Sportfogadás Suli

A közösségi oldalak kihagyhatatlan források, ha nyerni akarunk a bukmékerek ellen!

  • varin
megosztom

Barátnők, feleségek, barátok és fodrászok lehetnek az árulkodók az átigazolásokat illetően.

Rohanó világunkban egyre fontosabbá válik, hogy jelen legyünk mindazon helyeken, ahol a számunkra fontos információkat begyűjthetjük. Nemkülönben igaz ez a sportfogadásra is, a megfelelő infók begyűjtése ugyanis helyzeti előnybe juttathat minket a fogadóirodákkal szemben, amelynek csakhamar számszerű eredménye is lehet. Erről már korábban több cikkben is regéltünk, de a legfontosabb talán ez a cikk a témában.

A következő hetekben egy olyan terepé lesz a főszerep, amelynél ez kiemelten fontos. Az átigazolási piac egy olyan szegmense a sportfogadásnak, ahol a fogadóknak sokkal nagyobb esélye van valós előnyhöz jutni a bukmékerekkel szemben, mint egy más jellegű eseménynél. Ebben pedig a szociális csatornák, mint például a Twitter vagy Instagram nyújtanak nekünk hatalmas segítséget.

A futballisták ugyanis sok esetben nem foglalkoznak azzal, milyen postokat is tesznek ki ország-világ szeme elé, amelyből a szemfülesebbek akár messzemenő következtetéseket is levonhatnak.

Példának okáért néhány nappal ezelőtt Álvaro Moratát kapták lencsevégre, ahogy az autójába csomagokat pakol, amely egyértelműen betudható annak, hogy a spanyol játékos távozik Londonból. Itt persze a játékos nem maga közölt árulkodó jeleket, ám akik kitartóan követték a különböző hírfolyamokat, biztosan megelőzhették a bukmékereket, mielőtt csökkentették volna a távozás szorzóját. Sok esetben viszont egy-egy türelmetlen komment, gif vagy smiley is árulkodó tény lehet a játékos lelkiállapotát illetően.

Fotó: SkySports

Ha a focisták maguk nem is árulkodnak postokkal, képekkel, olykor barátnőik, feleségeik megteszik ezt helyettük. Nemrég például a Barcelona játékosának, Denis Suáreznek a barátnője, Nadia Avilés postolt egy képet Londonból, amely még tovább erősítette a fogadók azon elképzelését, hogy Suárez az Arsenalnál folytatja. El is kezdtek csökkenni a szorzók, a spanyol válogatott pedig vélhetően csakhamar aláír az Ágyúsokhoz. Hasonló volt egyébként a képlet Morata Chelsea-be igazolásánál is, amikor a támadó fiatal barátnőjét kapták lencsevégre, ahogyan londoni házat néz magának.

Olykor persze elő-előfordul, hogy a következtetések tévesek, például Aubameyang nem azért vett Párizsban házat, hogy a PSG játékosa legyen.

Paul Pogba esetében például a fodrásza, "Criztofersson" tett ki egy képet #manchesterunited megjelöléssel még az átigazolás előtt.

Az átigazolási piacok kiváltképpen érzékenyek a bukiknál, az irodák éppen a fent leírt dolgok miatt nem engednek hatalmas téteket elhelyezni egy-egy fogadásra. Ha azonban szemfülesek vagyunk és beletesszük a kellő mennyiségű kutatómunkát, legyőzhetjük az irodákat ezen a területen. Érdemes tehát gyakran látogatni a különböző közösségi oldalakat, esetleg bekövetni neves sportújságírókat, bulvárújságok fotósait, sztárfocisták feleségeit, barátait.

A legjobb átigazolási oddsokat az    -en találod meg, ahol ráadásul 20 ezer forint üdvözlő bónusszal is megajándékoznak!

unibet
megosztom