5 perc SF

Így tudod feltölteni a fogadó számládat - napi lecke

megosztom

Naponta jelentkezünk olyan anyagokkal, amelyek hozzásegíthetnek Benneteket ahhoz, hogy jobb fogadóvá váljatok. Igyekszünk fokozatosan belemerülni a témába, így egészen az alapoktól kezdjük. Ebben a leckénkben azt mutatjuk be, milyen lehetőségeink vannak a befizetésekre a kiválasztott fogadóirodánkba!

Mit tanultunk eddig?

Az eddigi leckéinkben átvettük a sportfogadás alapjait, vagyis többek közt megtanultuk azt, hogyan vágjunk bele a sportfogadásba, hogyan menedzseljük a bankunkat, vagy például, hogy milyen téttel játszunk.

A második heti tananyagok segítségével képbe kerültünk a leggyakoribb fogadási típusokkal, megtanultuk, hogy mi is az kombi fogadás, és már fény derült arra, hogy mi a különbség a +0-s ázsiai hendikep és a DNB (döntetlen esetén a tét visszajár) fogadási típusok között. Oktatóanyagainkban szó esett az ázsiai hendikepről, megnéztük, mit jelent például a 2.25 gól felett vagy a -0.75-ös ázsiai hendikep.

A harmadik hetet ismételten egy könnyedebb témával kezdtük, megnéztük, mit is jelentenek az oddsok a sportfogadásban, miből keresik meg a napi betevőt a fogadóirodák és megtanultuk, mit jelent az a szó, hogy margin. Érintettünk, egy nagyo fontos témát is, melyben arról volt szó, hogyan győzhetjük le a fogadóirodákat, avagy rávilágítottunk arra, hogy mit is jelent pontosan az, hogy pozitív várható értékű fogadás.

Legutóbbi leckénkben pedig arról tanulhattunk, hogy melyek a legfontosabb szempontok egy fogadóiroda kiválasztásánál

Mostanra elértél arra a szintre, hogy bátran belevághatsz a sportfogadásba, ahhoz azonban, hogy elkezdhess fogadni, nyilván tőkével is kell rendelkezned. Ha megvan a sportfogadásra szánt tőke, akkor már csak fel kell utalni a kiválasztott fogadóirodába. Most ennek a lehetőségeit vesszük górcső alá! 

Korábbi leckéink
Hogyan vágjunk bele a sportfogadásba?
Melyek a bankroll-menedzsment szabályai?
Mit jelent a 10/10-es tipp, hogyan osszam fel a bankrollomat?
Ha túl sokat veszítek a baj, ha túl sokat nyerek, az is baj!
Mi az a ROI és hogyan számoljam ki?
Melyek a leggyakoribb fogadási típusok?
Mi az a kombi fogadás?
Mi a különbség a +0 és a DNB között?
Mi is az az ázsiai hendikep? 
Mi az, hogy ázsiai gólszámra fogadás?
Mit jelent az odds, hogyan használjam a különböző típusokat?
Miből élnek a fogadóirodák, mi az a margin és miért nem szeretjük? 
Így tudhatod meg, hogy jó tippet raktál
Hogyan válassz magadnak fogadóirodát? 

A különböző kimutatásokból és statisztikákból tudható, hogy a sportfogadók jelentős hányada továbbra is ódzkodik attól, hogy online játsszon és nem hajlandó leszokni a papíralapú fogadásokról. Az évek alatt kialakult szokásoknak nagy hatalma van az ember felett, ezért a szemléletváltást nem egyszerű véghezvinni. 

De. Minden fogadó szeret nyerni, méghozzá lehetőleg minél többet és többször, éppen ezért aki komolyabban szeretne foglalkozni a sportfogadással, az online fogadóirodák által nyújtott lehetőségeket nem hagyhatja figyelmen kívül. Az online fogadás előnyei mind-mind egy irányba mutatnak, ami nem más mint a zsebünk. A magasabb szorzók és a szélesebb kínálat a pénztárcánk barátai, aki ezekről nem akar tudomást venni, az bizony a saját pénzének az ellensége lesz.  

Hogyan tudok befizetni egy fogadóirodához? 

Ha megszületett az elhatározásunk, hogy belevágunk a sportfogadásba, akkor tegyük meg az első lépéseket! Gondoljuk át az anyagi lehetőségeinket, tűzzünk ki magunk elé célokat, és válasszuk ki a számunkra leginkább passzoló fogadóirodát. Egy számla létrehozása néhány kattintás után kész is, az adataink megadása után pedig már bent is vagyunk az online lottózónkban! 

Ahhoz, hogy elkezdhessük a játékot a számlánkon pénznek is kell lennie. A számla feltöltéséhez nem szükséges speciális szakértelem, néhány kattintást követően bárki - még egy kezdő is - képes feltöltenie az egyenleget. 

A fogadóirodák közötti versengésnek köszönhetően a termek igyekeznek a lehető legszélesebb be- és kifizetési lehetőségeket biztosítani a játékosaiknak, így mára tulajdonképpen az összes népszerű és gyakran használt fizetési mód elérhető az irodáknál. Lássuk, hogy pontosan melyek is ezek! 

 

Hitel- és bankkártyák  

 • A legegyszerűbb fizetési mód 
 • A Visa és a MasterCard típusú kártyákat minden iroda elfogadja
 • Nincs átfutási idő, a pénz azonnal megjelenik a számlán 

 

eWallett és online tárcák 

 • Skrill, Neteller, PayPal, E-pay a legnépszerűbb platformok 
 • Nincs átfutási idő 
 • Nincs tranzakciós díj 

 

Revolut 

 • A világ egyik leggyorsabban fejlődő pénzügyi szolgáltatója 
 • Ingyenes bankkártya igényelhető
 • Azonnali be- és kifizetések 
 • Részletes leírás a Revolutról ITT 

 

Feltölthető utalványok 

 • Ilyen például a PaySafecard
 • Benzinkutakon, különböző boltokban készpénzért vásárolható 
 • Működése a mobilfeltöltésekhez hasonló elven működik, a megkapott kóddal töltjük fel a pénzünket a számlára 

 

Banki átutalás 

 • A leghagyományosabb mód 
 • Internetes hozzáféréssel otthonról is elvégezhető 
 • Van átfutási idő, ami napokba is telhet 

 

Kriptovaluták 

 • Egyre több fogadóiroda fogadja el a kriptovalutákat 
 • Ha van már kripto-tárcánk, akkor onnan tölthetjük fel a számlánkat 


Csekk

 • pénztári csekket, banki váltók, nemzetközi fizetési megbízások és személyi csekkek
 • hosszabb átfutási idő 
 • magas minimum összeg 

 

Mi a helyzet a kifizetésekkel? 
A legtöbb fogadóirodánál a kifizetési lehetőségek többnyire megegyeznek a befizetési lehetőségekkel. Fontos azonban kiemelni, hogy a fogadóirodák a gyakorlatban azon a módon teljesítik a kifizetési kérelmeket, amiket a játékosok a befizetésekkor használtak. Vagyis ha Te MasterCardos bankkártyával fizettél be, akkor a kifizetésedet is ugyanarra a bankkártyára kapod meg. Természetesen van mód cserélni a pénz útját, de ehhez fel kell venned a kapcsolatot az iroda ügyfélszolgálatával. Ha esetleg további kérdésed volna a témában, írj nekünk az info@hatharom.com e-mail címre! 

Milyen költségekkel járnak a tranzakciók? 

Joggal merülhet fel a kérdés, hogy ha pénzügyi tranzakciókat hajtunk végre, azok milyen költségvonzattal járnak a számunkra. Ezzel kapcsolatban azonban van egy jó hírünk: a fogadóirodák többsége a be- és kifizetések többségénél nem számol fel semmilyen tranzakciós költséget. A bankkártyás és az online tárcás be- és kifizetések a legtöbb helyen jutalékmentesek, így a legtöbb fogadóiroda nem számol fel extraköltséget azért, mert kiutalunk a számlánkról. Akadnak azonban olyan be- és kifizetési módok, amelyeknek költségei eltérhetnek a különböző irodák között. Ezért minden esetben járjunk utána, hogy melyik fogadóiroda milyen feltételek mellett bonyolítja le a fizetéseket. 

Azt javasoljuk, hogy a regisztráció előtt mindenképp fusd át az apróbetűs részeket is kerülj képbe a feltételeket illetően! Győződj meg arról, hogy a kiválasztott iroda passzol hozzád és a rendelkezésedre álló befizetési és kifizetési lehetőségeket elfogadja a fogadóiroda is! 

megosztom