Sportfogadás suli

Ezekre figyelj sportfogadóként, amíg nem indul újra az élet!

  • Tomihmv
megosztom

Pár pontban megpróbáltuk összeszedni, hogy a koronavírus-járvány alatt mire érdemes odafigyelni sportfogadóként.

Lassan, de biztosan minden valamire való sporteseményt elhalasztanak, így ideje számot vetni arról, hogy mire is érdemes odafigyelni sportfogadóként az elkövetkezendő vészterhes időkben.

Légy türelemmel!

A koronavírus-járvány miatt szinte minden olyan sportesemény törlésre került, amire a fogadóknak volt igazán rálátásuk, vagy hozzáfértek egy-két insider információhoz. Ez gyakorlatban megszűnt, a cikk írásának időpontjában is egyre több eseményt függesztenek fel vagy halasztanak el határozatlan ideig.

Mindezért roppant fontos a türelem, vagyis az, hogy ne "lőj" mindenre, csak az olyan eseményekre, ahol használható információ áll rendelkezésedre!

Természetesen, mint mindig, úgy most is vannak kivételek. Az "igazi" sportesemények megritkulásával előtérbe kerülhet az E-Sport, ami szintén aranybánya lehet, ha értünk hozzá. Persze, akkor sem kell a falnak mennünk, ha nem, hiszen bőven vannak olyan tippmesterek, akik ezen szakágban kaszálnak, és érdemes lehet követnünk. Ilyeneket pedig partnerünkél, a Logibeten is találsz, amelyekhez ráadásul most féláron juthatsz hozzá!

Figyeld a híreket!

Noha most a csapból is koronavírusról szóló intézkedések folynak a médiában, azért teljesen a sportvilágban sem állt meg az élet. Elég, ha csak az átigazolásokra gondolunk, amik máris beindultak, ami enyhén szólva is átszabja a szorzókat. Így nem árt, ha figyeld a híreket, amiért nem kell messzire menned, a fontosabbakról ugyanis oldalunk is beszámol majd, ezért érdemes velünk tartanod! 

Tanulj!

Ha már fogadni nem lehet úgy, mint korábban, a tanulást maximálisra lehet pörgetni! Ezen időszak az egyik legjobb arra, hogy tovább mélyítsd a sportfogadói tudásodat, például sportfogadás-suli cikkekkel, amelyeket a hatharom.com oldalon is megtalálhatsz.

A már publikált cikkeken túl a következő időkben portálunk folyamatosan újakat közöl majd, így ezért is érdemes lesz velünk tartanod, hétfőtől pedig egy meglepetésrovattal is készülünk! 

Elemezd saját játékod!

A tanulás mellett ez az időszak arra is jó, hogy a saját statisztikádat górcső alá vedd. Vess számot arról, hogy mi az, ami jól működött az elmúlt időszakban, mi az, ami nem, mivel sikerült nyerni, mivel nem. Mindez roppant hasznos lehet a folytatásra nézve, hiszen a számok nem hazudnak, avagy könnyebben tudod majd, hogy mire mennyi energiát, pénzt áldozz a következőkben, vagyis, hogy tudd mely sportágra, bajnokságra érdemes ráfeküdnöd.

Ha pedig eddig nem vezetted a statisztikádat fogadásaidról, akkor itt a remek alkalom, hogy elkezdd, illetve a múltra visszatekintve összeállítsd!

Evezzünk más vizekre?

Sokakban megfogalmazódik a kérdés, hogy az elkövetkezendő időszakban váltanak a sportfogadásról és máshol próbálják ki szerencséjüket. Természetesen ezt mindenkinek saját magának kell eldöntenie, de egyet azért javasolnánk, csak úgy, vaktában ne vágjon bele senki semmibe! Ám, ha mégis váltásra adnád a fejed, akkor légy körültekintő, illetve gyűjts információkat, amihez erősen ajánljuk ezen cikkünket.

megosztom