5 perc SF

Milyen kezdő bónuszok várnak a fogadókra? - napi lecke

megosztom

Naponta jelentkezünk olyan anyagokkal, amelyek hozzásegíthetnek Benneteket ahhoz, hogy jobb fogadóvá váljatok. Igyekszünk fokozatosan belemerülni a témába, így egészen az alapoktól kezdjük. Ebben a leckénkben a fogadóirodák elérhető üdvözlő bónuszairól lesz szó!

 

Mit tanultunk eddig?

Az eddigi leckéinkben átvettük a sportfogadás alapjait, vagyis többek közt megtanultuk azt, hogyan vágjunk bele a sportfogadásba, hogyan menedzseljük a bankunkat, vagy például, hogy milyen téttel játszunk.

A második heti tananyagok segítségével képbe kerültünk a leggyakoribb fogadási típusokkal, megtanultuk, hogy mi is az kombi fogadás, és már fény derült arra, hogy mi a különbség a +0-s ázsiai hendikep és a DNB (döntetlen esetén a tét visszajár) fogadási típusok között. Oktatóanyagainkban szó esett az ázsiai hendikepről, megnéztük, mit jelent például a 2.25 gól felett vagy a -0.75-ös ázsiai hendikep.

A harmadik hetet ismételten egy könnyedebb témával kezdtük, megnéztük, mit is jelentenek az oddsok a sportfogadásban, miből keresik meg a napi betevőt a fogadóirodák és megtanultuk, mit jelent az a szó, hogy margin. Érintettünk, egy nagyon fontos témát is, melyben arról volt szó, hogyan győzhetjük le a fogadóirodákat, avagy rávilágítottunk arra, hogy mit is jelent pontosan az, hogy pozitív várható értékű fogadás.

Mostanra elértél arra a szintre, hogy bátran belevághatsz a sportfogadásba, ahhoz azonban, hogy elkezdhess fogadni, nyilván tőkével is kell rendelkezned. Ha megvan a sportfogadásra szánt tőke, akkor már csak fel kell utalni a kiválasztott fogadóirodába.

Korábbi leckéink
Hogyan vágjunk bele a sportfogadásba?
Melyek a bankroll-menedzsment szabályai?
Mit jelent a 10/10-es tipp, hogyan osszam fel a bankrollomat?
Ha túl sokat veszítek a baj, ha túl sokat nyerek, az is baj!
Mi az a ROI és hogyan számoljam ki?
Melyek a leggyakoribb fogadási típusok?
Mi az a kombi fogadás?
Mi a különbség a +0 és a DNB között?
Mi is az az ázsiai hendikep? 
Mi az, hogy ázsiai gólszámra fogadás?
Mit jelent az odds, hogyan használjam a különböző típusokat?
Miből élnek a fogadóirodák, mi az a margin és miért nem szeretjük? 
Így tudhatod meg, hogy jó tippet raktál
Hogyan válassz magadnak fogadóirodát? 
Melyik fogadóirodának mi az erőssége? 
Így tudod feltölteni a számládat

Miről szólnak a bónuszok? 

Bár elsőre sokan azt gondolják, hogy a bónusz az kvázi ingyen pénzt jelent, a valóság ezzel szemben azért jóval árnyaltabb. A fogadóirodák bónuszajánlatai két kategóriára oszthatóak, vannak az úgynevezett üdvözlő bónuszok és vannak az időszakosan elérhető ingyenes fogadási lehetőségek vagy bónuszok. Mi most elsősorban az üdvözlő bónuszokat vesszük górcső alá. 

Az üdvözlő vagy welcome bonus ajánlatok csak és kizárólag az újonnan regisztráló játékosok számára érhetőek el. Ez a bónuszfajta arról szól, hogy az új számlát létrehozó fogadóknak az első befizetésük mellé a fogadóiroda bónuszösszeg megszerzését is biztosítja. 


Példa: Úgy döntesz, hogy regisztrálsz a bet365 irodához. A regisztrációd elkészülte után 10 ezer forintot töltesz fel. Ebben az esetben lehetőséged van újabb 10 ezer forint - a befizetésed összegével megegyező - bónuszösszeg igénylésére. 


A bónuszösszegek megszerzéséhez minden esetben feltételeket szabnak a bukmékerek. Ezek a feltételek fogadóirodától függően eltérőek lehetnek, van ahol könnyebb, van ahol nehezebb követelményeket kell teljesítenünk. A bónuszok igénylésénél ezért is kiemelten fontos, hogy minden esetben olvassuk el előre a felhasználási feltételeket, értelmezzük az abban foglalt vonatkozó részeket és csak azután vágjunk bele egy bónusz kiforgatásába, ha már minden lényeges információ a birtokunkba jutott. 

Általánosságban elmondható, hogy a bónuszösszegek megszerzéséhez játszanunk kell, méghozzá az első befizetésünk összegének a többszörösének az értékében. Ha sikerül megforgatnunk a feltételhez szabott összeget, akkor a bónuszösszeget és a bónuszból származó nyereményeket is megszerezhetjük. Éppen ezért érdemes alaposan átgondolni, hogy milyen bónuszt próbálunk meg kipörgetni, mert remek lehetőséget jelentenek a bónuszok a sportfogadó-tőkénk növelésére. 

A következő leckénkben megnézzük, hogy pontosan milyen feltételek mellett és milyen módszerekkel lehet kiszedni a bónuszpénzeket, most viszont először vettünk egy pillantást arra, hogy a hatharom.com partnerei közül melyik terem milyen üdvözlő bónusz ajánlattal rendelkezik. 

 


A világ legnépszerűbb fogadóirodája természetesen az egyik legjobb üdvözlő bónuszt - számlanyitási ajánlat - kínálja a játékosoknak. A bónusz összege első befizetés mértékével megegyező összeg lehet, maximálisan 15 000 forintnyi fogadási kreditig. A fogadási kredit itt azt jelenti, hogy amíg nem teljesítettük a bónusz feltételeket, addig az iroda kreditként tartja nyilván az összeget. A bónusz megszerzéséhez a befizetésünk összegével megegyező fogadásokat kell elhelyeznünk legalább 1,20-as szorzóval. A feltételek teljesítéséhez 30 nap áll a játékosok részére, attól a naptól számítva, hogy a játékos igényelte a számlanyitási ajánlat bónuszát. Részletes leírást a bónuszról ITT találsz.  Bónuszkód: H3WIN

 

  • UNIBET

Az Unibetnél minden új játékos maximum 20 000 forint értékű üdvözlő bónuszban - kockázatmentes fogadás - részesülhet. A bónusz megszerzéséhez nem elég egyszerűen regisztrálni, ki kell választanod a számodra megfelelő bónuszt még a regisztráció előtt! 

A kockázatmentes fogadás csak az ajánlat aktiválását követő első mérkőzés előtti vagy élő fogadásra érvényes, a maximum visszatérítés 20 000 Ft, annak függvényében, hogy mekkora az első befizetésed összege. 

A kockázatmentes fogadás az első fogadásod lesz. Ha nyertes a tipped, akkor a nyereményed automatikusan hozzáíródik a számládhoz, ha viszont vesztes a fogadásod, a feltett pénzösszeg bónusz pénz formájában íródik jóvá egyenlegeden. Ezt követően a bónuszfeltételek lesznek érvényesek, ezeknek a teljesítése után  a bónusz összege készpénzzé alakul, melyet kiutalhatsz vagy tovább játszhatsz vele. A bónusz kipörgetésének a feltétele, hogy a befizetésed összegét legalább hatszoros mértékben kell megforgatnod, minimum 1.40-es oddson. Részletes leírást a bónuszról ITT találsz. 

 


A BetClic üdvözlő bónuszajánlata talán az egész magyar piac egyik legjobb lehetősége a fogadóknak. A fogadóiroda 20 000 forint értékű FREEBET-et, vagyis ingyen fogadást biztosít az újonnan regisztrált játékosainak. A bónusz nem automatikus, az első befizetésünkkor kell igényelnünk az irodától. 

A befizetés és az igénylést követően a játékosok az első fogadásuk 100%-ának megfelelő összegű FREEBET-re jogosultak. Ennek a fogadásnak a minimum szorzója 1.50. A FEEBET-tel tett fogadás nettó nyereménye (a tiszta nyeremény az eredeti tét levonásával) lesz készpénzben jóváírva készpénzes számláján.
További feltételek itt nincsenek, vagyis gyorsan és egyszerűen juthatunk hozzá némi extra fogadótőkéhez - feltéve persze, ha sikerül nyerő tippel indítanunk.  Részletes leírást a bónuszról ITT találsz.  Bónuszkód: HATHAROM

 


A 22bet-nél érhető el a legmagasabb összegű üdvözlő bónusz, amely akár 35 000 forintos is lehet. Itt a bónuszt nem kell külön igényelni, viszont ha be van jelölve "Lemondok minden bónuszról” opció, akkor értelemszerűen nem kérjük a bónuszt. 

Bár az összeg kifejezetten csábító, a megforgatási feltételek kifejezetten nehezek. A bónusz kiváltásához az első befizetésünk ötszörösét kell minimum három eseményt tartalmazó gyűjtőfogadások formájában megforgatnunk, a kiválasztott események minimum szorzója pedig 1.40. A megforgatásra összesen hét nap áll rendelkezésre. Ha ez idő alatt nem teljesülnek a feltételek, úgy a bónusz összege és a bónuszból származó nyeremények összege is elvész. 

Ha feltételek teljesülnek, így a bónusz összege és a nyeremények is automatikusan hozzáíródnak a játékos számlájához és innentől kezdve, szabadon rendelkezhet felette. 

Részletes leírást a bónuszról ITT találsz

 

Hasonló forgatási követelményeket támaszt az üdvözlő bónuszajánlatához a Cbet is. Ennél az irodánál akár 200 EUR értékű sportfogadás bónusz is kijátszható. A regisztráció és befizetésünk után a 'Bonus' oldalra kattintva aktiválnunk kell a "Betting Welcome Bonus"-t. Amint ez megtörtént, az első befizetésünk összegével megegyező bónuszösszeget kapunk. A megforgatásra összesen 30 nap áll a játékosok rendelkezésére, a szükséges megforgatott összeg pedig az első befizetésünk ötszöröse. Itt is csak minimum 3 eseményből gyűjtőfogadásokat számítanak bele a forgatásba, az események minimum szorzója pedig 1,30. 

Részletes leírást a bónuszról ITT találsz. 

 

Loading...

 

 

megosztom