5 perc SF

Így a 0-0-tól sem kell félni - napi lecke

megosztom

Már a gól nélküli eredmények sem tudnak veled kiszúrni bizonyos piacokon. Na, de hogy? Mai leckénkből kiderül!

Képezd magad a Hathármon és fogadj otthon!

Mit tanultunk eddig?

Az eddigi leckéinkben átvettük a sportfogadás alapjait, vagyis többek közt megtanultuk azt, hogyan vágjunk bele a sportfogadásba, hogyan menedzseljük a bankunkat, vagy például, hogy milyen téttel játszunk.

Képbe kerültünk a leggyakoribb fogadási típusokkal, megtanultuk, hogy mi is az kombi fogadás, és már fény derült arra, hogy mi a különbség a +0-s ázsiai hendikep és a DNB között. Szó esett az ázsiai hendikepről, megnéztük, mit jelent például a 2.25 gól felett vagy a -0.75-ös ázsiai hendikep.

Mostanra már tudjuk, hogy mit is jelentenek az oddsok, miből keresik meg a napi betevőt a fogadóirodák és megtanultuk, mit jelent az a szó, hogy margin. Megtanultuk azt is, hogyan győzhetjük le a fogadóirodákat és azt is, hogy mit jelent a pozitív várható értékű fogadás.

Tudjuk már, hogyan kell befizetni a kiválasztott fogadóirodába, a legtöbb esetben üdvözlő bónuszokat is igényelhetünk, amelyeknek felhasználását is kijátszását ebben a cikkben tanultuk meg! 

A mostani etapunkat speciális ajánlatokkal és csak néhány fogadóirodában elérhető különlegességgel folytatjuk - az első és egyik legfontosabb ilyen pedig a cashout, ám ennek van egy speciális fajtája is, mégpedig a korai kifizetés 2 gólos vezetésnél. Mai leckénkben a 0-0-s pénz visszafizetési témával foglalkozunk.


 

 

Mi is az a 0-0 pénz visszafizetési ajánlat?

Biztos jártál már úgy, hogy fogadtál egy labdarúgó-mérkőzésre, azonban a meccs gól nélküli döntetlennel ért véget, ezért veszítettél. A bet365 amellett, hogy számos, folyamatos és változatos promóciókkal kedveskedik játékosainak, nemrég útjára indította bizonyos piacain a pénz visszafizetést, ha a mérkőzés 0-0-val ér véget!

Hogyan működik?

 • Tegyél egy mérkőzés előtti fogadást a Pontos eredmény, Félidő/játékidő vagy Scorecast piacra BÁRMELY labdarúgó-mérkőzésen.
   
 • Ha a mérkőzés 0:0 eredménnyel zárul és a fogadás veszít, a tétedet visszafizeti az iroda!

Mik a fő részvételi feltételek?

 • Ez az ajánlat csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.
   
 • Ez az ajánlat minden mérkőzésnél elérhető a Félidő/játékidő, minden Pontos eredmény és minden Scorecast piacra tett mérkőzés előtti fogadásoknál. Amennyiben a mérkőzés 0:0 eredménnyel zárul, a tétet visszafizetik, ha a fogadás veszít.
   
 • A Kivehető egyenlegből fedezett fogadásokat a Kivehető egyenlegére fizetik vissza, míg a fogadási kreditekkel leadott fogadásokat fogadási kreditekben fizetik vissza.
   
 • Ez az ajánlat nem lesz érvényes, ha a tét teljes értékét a mérkőzés vége előtt felvételre kerül. Amennyiben a tét egy része került felvételre és a mérkőzés 0-0-ra végződik, kizárólag a fennmaradó aktív tétet fizetik vissza.
   
 • Amennyiben egy feljogosító fogadást a Fogadás módosítása funkcióval módosítanak a kezdőrúgás előtt és a mérkőzés 0-0-ra végződik, kizárólag az új tétet fizetik vissza. Amennyiben egy fogadást azért módosítottak, hogy egy élő eseményre vonatkozó választást adjanak hozzá a szelvényhez vagy módosítsanak, az ajánlat már nem lesz érvényes.

Mely irodánál érhető el ez az ajánlat?

A 0-0 pénz visszafizetési garancia kizárólag Olvasóink kedvenc bukmékerénél, azaz a  bet365-nél érhető el. Ha még nincs számlád, de gondolkozol rajta, akkor olvasd el részletes terembemutatónkat!


 

Loading...

megosztom