5 perc SF

Így nyerhetsz akár hibás tippel is! - napi lecke

megosztom

A kombi fogadásról már korábban ejtettünk szót, mai leckénkben viszont megtanuljuk, hogy milyen fajtái vannak.

Képezd magad a Hathármon és fogadj otthon!

Mit tanultunk eddig?

Az eddigi leckéinkben átvettük a sportfogadás alapjait, vagyis többek közt megtanultuk azt, hogyan vágjunk bele a sportfogadásba, hogyan menedzseljük a bankunkat, vagy például, hogy milyen téttel játszunk.

Képbe kerültünk a leggyakoribb fogadási típusokkal, megtanultuk, hogy mi is az kombi fogadás, és már fény derült arra, hogy mi a különbség a +0-s ázsiai hendikep és a DNB között. Szó esett az ázsiai hendikepről, megnéztük, mit jelent például a 2.25 gól felett vagy a -0.75-ös ázsiai hendikep.

Mostanra már tudjuk, hogy mit is jelentenek az oddsok, miből keresik meg a napi betevőt a fogadóirodák és megtanultuk, mit jelent az a szó, hogy margin. Megtanultuk azt is, hogyan győzhetjük le a fogadóirodákat és azt is, hogy mit jelent a pozitív várható értékű fogadás.

Tudjuk már, hogyan kell befizetni a kiválasztott fogadóirodába, a legtöbb esetben üdvözlő bónuszokat is igényelhetünk, amelyeknek felhasználását is kijátszását ebben a cikkben tanultuk meg! 

Az elmúlt heti etapunk speciális ajánlatokat tartalmazott, melyek csak néhány fogadóirodában érhetők el. Az első és egyik legfontosabb ilyen a cashout volt, ám ennek van egy speciális fajtája is, mégpedig a korai kifizetés 2 gólos vezetés. Átvettük már a 0-0-s pénz visszafizetési garanciát, és az oddsnövelést is, a mai cikkünkben pedig a kombi fogadás típusairól lesz szó.


 

 

Mi is az a kombi fogadás?

Azt már korábban megtanultuk, hogy legalább két tipp, egy szelvényen való megjátszásától kezdve kombinált fogadásról beszélünk. A kombinált fogadási szorzót az egyes fogadási szorzók egymással való összeszorzásával határozzák meg a fogadóirodák. Ezen fogadási opciónál csak akkor nyerünk, ha minden egyes tippünk helyes.

Azonban azt még nem tanultuk meg, hogy legalább három tipp egy szelvényen való megjátszásától kezdve akár összetett kombinált fogadásokat is köthetünk. Ezen fogadási típusokban többek közt az a jó, hogy akár vesztes tipp(ek) esetén is nyerhetünk. Jelen cikkünkben tehát ezen kombinált fogadás fajtájaival foglalkozunk!

 

Milyen típusai vannak?

 • Rendszer fogadások

Mindezekből rengeteg fajta van, példaként a 2/3-as (3 fogadás) típusú összetett fogadást vezetjük le. A 2/3 rendszer fogadásnál három tippet játszol meg, amelyekből három 2-es kombinált fogadást képez a fogadóiroda. Legalább két helyes tippnek kell születnie ahhoz, hogy nyerj - a nyeremény összege a helyes tippek számától függ.

 • Trixie

A Trixie típusú összetett fogadásnál három tippet játszhatsz meg, amelyekből négy fogadást képez a fogadóiroda: három kettes kombinált fogadást és egy hármas kombinált fogadást. Legalább két helyes tippnek kell lennie ahhoz, hogy nyerj - a nyeremény összege a helyes tippek számától függ.

 • Patent

A Patent típusú összetett fogadásnál három tippet játszhatsz meg, amelyekből 7 fogadást képez a fogadóiroda. Választásonként egy egyszerű fogadást, három 2-es kombinált, és egy 3-as kombinált fogadást. Legalább egy helyes tippnek kell lennie ahhoz, hogy nyerj - a nyeremény összege a helyes tippek számától függ.

 • Yankee

A Yankee típusú összetett fogadásnál négy tippet játszhatsz meg, amelyekből 11 fogadást képez a fogadóiroda: hat 2-es kombinált, négy 3-as kombinált és egy 4-es kombinált fogadást. Legalább két helyes tippnek kell lennie ahhoz, hogy nyerj - a nyeremény összege a helyes tippek számától függ.

 • Lucky 15

A Lucky 15 típusú összetett fogadásnál négy tippet játszhatsz meg, amelyekből 15 fogadást képez a fogadóiroda: egy egyszeri fogadást tippenként, hat 2-es kombinált, négy 3-as kombinált és egy 4-es kombinált fogadást. Legalább egy helyes tippnek kell lennie ahhoz, hogy nyerj - a nyeremény összege a helyes tippek számától függ.

 • Canadian

A Canadian típusú összetett fogadásnál öt tippet játszhatsz meg, amelyekből 26 fogadást képez a fogadóiroda: tíz 2-es kombinált, tíz 3-as kombinált, öt 4-es kombinált és egy 5-ös kombinált fogadást. Legalább két helyes tippnek kell lennie ahhoz, hogy nyerj - a nyeremény összege a helyes tippek számától függ.

 • Lucky 31

A Lucky 31 típusú összetett fogadásnál öt tippet játszhatsz meg, amelyekből 31 fogadást képez a fogadóiroda: egy egyszeri fogadást tippenként, tíz 2-es kombinált, tíz 3-as kombinált, öt 4-es kombinált és egy 5-ös kombinált fogadást. Legalább egy helyes tippnek kell lennie ahhoz, hogy nyerj - a nyeremény összege a helyes tippek számától függ.

 • Heinz

A Heinz típusú összetett fogadásnál hat tippet játszhatsz meg, amelyekből 57 fogadást képez a fogadóiroda: tizenöt 2-es kombinált, húsz 3-as kombinált, tizenöt 4-es kombinált, hat 5-ös kombinált és egy 6-os kombinált fogadást. Legalább két helyes tippnek kell lennie ahhoz, hogy nyerj - a nyeremény összege a helyes tippek számától függ.

 • Lucky 63

A Lucky 63 típusú összetett fogadásnál hat tippet játszhatsz meg, amelyekből 63 fogadást képez a fogadóiroda: egy egyszeri fogadást tippenként, tizenöt 2-es kombinált, húsz 3-as kombinált, tizenöt 4-es kombinált, hat 5-ös kombinált és egy 6-os kombinált fogadást. Legalább egy helyes tippnek kell lennie ahhoz, hogy nyerj - a nyeremény összege a helyes tippek számától függ.

 • Super Heinz

A Super Heinz típusú összetett fogadásnál hét tippet játszhatsz meg, amelyekből 120 fogadást képez a fogadóiroda. Huszonegy 2-es kombinált, harmincöt 3-as kombinált, harmincöt 4-es kombinált, huszonegy 5-ös kombinált, hét 6-os kombinált és egy 7-es kombinált fogadást. Legalább két helyes tippnek kell lennie ahhoz, hogy nyerj - a nyeremény összege a helyes tippek számától függ.

 • Goliath

A Goliath típusú összetett fogadásnál nyolc tippet játszhatsz meg, amelyekből 247 fogadást képez a fogadóiroda: 28 2-es kombinált, 56 3-as kombinált, 70 4-es kombinált, 56 5-ös kombinált, 28 6-os kombinált, nyolc 7-es kombinált és egy 8-as kombinált fogadást. Legalább két helyes tippnek kell lennie ahhoz, hogy nyerj - a nyeremény összege a helyes tippek számától függ.

Mindez még tovább is bonyolítható a bank-tippel!

Mi az a bank-tipp?

Bank-tippek csak az összetett fogadással tehetők, egyszerű- vagy kombinált fogadással nem. Amennyiben biztosan tudni véled egy mérkőzés/verseny kimenetelét (például egészen bizonyos, hogy ki lesz a győztes), akkor egy összetett fogadás keretében úgynevezett bankként tippelheted meg a végeredményt.

Ahhoz, hogy nyerj, a bank-tippnek helyesnek kell lennie, továbbá a fogadás megfelel az összetett fogadásnál rögzített szabályoknak. A banki összetett fogadás nyereménye is attól függ, mely tippjeid helyesek.

Amennyiben a bank-tipp nem talált vagy a fogadás nem felel meg az összetett fogadás rögzített szabályainak, elveszítetted a fogadást. Ha például egy 2/3 banki fogadást kötsz, nyersz, ha két tipped a háromból helyes és a bank-tippek helyesek. A nyeremény nagysága a találatok nyereményszorzójától függ. Maximális a nyereményed, amennyiben a bank-tipp helyes és az összetett fogadásid minden tippje helyes. Fogadás több bankkal együtt is lehetséges.

Mely irodákban érhetők el ezek a kombi fogadási típusok?

Jó hírünk van, ugyanis a hatharom.com valamennyi partnerirodájában elérhetők az alábbi kombi fogadási típusok! Így, ha szeretnéd kipróbálni valamelyiket, akkor ajánljuk bármely partnerirodáinkat, melyeket ide kattintva érhetsz el!


Loading...

 

megosztom