Exkluzív

Ezek az Unibet és a Bet365 póker bónuszai

megosztom

Megnéztük, hogy a két legnagyobb fogadóiroda milyen pókerbónuszokkal várja a játékosokat.

  •    200 EUR Póker Üdvözlő Bónusz    

Az Unibetnél a sportfogadáshoz hasonlóan a pókerjátékosok számára is biztosított üdvözlő bónusz, amely jelenleg 200 EUR értékben van maximalizálva. A bónuszt a regisztrációkor ki kell választani és igényelni kell, a minimum befizetési jogosultság 10 EUR.

A 200 EUR úgynevezett végigjátszási bónusz, amely összeget növekvő tételekben - szintekhez kötve - adják hozzá a készpénzes számlához, annak függvényében, hogy mennyi rake-et termeltünk a játékaink során. Minden pókerjátékból származó rake beleszámít a végigjátszási követelménybe, a kijátszásra pedig 60 nap áll a játékosok rendelkezésére.

A szintek:

  • 1. €2 = €1
  • 2. €10 = €4
  • 3. €50 = €15
  • 4. €150 =  €40
  • 5. €588 =  €140

 

A végigjátszási bónuszon felül akadnak még bónusz lehetőségek, például egy beülő az Unibet Openre selejtezőjére, vagy 4 darab 500 EUR-s freeroll jegy.

Kipróbálom az Unibet pókertermét!

1 x €2-s Unibet Open-jegy

• A €2-s Unibet Open-jegy 7 nap után lejár.

• A €2-s Unibet Open-jegyet az első befizetés után írják jóvá a pókerkliensben.

• A jegy a pókerkliens profil szakaszából érhető el.

• A €2-s Unibet Open-jegyre az Unibet Open felhasználási feltételei vonatkoznak.

 

4 x €500-s freeroll jegyek

• A 4 x €500-s üdvözlő freeroll jegyek 4 db €500 összdíjazású versenyre érvényesek. A jegyeket az új játékos számláján az első azonosító elkészítése után írják jóvá a pókerkliensben.

• Az €500-s freeroll jegyek hetijegyek, a versenyek vasárnaponként kezdődnek. 

• A freeroll jegyek 35 nap után lejárnak.

 

Neked már van regiszrációd?
Amennyiben valamelyik irodánál - esetleg mindkettőnél - már rendelkezel regisztrációval, akkor az üdvözlő bónuszok számodra nem elérhetőek. Jó hír ugyanakkor, hogy mindkét teremnél rengeteg akció elérhető a már meglévő ügyfelek számára is. A sportfogadó-számlákon lévő egyenleg felhasználható a póker oldalakra is, így új számlákat vagy befizetéseket nem kell eszközölni, hogy játszhass.

 

 

  •  365 EUR Bónusz  + Üdvözlő díjkerék pörgetés    

A Bet365-nél is komoly pókerszekció működik, a világ legjobb sportfogadótermének választott irodában a pókerbónusz akár 365 EUR értékű is lehet.

A bónusz kiváltása itt is részletenként működik, amelyekhez 'Státusz Pontokat' kell gyűjteni.

Az első két részlet 25 illetve 50 megszerzett pont után kerül a számlára, majd ezt követően 100 illetve 250 pontonként egyre nagyobb összegek íródnak jóvá a játékokos egyenlegén. 10 'Státusz pont' szerezhető minden kifizetett 1 EUR rake vagy nevezési díjból az irodához kerülő 1 EUR után.

Minden készpénzes játék és bajnokság variáció beleszámít a 365 EUR bónusz kiváltásába.

A bónuszra nem vonatkozik fogadási követelmény, és amint kiváltotta, azt a játékos tetszés szerint kiveheti.

A bónusz kiváltására 60 nap áll a rendelkezésre.

1 EUR értékű Twister-jegy

Ha az új játékos a regisztrációt követő hét napon belül játszik legalább Twister-bajnokságon, akkor 1 EUR értékben jóváírják a számláján a jegyet, ami felhasználhat egy bármilyen vonatkozó Twister-versenyen.

Mi az a Twister?
3 fős 'sit n go', különféle jackpot-elemekkel megspékelve.

Üdvözlő díjkerék pörgetés

Az Üdvözlő díjkerék pörgetéseket azt követően írják jóvá a számlán, hogy a játékos játszott egy bármilyen beugróval rendelkező Twister-bajnokságon. A díjkerék a póker szoftver felső részén lévő ikonon keresztül érhető el. A díjkeréken nyert pénzösszeg  automatikusan jóváíródik a számlán. További részletek a pörgetés különféle nyereményeiről és lehetőségeiről a bet365 oldalán találhatóak. A játékban csak 18 éven felüliek vehetnek részt!

Kipróbálom a bet365 póker oldalát!

Öt jegy a "€100 Bronze Loyalty" bajnokságra

Amint létrehoztuk a számlát, automatikusan jóváíródik 5 jegy (induló) a 100 EUR Bronze Loyality elnevezésű versenysorozatra, ami a bet365 hűségbajnoksága. A versenyek minden nap este 21:00 órakor indulnak, készpénzes játékjegyek és jutalmak széles választéka várja a pókerezőket.

bet365

 

megosztom