Sportfogadás-suli

220 millió lehet a fogadási plafon a vb-döntőre

  • th3PR0j3ct0r
megosztom

A sportfogadóknak második alkalommal nyílt alkalmuk arra, hogy feltegyék kérdéseiket a Pinnacle fogadóiroda oddsmesterének twitteren keresztül, ebből pedig a hatharom.com sem maradhatott ki. Következő cikkünkből többek között megtudhatod, hogy mekkora lesz a maximum tét a vb döntőjére, hogy milyen irányba bővül az iroda kínálata.

Nyerj Te is betekintést az egyik legnagyobb fogadóiroda működésébe!

hatharom.com Mekkora lehet a maximális tét az év legnagyobb eseményére, vagyis a világbajnokság döntőjére?

Pinnacle1.000.000$ (nagyjából 220.000.000 Ft), de hozzátesszük, hogy utána ismét fogadhatsz... Számításaink szerint a fogadóiroda történetében ez lesz az eddigi legnagyobb esemény.

PhantomPunter: Tervezitek, hogy bővítitek a foci kínálatot? Szerintem ez az egyetlen terület, ahol lemaradásotok van a riválisokhoz képest.

Pinnacle Fociban az élő kínálatot fejlesztettük, de szerintünk csak ott van lemaradásunk a többiekhez képest, ahol azt akarjuk, hogy legyen, de ne félj, az éven tovább fog bővülni a kínálatunk.

allin1sbr: Nem féltek, hogy az ügyfeleitek átpártolnak a matchbookra a jobb oddsok miatt?

Pinnacle Nem félünk, mivel nekünk vannak a legjobb oddsaink, ráadásul nálunk garantált a likviditás.

loving_the_punt: Várható, hogy emelitek a limiteket és a fogadási lehetőségek számát az ausztrál foci piacokon?

Pinnacle Folyamatosan napirenden van az AFL és a rugby fogadások témája. Reméljük, hogy sikerül, de egyelőre nem ígérhetünk semmit.

RichardMrNice: Üzleti szempontból jó vagy rossz, ha egy ügyfél folyamatosan újra fogad ugyanazon a határon? Például egy szindikátus, amely akár több milliót is feltesz egy-egy fogadásra...

Pinnacle Annyiszor fogadnak az ügyfeleink, ahányszor csak akarnak, mi erre építjük az üzletpolitikánkat.

JMackie4: Mi a helyzet a tenisszel likviditás szempontjából? A foci után rögtön a második?

Pinnacle Mi vagyunk az első számú fogadóiroda, ha teniszről van szó. Azt mondhatjuk, hogy a teniszre leadott fogadások volumene még mindig nagyon gyorsan növekszik, főleg élőben. Emellett a Challanger és Future-tornák is népszerűnek bizonyultak.

MrRoyalW: Miért nyitnak korábban a hendikepes piacok a moneyline-nál?

Pinnacle Fociban főleg azért, mert ez a piac sokkal jelentősebb. A hendikepes fogadások volumene jócskán meghaladja a moneyline-ét.

JMackie4: Sok olyan fogadótok van, aki ebből él? Még mindig azt akarjátok, hogy nálatok játsszanak?

Pinnacle Az üzletpolitikánk része, hogy szívesen látjuk a nyerő játékosokat. Vannak olyan ügyfeleink, akik 300.000$-nál (nagyjából 66 millió forint) is többet nyernek havonta. Az üzletpolitikánk pedig nem tréfa, sok-sok hosszútávon is nyerőnek bizonyult játékosunk van.

RyanC9999: Mit javasolsz a kezdőknek? Limitált bankrollal milyen piacokra koncentráljanak?

Pinnacle A kis piacokra jóval kisebb figyelmet fordítunk a népszerűekhez képest, talán itt a legajánlatosabb kezdeni.

CJH248: Fociban és kosárlabdában kezdés előtt öt perccel már nem lehet fogadni. Van bármiféle arra irányuló tervetek, hogy ezt eltöröljétek?

Pinnacle Azon vagyunk, hogy a fogadási lehetőségek a lehető legtovább elérhetőek legyenek, de azt javasoljuk, hogy ne várj a fogadásaiddal az utolsó pillanatig.

heavyZ63: Van bármiféle oka annak, hogy tenisz fogadásoknál a szettekre irányuló fogadásoknak jóval alacsonyabb limitje van, mint például a hendikepes fogadásoknak?

PinnacleA piac mérete sokkal kisebb. Ha több ember fogadna erre, akkor biztosan emelnénk a limiteken, az Australian Openen például volt néhány olyan meccs, amelyekre 50.000$ értékben lehetett fogadni.

JMackie4: Mennyire fontos, hogy Ti tegyétek ki elsőként a határaitokat a fogadóirodák közül? Számít ez egyáltalán a csapatnak?

Pinnacle A csapat minden nap a legjobb teljesítményt akarja nyújtani, így természetesen ez is nagyon fontos számunkra.

dmmdhamer: Melyik esemény fontosabb számotokra? A Super Bowl vagy a Bajnokok Ligája döntője?

Pinnacle Nem titok, hogy ezt leginkább a limitek mutatják meg. A BL-döntőre idén 500.000$ lesz a fogadási plafon.

mkasslatter: Várható, hogy nagyobb szerepet kap a későbbiekben a sí és a kerékpársport?

PPinnacle Ha nagyobb lesz az érdeklődés, népszerűbbé válnak ezek a sportok, akkor biztosan több eseményre kínálunk majd fogadásokat, magasabb limitekkel.

megosztom