Póker

Virágzik az online pókeripar, a mi partnerirodáinknál is játszhatsz!

  • varin
Címkék:

Óriási fellendülés tapasztalható az online pókeriparban, amit érdemes lehet kihasználni.

Iparáganként rendkívül eltérő módon élik meg ezeket a napokat a szereplők, vannak csődbe menő vállalkozások és vannak olyan szektorok is, amelyek virágoznak a rengeteg otthon ülő ember miatt. Az egyik "nyertese" a pandémiának kétségtelenül az online póker, amely számai félelmetes ütemben növekedtek márciusban.

Az online játékosforgalom a cash game asztaloknál - Fotó: GameIntel

Mint arról hazánk legnagyobb pókeres oldala, a PókerAkadémia beszámol, az emberek alternatív online szórakozási lehetőséget keresnek, emiatt gyakorlatilag nincs olyan terem vagy hálózat, amely ne tudna növekedést felmutatni.

Az olyan vezető termek, mint például a PokerStars, az elmúlt időszakban már akár egyszerre tízezer játékost is le tudott ültetni cash game asztalaihoz egy időben. A PA vonatkozó cikkében rengeteg további példát láthattok arra, hogyan is növekedett a forgalom.

Érdemes lehet tehát olykor-olykor kicsit kikacsintani az online póker irányába, hiszen partnerirodáink közül a   , az   , a    és a    is lehetőséget nyújt az ilyen jellegű kikapcsolódásra.

Ha pedig szeretnél további pókeres tartalmakról olvasni, megismerkedni a szabályokkal vagy megtudni, hol érdemes játszani, keresd fel a PókerAkadémia oldalát, ahol exkluzív bónuszokról és Rake race-ekről is tudomást szerezhetsz.


A PókerAkadémia elkötelezett aziránt, hogy a legjobb promóciókat adja játékosainak. Amennyiben bizonytalan vagy abban, melyik terem a legjobb választás személyes igényeidhez mérten, keresd bátran az ügyfélszolgálatot és segítenek.    

PókerAkadémia