Sportfogadás suli

Ez a tipp sokszorosan is megmutatta, miről szól az igazán profi sportfogadás

  • varin
megosztom

Egy forintot sem nyertünk, mégis több olyan döntést hoztunk, amely hosszútávon rendkívül profitábilis.

Ha van egy dolog a profi sportfogadásban, amit nem győzök eleget mantrázni és ha ezredszer kell leírnom, hogy minél többen megjegyezzék, akkor az ez:

Hosszútávon csak akkor verhetjük meg a fogadóirodákat, ha begyűjtjük a szükséges információkat, átszámoljuk ezeket esélyekre és szorzókra, és ha valahol value-t találunk, kíméletlenül lecsapunk rá.

A szombat esti Nice-Nantes meccsen pontosan ez történt, méghozzá többször is, így gyakorlatilag úgy "nyertünk", hogy közben pénzt veszítettünk. A számlánkon a pénzösszeg persze csökkent, de a jó döntések sorozata nagyon hamar megtérül, a hosszútávú profitot pedig soha nem áldozzuk fel az egyszeri dicsőségért. Rébuszok helyett íme a konkrét eset.

Már viszonylag hamar felhívtam rá a figyelmet, hogy a     elkövette ugyanazt a hibát, amelyet múlt héten, nevezetesen, hogy egy támadó poszton játszó játékosra védőként adott szorzót. Jóllehet, a Nice nem rendelkezik Európa legveszedelmesebb támadósorával, de 13-szoros oddsot ajánlottak Youcef Atalra egy középcsapat ellen, úgy, hogy néhány héttel korábban az első algériai játékos volt, aki mesterhármast jegyzett a Ligue 1-ben. Ám a bukméker nem vette figyelembe, hogy Atal már támadóként játszik a nizzaiaknál, nem védőként.

1. jó döntés
Mi történt tehát? Begyűjtöttük az információt, amely alapján gigantikus value-t találtunk, amelyet kötelező volt nagyon magas téttel megbombázni.

Ahogy teltek a napok, az odds nem csökkent, amely annak fényében különösen meglepő, hogy akadt olyan iroda, ahol 4 alatt volt egy gól szorzója, ami talán már túl alacsony volt, de még így is sokkal közelebb volt az igazsághoz, mint a 13.00.

A mérkőzés előtt egy nappal Patrick Vieira nyilatkozott Atallal kapcsolatban, és amellett, hogy elmondta, mekkora tehetség és sorban áll érte fél Európa, megemlítette, hogy több támadója is visszatért, míg kidőlt egy hátvéd, így Atalak inkább a hátsó sorban ad szerepet a Nantes ellen.

Abban a kényelmes helyzetben voltunk, hogy tudtuk, emiatt az odds feljebb biztosan nem megy majd, hiszen így is irreálisan magasan volt, így biztonságosan megvárhattuk, mit mondanak a kezdőcsapatok.

2. jó döntés
Mivel a mérkőzés kezdete előtt 60-70 perccel publikálják a csapatok kezdőjüket, volt lehetőségünk döntést hozni. A Bet365 cashout gombjára kockázat nélkül nyomhattunk rá, mi pedig előre felkészültünk erre, magunkban letisztázva a körülményeket és a feltételeket.

A kezdők meg is érkeztek időben, a különböző sajtóorgánumok pedig más-más felállást vizionáltak a Nice kezdőjének. Ám ha ismerjük a csapatot, tudjuk, Vieira szinte mindig 4-3-3-as felállásban vezeti övéit, valamint az előző meccshez képest egy támadó és egy védő kikerült, egy másik támadó és egy másik védő be - vagyis következtethettünk arra, hogy Atal posztja marad szélső támadó.

3. jó döntés
A kezdőket megvárva, az előzetesen begyűjtött információkat felhasználva tudtunk megalapozott döntést hozni, hogy nem szállunk ki a fogadásból.

Mi történt a mérkőzésen?

Semmi olyan, amire hatásunk van. A Nice borzalmasan gyengén játszott, Atalnak sem nagyon akadt lehetősége, mígnem a 95. percben kapott a Nice egy tizenegyest, amit az algériai srác harcolt ki, majd hagyott is ki. Ez sajnos bármennyire is pokoli érzés, bármennyire is a kínok kínja, a sportfogadás velejárója. Mi a három jó döntéssel megalapoztuk azt, ami a hosszútávú sikerhez szükséges, a többi nem rajtunk múlik.

És akkor ezredik alkalommal is: erről szól a profi sportfogadás. Az információ begyűjtéséről, majd a bukméker megveréséről. Ha ez megtörtént, ha a value-t megfogtuk, akkor már mindegy, mi történik a meccsen. Mert ez volt az a fogadás, ez volt az a meccs, amelyet ha végtelenszer lejátszanak úgy, hogy Atal nem védő, hanem csatár, akkor nem 13 meccsenként szerzett volna gólt, hanem 3-4 meccsenként.

Sokan kérdezik, miért fizessenek egy profi tippmesternek olyan információkért, amelyek mindenki számára elérhetőek és publikusak (lehetnek). Nos, a válaszom az, hogy ezekért a tippekért és azért az időért, amelyet a tippmester dolgozott, hogy a fenti három jó döntés megszülessen.

Ha ilyen szellemben megszületett tippeket szeretnél kapni, és ha neked is a hosszútávú profit és a szakértő tippadás a fontos, látogasd meg a Logibet rendszerét!

További Sportfogadás Suli cikkekért és hasonló "bölcsességekért" pedig látogasd meg sulis aloldalunkat.

megosztom