Exkluzív

Ha nem tudsz mire fogadni, mutatunk alternatív lehetőségeket!

Házi karantén és home office javallott ezekben a napokban, miközben a sportélet szinte teljesen leállt. Mit tehet ilyenkor egy szerencselovag? Mutatjuk!

Szerezd meg az ingyenes fogadási lehetőséget!

Bizony ezekben a napokban túl sok mindenre nem lehet fogadásokat kötni, hiszen gyakorlatilag a világ összes sportpályája becsukta kapuit. Ebben a cikkünkben azért megpróbáltuk összeszedni, hogy milyen ligákra és bajnokságokra lehet még fogadni.

Sajnos a szokásos, "szem előtt lévő" bajnokságok kivétel nélkül szünetelnek, így jobb híján olyan pontvadászatok és sorozatok maradtak a menüben, amiről azért szerényebbek a fogadók ismeretei. Éppen az ilyen időszakokban érdemes fel- és kihasználni az ingyenes fogadási lehetőségeket, hiszen benne van a pakliban, hogy 'lukra szaladunk' egy-egy tippel.

Az Unibet és a Hathárom közös akciójának köszönhetően minden újonnan regisztráló játékosunk 3000 HUF értékű ingyenes fogadási lehetőségben részesül. Hogy megkapd az exkluzív fogadást, annyit kell tenned, hogy a hatharom.com linkjén keresztül regisztrálsz az Unibethez, és eszközölsz egy befizetést is.

Pókerezz online!

Ha éppen home office-ban vagy esetleg szimplán hiányzik az adrenalin, akkor bizony dönthetsz úgy is, hogy letolsz pár pókerpartit. Éppen ezekben a napokban zajlik a     Powerfest online bajnoksága, amelyet március 15. és 29. között rendeznek meg. Ezen a tornán napi szinten számos versenyt indítanak, egészen pontosan 488 viadalt rendeznek meg a különböző tétszinteken.

A nevezési díjak tehát széles skálán mozognak, a néhány dolláros beugróktól kezdve a nagytétes beszállókig bármiből tudsz válogatni. A nyeremény sem piskóta, hiszen a versenyek garantált összdíjazása 20 millió amerikai dollár!  Ha érdekel a bajnokság, akkor itt részletesebben is utánaolvashatsz a kiírásnak.

Az   -nél  is erős a pókerszekció, így ott is érdemes körbenézni. Például az irodának van egy bitang jó promóciója ezekben a napokban, amelynek értelmében a cash game-játékosok között 90 000 EUR-t osztanak szét teljesen véletlenszerűen. A nyereményjátékban való részvételhez csak annyi szükséges, hogy pókerezni kell, és ha szerencséd van, egyszer csak "leesik" a jutalom az asztalodhoz. A részleteket megtalálod az Unibet oldalán, a promóciók fül alatt.

Az Unibetnél ráadásul részt vehetsz egy teljesen exkluzív, 3000 EUR értékű rake race-en is. Ennek az akciónak az a lényege, hogy minél több rake-et termelj (minél több partiban vegyél részt), ez alapján pedig a legtöbbet termelő 25 játékos garantált pénzvisszatérítésben részesül. A további részleteket megtalálod a Pókerakadémia oldalán.

unibet

E-sportok és virtuális sportok

Még sokak számára furcsa lehet, hogy fogadhatunk arra, ahogy emberek egymás ellen játszanak valamilyen számítógépes játékot, viszont az e-sportok egyre nagyobb szeletét képezik a globális sportfogadó piacnak, így gyakorlatilag ma már az összes nagy teremnél lehetőség van fogadásokat kötni. Ugyanúgy tudunk győztesekre és hendikepekre fogadni, mint más sportágak esetén, sőt, még élőben nézhetjük is a meccseket.

Itt azonban nem ajánljuk, hogy magunktól pakolgassuk a tippeket, mert valamire való szaktudás nélkül csak égetjük a pénzünket. Jobban járunk, hogy keresünk valakit, aki ért az e-sportokhoz.

A Logibeten ott van például Dutchdota, a holland senior e-sport specialista, aki 2020-ban +9%-os ROI-val áll. Ezekben a napokban a Logibet-előfizetések fél áron megvásárolhatóak, vagyis 10 euróért megkaphatjuk az összes tippet.

A virtuális sportok eléggé hasonlóak az e-sportokhoz, viszont itt nem emberek játszanak, hanem gépek generálják le az eredményeket. A Bet365-nél labdarúgás, agárverseny, kosárlabda, tenisz, de még darts (!)  is szerepel a kínálatban, és itt ugyanazokra a opciókra és kimenetelekre tudunk fogadásokat kötni, mint a 'valódi' sportok esetében.


>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<


A meccseket követhetjük élőben, képes közvetítés formájában és bizony a legtöbb helyen egészen profi grafikai megvalósítással találkozhatunk. A fogadásaink kiválasztásában komoly segítséget nyújthat a statisztikai adatbázis, a csapatok/versenyzők formája, egymás elleni mérlege és így tovább. 

Gyorsan pörögnek az események, maximum 3-5 percen belül indulnak a mérkőzések, így a virtuális sportok izgalmas és 'tempós' fogadási élményt nyújtanak.

 

Kaszinózz élőben a nappaliból!

A legtöbb sportfogadó-iroda rendelkezik kaszinó klienssel is, vagyis egy kattintással máris egy komplett szerencsejáték-barlangban találhatjuk magunkat. Talán sokan nem is tudják, mennyire profi manapság az online kaszinózás, hiszen élő emberek, valódi osztók ellen is játszhatsz, akik ráadásul legtöbbször csinos hölgyek.

Cseten keresztül kommunikálni is lehet az osztókkal és nemcsak a játékról és a lapokról...

A bet365 élő black jack asztala

Gyakorlatilag felsorolni is nehéz, mennyi játékon próbálhatjuk ki a szerencsénket. BlackJack, roulette, baccaratt, szerencsekerék és a játékgépek mind megtalálhatóak a kínálatban.

Nagyon fontos kiemelni, hogy a termek ezernyi promócióval és bónuszokkal várják a kaszinóikban a játékosaikat.

Egyszerre több tucat osztó várja, hogy megvívjunk velük

Például a    -nél akár 30 000 HUF kezdőbónuszt is kaphatsz első befizetésedre, míg a Unibeten folyamatosan többmilliós nyereménysorsolásokon vehetsz részt. A 'Napi nyereményeső' nevű akció keretén belül például összesen 480 millió forintot szórnak szét, heti és napi nyeremények formájában.

A minimum tét 175 forint, ekkora értékű pörgetésekkel máris részt vehetsz a játékban.
bet365

Ismerkedj meg a kriptovaluták világával!

Bizony a koronavírus komoly hatást gyakorol a globális gazdaságára is, így a tőzsdék és a pénzpiacok világában is pörögnek az események. Érdemes lehet most figyelemmel kísérni a befektetési lehetőségeket is, hiszen a szakértők szerint ez most egy kritikus időszak.

Hasznos ismeretekre tehetünk szert ezekben a napokban, ha sűrűn felkeressük a KriptoAkadémia oldalát, ahol naprakész információkat gyűjthetünk be a kriptovaluták életéről. A Bitcoin árfolyama például meredek zuhanásba kezdett, de a kisebb piacokon is nagy pénzmozgások figyelhetőek meg.

Ha eddig nem voltál képben a kriptodevizák világával, ez most egy remek alkalom, hogy picit jobban beleásd magad a témában! Ha pedig netán máris belevágnál a kereskedésbe, kövesd a profi kereskedőket!