Sportfogadás Suli

Ezeket jó ha tudod, mielőtt fogadóirodát választasz!

megosztom

Lerántjuk a leplet, őszintén megírjuk, melyek partnerirodáink gyengéi.

Bármennyire is szeretnénk hinni, egyik elérhető fogadóiroda sem tökéletes, legyen szó külföldiről vagy magyarról. A bukmékerek pontosan azért dolgoznak, amiért mi, sportfogadók is, a profitért. Partnerirodáink mind széles körben elismert, megbecsült, rangos bukmékerek, amelyeket napokig, hetekig tesztelünk, mielőtt megjelenést biztosítunk számukra az oldalon. Mindazonáltal nem árt tudni, az irodáknak így is vannak hátrányaik, amelyek olykor csak bosszantó, máskor kifejezetten inkorrekt tényezők, melyeket jó figyelembe venni a fogadások előtt. Most ezen bukik negatív oldalait szedtük össze, kiemelve, hogy az elérhető összes iroda közül még így is ezek a leginkább megbízhatóak és felhasználóbarátabbak.

 

   

 

Nem véletlenül olvasóink kedvenc bukija a Bet365, amely a legmagasabb értékelést kapta a bemutatóink között is. Bőséges élő fogadási kínálatuk, rendszeres ingyen fogadási lehetőségük és különleges ajánlataik révén piacvezető irodának számítanak Európában, és terveik között szerepel az amerikai térhódítás is. A buki évek óta megbízható partnerünk, aki valahol elkezdi a fogadást, annak mindenképpen elsőként a Bet365-öt ajánljuk.

Nem árt azonban tudni, hogy a nagy nyerő játékosokat szeretik korlátozni. Ha smart fogadó* vagy és folyamatosan kimaxolod a limiteket kis piacokon anélkül, hogy nagyobb piacokra pénzt tennél, esetleg kombiznál, akkor gond nélkül lekorlátoznak alacsonyabb tétre és elveszik az olyan speciális lehetőségeidet, mint a kombis bónuszok vagy az ingyenes fogadási lehetőségek.

Ki a smart fogadó?
A smart fogadók azok, akik a pókerben a cápák, vagyis hosszútávon "megeszik" ellenfelüket, csak itt jelen esetben nem a többi játékost, hanem a fogadóirodát károsítják meg. Jellemzően korai oddsokra vadásznak, elegendő tapasztalattal és tudással rendelkezve arról, merre is mozdulnak majd el az elhibázott oddsok. A legkönnyebben ezt kis piacokon tudják megtenni, ahol magas tétekkel nagyon könnyen elmozdíthatják a nyitó szorzókat.

Ha pedig esetleg multiaccounttal próbálkozol, azt könnyen kideríti a fogadóiroda, nehéz a sokadik számlát megnyitni rokonok, barátok nevén, a bukinak ugyanis remekül kiépített rendszere van arra, hogy ezeket a játékosokat levadássza.

A fogadóiroda értékelése: 9.4/10
 

  
 

A Pinnacle ismertetőjegye egyértelmű és vitán felül áll: a legjobb szorzókat ennél a bukinál kapod meg, korlátozás nélkül. Reklámszövegükben is hirdetik, itt szívesen látják a nyerő játékosokat, nincs tiltás, korlátozás.

Ez meg is felel a valóságnak, ha hozzátesszük, a Pinnacle szűkös fogadási kínálatában megengedhetik maguknak az alacsony margint. Kis piacokra nem tudsz fogadni, bónusz semmilyen formában nincsen, a kezelőfelület pedig nem túl barátságos, a magyar nyelv hiányát nem is említve. A Pinny nagyon jó iroda, betartják, amit vállalnak és nem szívóznak, de nincs könnyű dolgunk, ha profitálni szeretnénk náluk, különösen számottevő élő fogadási felület hiányában.

A fogadóiroda értékelése: 8.3/10
 

   
 

Nagyon hasonlóakat tudunk elmondani az Unibet-ről is, mint a Bet365-ről. Széles és speciális fogadási lehetőségekkel és bónuszokkal várja a játékosokat az Unibet, szinte minden napra jut valami ajánlat, unatkozni lehetetlen, ha a "halványzöld" bukmékerhez utalsz be.

Viszont a korlátozás itt még inkább jelen van, mint a másik teremnél. Hiába találsz egy parádés oddsot valami nagyon speciális piacra, nem ritkán néhány euróban van lekorlátozva a tét, amely idegőrlő lehet, ha tízezer forintokat fizetsz be csak egy tipp miatt.

A fogadóiroda értékelése: 8.2/10

 

   

 

Számos előnnyel rendelkezik a Betclic, a magyar nyelv mellett a felület kezelhetősége és az ügyfélszolgálat minősége is magas szintű. A piac egyik legjobb kezdő bónuszát adja nekünk a 20 ezer forintos akcióval, ami kiemelten ajánlott az új játékosoknak.

Viszont az, hogy 2020-ban egy bukinál a befizetés nem minden esetben ingyenes és nincsen ázsiai hendikep, valljuk be, kissé megmosolyogtató. A buki élő fogadási platformja sem a legizgalmasabb, mindazonáltal kezdő játékosoknak a bónusz és a magyar nyelv miatt az egyik legjobb választásnak tűnik a Betclic.

A fogadóiroda értékelése: 7.5/10

 

 

 

 

Ha őrült fogadási opciókat és és rendkívül alacsony marginokat keresel, a 22bet jó választás. Teniszre például 98.1%-os a kifizetésük, élő fogadási lehetőségeik pedig igencsak szélesek.

Kár viszont elvitatni azt, amit rendszeresen jeleznek felhasználóink is, vagyis a kifizetések, beazonosítások sokszor napokat, heteket vesznek igénybe, ezek pedig nagyon el tudják venni az ember kedvét a befizetéstől. A felület nyelvesítése kritikán aluli, a bónuszuk elfogadása pedig kifejezetten nem ajánlott. Reméljük, a fogadóiroda térhódításával ezek a hibák is kijavulnak idővel, de addig is a marginok és a fogadási kínálat miatt megéri kipróbálni az orosz bukit is.

A fogadóiroda értékelése: 7.5/10

 

   

 

Elsődleges profilja a bukmékernek nem a sportfogadás, amely több helyen is megmutatkozik. Ami miatt viszont nem kell aggódnunk, az a megbízhatósága, hiszen a világ egyik vezető pókerterme, így nem kell attól félnünk, hogy nem látjuk viszont a nyereményünket.

Nagy játékosoknak viszont több okból sem ajánljuk. A fogadási limitek nagyon alacsonyak, a kínálat átlagos, bár ázsiai hendi itt sincsen, bónusz pedig szinte semmilyen sincs. De ha éppen pókerezés közben fogadni támad kedved, itt is megteheted bármilyen probléma nélkül

A fogadóiroda értékelése: 6.7/10

 

   


Legújabb partnerünkként néhány napja találkozhattatok először a Cbettel, amely több más bukihoz hasonlóan oroszországi fogadóiroda. Ennek megfelelően rendkívül széles kínálattal operálnak, a marginok pedig nagyon alacsonyak.

Tesztelésünk során nekünk viszont az kiütközött, mennyire gyenge az élő fogadási felületük. Lassú fogadások, néhol érthetetlen oddsok, a cashout funkció hiánya, így habár pre fogadásokhoz kifejezetten ajánlott a Cbet, élőkhöz egyáltalán nem.

A fogadóiroda értékelése: 6.8/10

 

 

Magyar állami fogadóiroda

 

A magyar bukméker jelenleg nem tartozik partnerirodáink közé, de vissza-visszatérő teremként itt is leírjuk őszinte gondolatainkat. A honi iroda hatalmas előnye a korai és olykor meglepően magas oddsok, elsősorban a magyar piacokra. Az NB I-re elsőként kijövő szorzóknál sokszor hatalmasakat lehet kaszálni, így tehát van ok, amiért a honi iroda a legjobb választás.

Szeretnéd megtanulni a sportfogadás alapjait és kiigazodni a bukmékerek világában?
Kövesd Sportfogadás Suli-cikkeinket, olvasd el tanácsainkat, elemzéseinket és válj te is nyerő sportfogadóvá!

A negatívumok között viszont legalább ennyi érvet fel tudunk sorolni. Kötéskényszer, szegényes fogadási kínálat, nevetséges élő piacok és az olykor inkorrekt kiértékelések. Amíg a legtöbb buki hajlandó felvállalni az elszúrt oddsokat és vagy kifizetik ezeket a nyereményeket vagy még az esemény lezajlása előtt érvénytelenítik, addig itthon több esetben is láttunk olyat, hogy egy-egy elszúrt fogadásnál a kimeneteltől függően könyvelik el vesztesnek a fogadást vagy érvénytelenítik azt.

 


Összességében leszögezhetjük, hogy a fogadóirodák többsége kiváló szolgáltatást nyújt, amelynek alapvető funkciói között található a szórakoztatás és a játék. A bukik viszont ugyanúgy pénzért dolgoznak, amiért mi fogadunk és azok a játékosok, akik veszélyt jelentenek a hosszútávú profitra magatartásukkal, szokásaikkal, nem sok helyen szívesen látott fogadók.

Ezt el kell fogadnunk, mielőtt online fogadásra adjuk a fejünket, viszont ha tiszteletben tartjuk a fenti negatívumokat és együtt tudunk élni velük, a sportfogadás és az online bukikhoz való regisztráció szórakoztató és profitábilis hobbi lehet.

Neked melyik a kedvenc fogadóirodád?x;
megosztom