Amerikai sportok

Melyik major liga folytatódik először?

  • Tomihmv
megosztom

Már arra is lehet fogadásokat kötni, hogy a félbeszakított amerikai major ligák közül melyiket folytatják először!

Március 12-én teljesen leállt az amerikai sportélet, a három futó major ligában - NBA, NHL, MLB - félbeszakadtak a küzdelmek. A kosárlabdázóknál és a jégkorongozóknál már javában folyt az alapszakasz, míg a baseballozóknál még csak az előszezonnál tartottak.

A koronavírus-járvány ugyanakkor mindent felül írt, azonban van remény a folytatásra, sőt arra is, hogy végül valamennyi ligában a teljes szezont lejátsszák. Az NHL-ben több csapatkapitány is úgy vélekedik, hogy úgy lenne sportszerű, ha a teljes szezont lejátszanák.


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Az, hogy mikor kezdődnek újra ezen bajnokságok, az még nagy talány, ugyanakkor partnerirodánkban, a    -en, már lehet fogadásokat kötni arra, hogy melyik major ligában indul be elsőként az élet!

A bukmékerek szerint a legnagyobb eséllyel a baseballozók (1.70) kezdik el leghamarabb szezonjukat, mögöttük a jégkorongozók (2.40) találhatók, míg a sort a kosárlabdázók (8.40) zárják.

Szerinted melyik major ligát folytatják először?

 

 

 

 

{"headTitle":"Az említett major ligák közül melyik folytatódik elsőként?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-30 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"MLB","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"NHL","odds":"2.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"NBA","odds":"8.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
22bet
megosztom