Sportfogadás-suli

Jön az időszak, amikor nagyon megéri ebben az irodában játszani

megosztom

A bet365 sok mindenben veri a riválisait, de a felkészülési meccsek kínálatában magasan a világ legjobbja.

Miért éri meg felkészülési meccsekre fogadni?

Első blikkre sokan legyintenek a felkészülési mérkőzésekre, mondván valódi tét híján a csapatok teljesítménye kiszámíthatatlan és így csak bukni lehet az ilyen meccseken.

A valóság ezzel szemben az, hogy ezeken a piacokon rendkívül jó esélyeink vannak, hogy legyőzzük a bukmékereket.

Hogy miért? Bár a bukmékerek nem hülyék, egyszerűen nem rendelkeznek akkora kapacitással, hogy minden egyes találkozó csapatait alaposan kielemezzék, így pedig kénytelenek úgy kalkulálni az oddsaikat, mintha a csapatok a legjobb tudásukat szeretnék nyújtani.

Nyilván egy topcsapat barátságos meccsét sokkal precízebben be tudják lőni, de az alacsonyabban rangsorolt bajnokságokban szereplő együttesek vagy az alacsonyabb ligás csapatoknál ez a fórjuk simán elvész.

Vegyük példaként a magyar csapatokat. A téli időjárás viszontagságai miatt az élvonalbeli klubok külföldi edzőtáborokba vonulnak, ahol sorozatban játsszák a felkészülési találkozókat más országok csapatai ellen. A közösségi oldalak és a honlapok ezekben az időszakokban elég alapos beszámolókkal informálják a szurkolókat, így

a mérkőzések összeállításában, a sérültek-hiányzók tekintetében és az adott meccs motivációjában is sokkal naprakészebbek lehetünk a bukmékereknél.

Nem ritkán előfordul, hogy egy-egy csapat egy adott napon két találkozót is játszik. Ilyen esetben a bukinak nincs mérlegelési lehetősége, ha mindkét meccset felveszi a kínálatba, akkor ugyanabból a kiindulópontból fogja az oddsot számolni, miközben mi például tisztába kerülhetünk azzal, hogy  a délelőtti meccsen a B-csapat lép pályára. Ilyen esetben máris olyan információval rendelkezünk, ami value fogadásokhoz vezethet.

 

Miért a   -ön érdemes a barátságos meccsekre fogadni?

 

  • A  piacon a messze a legerősebb kínálatot biztosítja a felkészülési mérkőzések terén
     
  • Ha beindul a "szezon", naponta több tucat mérkőzésből szemezgethetünk
     
  • A magyar csapatok - legyen szó első vagy másodosztályról -  sűrűn felkerülnek a tétlapokra.
     
  • A legtöbb esetben élőben is követhetjük a mérkőzéseket, így menet közben is fogadhatunk

Ha még nincs bet365 számlád, akkor ez most tényleg egy remek alkalom, hogy regisztrálj, hiszen a 100 %-os első befizetési bónuszt nyomban felhasználhatod a felkészülési meccsekre!

Magyar nyelvű felület, gyors ki- és befizetések! További részletek ITT!

A hatharom.com olvasóinak kedvenc irodája!

bet365
megosztom