5 perc SF

Melyik fogadóirodának mi az erőssége? - napi lecke

megosztom

Naponta jelentkezünk olyan anyagokkal, amelyek hozzásegíthetnek Benneteket ahhoz, hogy jobb fogadóvá váljatok. Igyekszünk fokozatosan belemerülni a témába, így egészen az alapoktól kezdjük. A leckék végén találtok majd egy kis tesztet is, így azonnal le tudjátok ellenőrizni a tudásotokat.

Mit tanultunk eddig?

Az eddigi leckéinkben átvettük a sportfogadás alapjait, vagyis többek közt megtanultuk azt, hogyan vágjunk bele a sportfogadásba, hogyan menedzseljük a bankunkat, vagy például, hogy milyen téttel játszunk.

A második heti tananyagok segítségével képbe kerültünk a leggyakoribb fogadási típusokkal, megtanultuk, hogy mi is az kombi fogadás, és már fény derült arra, hogy mi a különbség a +0-s ázsiai hendikep és a DNB (döntetlen esetén a tét visszajár) fogadási típusok között. Oktatóanyagainkban szó esett az ázsiai hendikepről, megnéztük, mit jelent például a 2.25 gól felett vagy a -0.75-ös ázsiai hendikep.

A harmadik hetet ismételten egy könnyedebb témával kezdtük, megnéztük, mit is jelentenek az oddsok a sportfogadásban, miből keresik meg a napi betevőt a fogadóirodák és megtanultuk, mit jelent az a szó, hogy margin. 

A múlt héten egy kifejezetten fontos témát érintettünk, hiszen arról volt szó, hogyan győzhetjük le a fogadóirodákat, avagy rávilágítottunk arra, hogy mit is jelent pontosan az, hogy pozitív várható értékű fogadás.

Most már rengeteg tudás áll a birtokunkban, de mindent elszúrhatunk egy rossz irodaválasztással. A legutóbbi leckénkben megnéztük, milyen szempontok alapján választhatunk bukit, most pedig sorra vesszük, hogy a partnerirodáink közül, vagyis a világ legnagyobb irodáinál mik a legfontosabb erősségek és pro érvek.

Korábbi leckéink
Hogyan vágjunk bele a sportfogadásba?
Melyek a bankroll-menedzsment szabályai?
Mit jelent a 10/10-es tipp, hogyan osszam fel a bankrollomat?
Ha túl sokat veszítek a baj, ha túl sokat nyerek, az is baj!
Mi az a ROI és hogyan számoljam ki?
Melyek a leggyakoribb fogadási típusok?
Mi az a kombi fogadás?
Mi a különbség a +0 és a DNB között?
Mi is az az ázsiai hendikep? 
Mi az, hogy ázsiai gólszámra fogadás?
Mit jelent az odds, hogyan használjam a különböző típusokat?
Miből élnek a fogadóirodák, mi az a margin és miért nem szeretjük? 
Így tudhatod meg, hogy jó tippet raktál
Hogyan válassz magadnak fogadóirodát?

 

Hány fogadóirodánál tároljak pénzt?

A fogadási lehetőségek bővülésével és a verseny erősödésével ma már szinte minden nap jelennek meg újabb és újabb fogadóirodák, így a választási lehetőségeink szinte végtelenek. Fontos azonban, hogy pénzünket kizárólag megbízható helyen, korrekt fogadóirodánál tároljuk, hogy ne kerüljön veszélybe tőkénk, történjék bármi is a világban.

Hogy pontosan hány bukmékernél is érdemes pénzt tárolnunk egyszerre, arra több szempontot is érdemes figyelembe venni. Egyrészt a tőke nagysága megmutatja, meddig is nyújtózhatunk, másrészt a fogadási stílusunk, preferált sportágaink és tippjeink segítenek a döntésben,

de nagy átlagban elmondhatjuk, hogy kezdő, haladó vagy profi fogadóként is érdemes legalább egyszerre két irodánál pénzt tárolni.

Hogy mi melyik két bukit ajánljuk egy átlagos fogadónak, arra a cikk végén külön is kitérünk.

 

Melyik irodának mi az erőssége?

A hatharom.com által hirdetett termek az ipar leginkább meghatározó és legnagyobb cégei közé tartoznak, számos előnnyel és eszközzel, amellyel képesek megtartani a fogadókat, fenntartani a lelkesedésüket, figyelmüket. 

 

   

Talán a legnagyobb fogadóirodának a Bet365-öt tekinthetjük, ahol minden új ügyfél a H3WIN regisztrációs kód beírásával akár 15 ezer forint fogadási kreditet is kaphat első befizetésekor. A magyar nyelvű ügyfélszolgálat, a bőséges fogadási kínálat, a piacon elérhető legtágasabb élő piacok, a különböző egyedi ajánlatok (erről hamarosan bővebben is olvashattok) révén amellett, hogy piacvezető bukméker, még olvasóink kedvenc fogadóirodája is. 

Egyértelmű, hogy amennyiben valaki most ismerkedik a sportfogadással, annak a Bet365 a legjobb választás, de a rutinos rókáknak is kihagyhatatlan opció az angliai buki.

 

   

Rendkívül hasonló profillal rendelkezik az Unibet is, amely szintén hosszú évek óta megbízható partnere a Hatháromnak. A minden új befizető számára elérhető akár 20 ezer forint üdvözlő bónusz mellett exkluzív, kizárólag olvasóinkak elérhető 3 ezer forint ingyenes fogadás is. Emellett elérhető magyar nyelvű ügyfélszolgálat is és bónuszok terén talán a legerősebb buki, hiszen állandó sportfogadó, pókeres és kaszinó bónusszal igyekszik elcsábítani a játékos kedvű fogadókat.

 

Csekkold Fogadóirodák oldalunkat és tudj meg még többet a Hathárom partnerirodáiról!

 

 

A profik kedvenc bukmékere - így jellemezhetnénk a Pinnacle-t, ahol örömmel fogadják a nyerő játékosokat is. Nagyon magas limitek, a piac legkisebb marginja és legmagasabb szorzói találhatóak itt, így akinek szokása nagyobb bajnokságokra, versenysorozatokra fogadni, egyértelműen a Pinny a legjobb választás.

 

   

Nincs az a nap, amikor a 22bet ne rukkolna elő valami speciális fogadási lehetőséggel, így szinte naponta érdemes megnézni, mit is találtak ki az orosz bukméker oddsmesterei. A 35 ezer forintos üdvözlő bónusz mellett van újratöltési ajánlat is, de a 22bet legnagyobb előnye kétségtelenül a speciális, extrém fogadásokban és a naponta összeállított kombikban rejlik, ahol más fogadóirodáknál magasabb szorzókra fogadhatunk. Az iroda emellett rendkívül alacsony marginokkal is dolgozik.

 

   

20 ezer forint kockázatmentes fogadási bónusszal (promóciós kód: HATHAROM) várja az új ügyfeleket a Betclic, amely szintén régi favoritja a magyar játékosoknak. A könnyen átlátható felület és a széles fogadási kínálat mellett speciális fogadási lehetőségekkel is várja az ügyfeleket a buki.

 

   

Sok fogadó nosztalgikus emlékeket őriz a bwin sárga-fekete felülete kapcsán, nos, akinek hiányzik a hazánkban már csak korlátozottan elérhető iroda érzése, annak a partypoker a legjobb opció, hiszen ez a bwin klónja. Leginkább azoknak ajánljuk, akik szeretik összekötni a pókert a sportfogadással, hiszen a partypokeren egy különleges spin póker bónusz érhető el a játékosoknak. Az iroda emellett rendelkezik néhány igen különleges fogadási piaccal is.

 

   

Számtalan speciális bónusz és játék elérhető a cbet-nél, amely a legújabb irodák közé tartozik, de a kínálatukból és a 200€-s sportfogadó bónuszukból is látszódik, hogy szeretnének hamar nevet szerezni maguknak. Ami az e-sportos oddsokat és fogadási kínálatot jellemzi, piacvezetőknek tekinthetjük őket, így meg merjük kockáztatni, hogy a jövő egyik meghatározó irodájává is válhat az orosz tulajdonban lévő cbet.

 

Az ajánlott kombináció

Mint az látható a fenti leírásokból, közel sem mindegy, hogy valaki milyen típusú fogadónak tartja magát, hiszen ha például e-sportra fogadna, kihagyhatatlan a cbet, ha pedig közben a póker megszállottja is, a partypoker is ajánlott iroda.

A kezdő és haladó fogadók számára azonban a     és a     kombinációja tűnik a legjobb választásnak, hiszen ezzel nem csak egy igen széles, mérkőzés előtti és élő fogadási kínálatot fedünk le, de nagyobb piacok esetén jóval magasabb szorzókra is fogadhatunk.

 

Loading...

megosztom