Sportfogadás-suli

Kérdezz-felelek Pinnacle-módra

megosztom

A felhasználóknak egy napon keresztül volt lehetőségük arra, hogy a Pinnacle.com oddsmestereinek főnökétől azt kérdezzenek twitteren keresztül, amit csak akarnak. Következő cikkünkben a legérdekesebb kérdéseket és válaszokat gyűjtöttük össze!

Nyerj te is betekintést az egyik legnagyobb fogadóiroda működésébe!

Dan W: Van arra irányuló tervetek, hogy a későbbiek során folyamatosan kínáljatok élő fogadási lehetőségeket teniszre? Challanger-tornákra a jövőben lehet majd fogadni?

Pinnacle Sports Igen. Hamarosan lehet majd fogadni challanger-tornákra, illetve az élő tenisz kínálat javításán is dolgozunk. Gyakorlatilag ez az idei év legfőbb célja.

bettingexpert: A sportfogadó közösség leginkább kedvelt irodája vagytok. Melyik sport, illetve liga generálja a legnagyobb forgalmat?

Pinnacle Sports Focis piacokon bonyolítjuk le a legnagyobb forgalmat, ez a sok-sok meccsnek és a TV-s közvetítéseknek köszönhető.

PayneInsider.com: A hobbista fogadók nehezen tudnak előnyt szerezni a bukmékerekkel szemben, légyszives adj ötletet nekik, hogy miként kerülhetnének előnybe.

Pinnacle Sports Minden piacfüggő. A kevésbé ismert sportok és ligák esetében a határaink nem mindig hatékonyak, vagyis nagyobb edge-e lehet a fogadóknak, mint máshol.

tony ansell: Miért olyan alacsonyak a limitek atlétikára történő fogadásnál? Biztos vagyok benne, hogy H2H fogadásoknál jóval magasabb is lehetne.

Pinnacle Sports Korábban már elmondtam, hogy a limiteket az határozza meg, hogy mennyire népszerű egy adott piac. Fogadjatok többet!

BetSec: Melyik országból érkeznek a legveszélyesebb fogadók?

Pinnacle Sports Ha nyerő játékos vagy, akkor nyerő játékos vagy. Nem számít, hogy honnan jöttél.

Chris bookie basher: Mit gondolsz, elmúltak már azok a napok, amikor könnyen le lehetett győzni a bukmékereket, esetleg reménykedhetünk még?

Pinnacle Sports Szerintem a mai alacsony árrésnek köszönhetően ez csak szorgalom kérdése.

Frank Forti: Miért került ki a lóverseny a kínálatból? Látsz rá esélyt, hogy ismét fogadható legyen?

Pinnacle Sports Sajnos nem. Nem specializálódtunk lóversenyre.

Chris Cornelis (később a válaszadó kedvenc kérdésének bizonyult): Mit gondolsz, milyen hatással lesz a Betfair új, premium charge rendszere a nyerő játékosokra?

Pinnacle Sports Egyszerűen imádjuk aBetfair új rendszerét!

jason cox: Azt mondod, hogy a Betfair semmilyen hatással nincs rátok és a döntéseitekre, és kisebb árrést tudtok biztosítani a fogadóknak?

Pinnacle Sports Ha a képletbe beveszed a Betfair levonásait, akkor látni fogod, hogy az oddsaink magukért beszélnek.

r3coil: Együttműködtök más bukmékerekkel, megosztjátok a felhasználók adatait annak érdekében, hogy kiszűrhessétek a surebetelőket és a csalókat?

Pinnacle Sports Nem működünk együtt senkivel, a surebetesekkel sincs gondunk.

Tiger888shark: Van bármiféle köze a limiteknek ahhoz, hogy milyen országból fogad valaki? A skandinávok például remekül tippelnek jégkorongra...

Pinnacle Sports Valóban, a skandinávok többet fogadnak jégkorongra, de ez nem jelenti azt, hogy sikeresek is.

Warren Sharp: Azt szokták mondani, hogy minden iroda hatással van egymásra. Szerinted Las Vegasban kik alkalmazzák a legpontosabb határokat?

Pinnacle Sports Azok, akik elsőként követnek minket.

ED: Ha folyamatosan meg tudom verni fociban a Pinnacle záró oddsait, az jó jele annak, hogy a fogadásaim komoly értéket tartogatnak?

Pinnacle Sports Ha elég gyakran vered a záró oddsainkat és határainkat, akkor hamarosan nagyon gazdag leszel.

Julian Canny: Mi volt a legmagasabb limit, amit alkalmaztatok egy adott piacon?

Pinnacle Sports A Bajnokok Ligájában 500.000$-os tétig mindent felvettünk, de alig várjuk már a világbajnokságot.

Don Goldman: Ha kikerül egy rossz line, mi alapján döntitek el, hogy törlitek-e az adott fogadást vagy sem? A közelmúltban volt olyan, amit töröltetek, illetve olyan is, amit nem.

Pinnacle Sports Próbáljuk megtalálni az arany középutat és a felhasználóink fejével is gondolkodunk. Persze ha túl nagy anyagi kár származik belőle, akkor töröljük.

Tiger888shark: Volt már rá példa, hogy eltértetek az előre kalkulált oddsoktól, mert tudtátok, hogy a fogadók mindenképpen egy irányba mennek?

Pinnacle Sports Az oddsainkat mindig a pénz, illetve a piaci információk határozzák meg.

Tiger888shark: Van bármiféle eltérés a különböző országokból érkező fogadók, illetve azok szokásai között?

Pinnacle Sports Akad néhány, a legtöbb ország fogadói például a saját sztárjaira vagy csapataira fogad. És persze vannak olyan nemzetek, ahol észrevehető az, hogy előszeretettel fogadnak például underre vagy overre.

James Poole: Milyen gyakran tesztek ki korai határokat alacsony limittel, annak érdekében, hogy megnézzétek, hogyan reagál a piac?

Pinnacle Sports Néha előfordul, igazából előszeretettel nyitunk alacsony limitekkel, aztán pedig hagyjuk, hogy a piac diktáljon.

Warren Sharp: Melyik NFL csapatok kapják a legnagyobb forgalmat a sharpoktól, illetve kik azok, akiket előszeretettel veretnek?

Pinnacle Sports A sharpok gyakran a nagy akciót generáló fogadások ellen mennek, ebben az esetben pedig általában underdogokra fogadnak.

Areg Oganesian: Mi alapján döntitek el, hogy milyen ligák kerüljenek a kínálatba? Több olyanról is tudok, amire még sosem ajánlottatok fogadási lehetőséget.

Pinnacle Sports Ahhoz, hogy nyissunk egy új sportág vagy liga irányába, komoly érdeklődést kell kapnia. A túl népszerűtlen sportágak pedig túl speciálisak ahhoz, hogy betegyük őket a kínálatba.

Tiger888shark: Nagyjából 4%-os ROI-m van hosszútávon, a legtöbb iroda zárolná a számlámat. Ti miért nyújtotok még nekem szolgáltatást?

Pinnacle Sports Szeretjük a kihívásokat, illetve hiszünk abban a modellben, ami már 15 éve működik.

Chileantipster: Szeretném tudni, hogy néz ki az irodátok. A hétvégéket is bent töltitek?

Pinnacle Sports A környezetünket megpróbáljuk minél kényelmesebbé tenni, több kivetítőnk van, mint azt gondolnád!

Johny González: Az előszezonban lejátszott focimeccseknek van szerepe abban, hogy az új szezon elején milyen oddsokat kínáltok?

Pinnacle SportsTermészetesen. Új edzők, új játékosok, új taktikák, mindent számításba kell vennünk.

A hírek szerint a Pinnacle a későbbiek során a szerintük legérdekesebb kérdéseket, illetve az azokra adott válaszokat bővített formában közli oldalán.

megosztom