Sportfogadás

Nincs fontosabb dolog a fogadásban az őszinteségnél!

megosztom

Nehéz heteket tudhat maga mögött a SuperTipster, de a temetéshez még nagyon korán van!

Hosszú-hosszú sportfogadói pályafutásunk során többen is megtapasztalhattuk, hogy nem mindig arany, ami fénylik, vagy legalábbis kitartóan kell csiszolni, mire kihozzuk belőle az értéket. Az, ha akár tippadóként, akár tippadó szolgáltatásként valaki letagad valamit, bizony gyors bizalmatlansághoz és hitelvesztéshez vezet, ez pedig nincs olyan üzlet, amelyet ne viselne meg nagyon.

Szubjektív gondolatok következnek...

Kezdjük a tényekkel. Az előfizetés idejétől függően a userek jelenleg -80, -100 egység körül lehetnek a SuperTipsterrel a Logibeten, ezt pedig kevés bankroll bírja el. Erre nehéz bármi pozitívat mondani, erre csak indulatosan annyit lehet, hogy b*sszameg... De hogy nem k*rtuk el, abban teljesen biztos vagyok!

A SuperTipster első másfél hónapja nagyon sok pofont kapott, lehetne itt a balszerencsés feladásokat emlegetni, a bad beateket, az elmaradt nyertes tippeket és bármi egyebet, de ezek szerintem mind nem számítanak, mert a sportfogadás velejárói. Mint ahogyan elméletileg az is velejárója, hogy ami működött 3000 tippen keresztül, az változatlan körülmények között igen nagy eséllyel fog működni a következőkben is. Persze ez olyan Murphy-törvény, hogy akkor jön a rossz széria, amikor a legjobban kéne a jó.

Dolgoztam több tippadó szolgáltatásnál is a Logibet előtt, ahol gyakorlatilag átverték a felhasználókat, jelentősen megkárosítva ezzel a befizetőket. Ez a magyar tippadó csoportok 95%-ára igaz és talán mindenki pontosan tudja, melyek ezek.

Ezért is vagyok rendkívül büszke, hogy a Logibet nem tesz így és a mint partneroldal, a Hathárom is le meri írni és engedi leírni azon véleményeket, hogy a SuperTipster első hetei bizony mínuszosak voltak. Itt továbbra sincsenek törölt tippek, kamustatisztikák, valótlan ígéretek és letiltott userek, és soha nem is lesznek!

Szerintem több tippmester nevében beszélhetek, amikor azt mondom, én nem adnám a nevem a szolgáltatáshoz, ha nem hinnék benne tökéletesen, hogy jó és egyedi, amelyet itt csinálnak. Nem csak magamban, de tipstertársaimban is a végtelenségig bízom, így pontosan tudom, hogy a SuperTipster is pluszba fog lendülni.

De akkor miért az eddigi mínusz?

Ennek egyszerű az oka, mégpedig az, hogy semmi oka sincs. A sportfogadás velejárója a mínusz, itt pedig gyakorlatilag 10-15 átlagtétnyi mínuszról beszélünk, amelynek visszahozása bár nem két hét, viszont a múlt alapján erre reális esély van.

Nézzük csak meg a számokat. 2017 utolsó és 2018 első hónapjában több, mint -60 egységet termeltek a SuperTipster-tippek, majd jött egy +499 egységes február és egy +220 egységes március-április. 

Ez persze szinte megismételhetetlennek tűnik, de talán nem is lehet eléggé kiemelni, hogy a sportfogadásban mennyire fontos a hosszútáv és az, hogy tudjuk kezelni és túlélni a rossz szériákat. És ez még hatványozottabban igaz egy olyan terméknél, mint az ST, ahol az emberi tényező redukálva lett.

Ha nincs meg jelenleg a bizalmad a SuperTipsterben, akkor még mindig ott van számodra jelenleg több, mint 210 aktív tippmester, akik közül szerintem több kimagasló is van. De én teljesen biztos vagyok benne, hogy ennyi munka és ennyi jó tipster hosszútávon nem hibázhat. Kitartást kívánok mindenkinek és reméljük, hamar beindul a zöldhullám!

Akik bíznak a SuperTipsterben, profitgaranciával együtt továbbra is 39.99€-ért iratkozhatnak fel a szolgáltatásra, míg akik "csak" az összes tippmestert szeretnék követni, számukra továbbra is potom 19.99€-ért küldi el a Logibet a tippeket.

Kattints és csatlakozz egy valóban HITELES tippszolgáltatáshoz

megosztom