5 perc SF

Így nyerj gólszerzős tippekkel - napi lecke

megosztom

Bemutatjuk, hogy működnek a gólszerzős tippek és mik a legfontosabb specialitásai.

 

Mit tanultunk eddig?

Az eddigi leckéinkben átvettük a sportfogadás alapjait, vagyis többek közt megtanultuk azt, hogyan vágjunk bele a sportfogadásba, hogyan menedzseljük a bankunkat, vagy például, hogy milyen téttel játszunk.

Képbe kerültünk a leggyakoribb fogadási típusokkal, megtanultuk, hogy mi is az kombi fogadás, és már fény derült arra, hogy mi a különbség a +0-s ázsiai hendikep és a DNB között. Szó esett az ázsiai hendikepről, megnéztük, mit jelent például a 2.25 gól felett vagy a -0.75-ös ázsiai hendikep.

Mostanra már tudjuk, hogy mit is jelentenek az oddsok, miből keresik meg a napi betevőt a fogadóirodák és megtanultuk, mit jelent az a szó, hogy margin. Megtanultuk azt is, hogyan győzhetjük le a fogadóirodákat és azt is, hogy mit jelent a pozitív várható értékű fogadás.

Tudjuk már, hogyan kell befizetni a kiválasztott fogadóirodába, a legtöbb esetben üdvözlő bónuszokat is igényelhetünk, amelyeknek felhasználását is kijátszását ebben a cikkben tanultuk meg! 

Kiveséztük már a fogadóirodák különleges ajánlatait, mint például a cashout-ot ám ennek van egy speciális fajtája is, mégpedig a korai kifizetés 2 gólos vezetés. Átvettük már a 0-0-s pénz visszafizetési garanciát, és az oddsnövelést is, utolsó cikkünkben pedig a kombi fogadás típusairól meséltünk. A héten következzen néhány speciális fogadási típus, kezdésnek a gólszerzőkre való fogadás.


 

Milyen típusú gólszerzős fogadások vannak?

Ha csak a labdarúgást vizsgáljuk, gólszerzős fogadásból rengetegféle létezik. Fogadhatunk arra, hogy adott meccsen ki lövi az első, utolsó gólt vagy egy adott játékos betalál-e bármikor a 90 perc során - az első két opciót pedig csapatszinten is leszűkíthetjük. Szintén tehetünk pénzt arra, hogy 2 vagy több, esetleg 3 vagy több gólt szerez a kiszemeltünk, igencsak magas oddson.

Köszönhetően a különleges kötési lehetőségeknek, ezeket a típusú fogadásokat kombinálhatjuk is egyéb tippekkel, így végeredménnyel kapcsolatos fogadásokkal, gólszámos tippekkel és egyéb ötletekkel. Értelemszerűen ha mondjuk arra fogadunk, hogy nyer az egyik csapat és kombináljuk ezt azzal, hogy a legjobb támadójuk betalál, alacsonyabb szorzót kapunk, mint a két fogadás szorzata, hiszen a két tipp erősíti egymást. A Bet Builderről és arról, hogy hogyan is kell használni, szerdán olvashattok majd bővebb ismertetőt.

Fogadhatunk emellett egyes irodáknál (például Unibet) arra is, hogy adott játékos nem szerez gólt. Ehhez azonban elengedhetetlen feltétel, hogy adott futballista kezdjen, ha ugyanis csereként áll be, fogadásunk érvénytelen, így nem bízhatunk abban, hogy úgy nyerünk ezzel a kimenetellel, hogy a focista pályán sem volt. 

 

Mire figyeljek a fogadásoknál?

Nagyon fontos, hogy a fogadásoknál tisztában legyünk azzal, melyik irodának milyen feltételei vannak a fogadás érvényességére. A    -nél például a fogadásunk akkor is érvényben marad, ha a játékos csereként áll be a meccsre, míg az    -nél kizárólag azok a tippek vannak érvényben, ahol a játékosunk a kezdőcsapatba van jelölve.

Van azonban lehetőségünk a Bet365-nél is kivédeni a szerencsefaktort, amellyel elkerülhetjük, hogy ha mondjuk a játékosunk 5 percre áll be, elveszítsük a tétünket. Ezt kiemelten fontos használnunk minden esetben.

 

Hogyan találjam meg az értéket, hogyan nyerjek?

Mint minden fogadásnál, itt is a győzelem kulcsa az, hogy értéket találjunk a szorzókban, olyan információk begyűjtésével, amelyekkel a fogadóirodák nem rendelkeznek vagy hibásan értékelnek. Erre írnánk most néhány példát:
 

 • Az adott futballista nem a megszokott posztján játszik

  Például egy védő szélső támadóként vagy egy középpályás csatárként lép pályára. Ilyen esetben a bukmékerek gyakran az eredeti poszt szerint adják meg az oddsot. Ezzel kapcsolatban itt találunk egy remek példát.
   
 • Figyelembe nem vett eltiltott, sérült játékosok

  Az irodák jellemzően nem veszik figyelembe, ha egy játékost kiállítottak, eltiltottak, ettől függetlenül kínálnak rá oddsot a következő mérkőzésen is. Ám mivel mi tudjuk, hogy a helyettese lesz a kezdő támadó, rá a reálisnál magasabb oddson fogadhatunk, amely vélhetően a kezdésre lecsökken.
   
 • Tizenegyeslövők

  Több olyan csapat van, ahol a büntetőket nem a sztárjátékos végzi, hanem mondjuk a rutinos középső védő, netán egy szélső hátvéd. Erre kiváló példa a Roma bekkje, Alekszandar Kolarov, aki balhátvédként szokott tizenegyeseket rúgni, igen magas oddson.
   
 • Hol érdemes fogadni a büntetőkre?

  Rendszerint a    , az    és a    kínálja a legbőségesebb piacokat, így ezekből a bukikból érdemes válogatni leginkább. A három iroda közül az Unibet kifejezetten erős a gólszerzős oddsokban, de fontos, hogy elvégezzük a kötelező feladatokat és összehasonlítsuk az oddsokat.

Loading...

 

megosztom