5 perc SF

Évtizedek óta vártuk, használjuk is rendszeresen ezt a funkciót - napi lecke

megosztom

A mérkőzésen belüli kombináció sokáig csak álom volt, ám a fogadáskészítő valóra váltotta azt. Lássuk, hogy mit is tud.

Képezd magad a Hathármon és fogadj otthon!

Mit tanultunk eddig?

Az eddigi leckéinkben átvettük a sportfogadás alapjait, vagyis többek közt megtanultuk azt, hogyan vágjunk bele a sportfogadásba, hogyan menedzseljük a bankunkat, vagy például, hogy milyen téttel játszunk

Képbe kerültünk a leggyakoribb fogadási típusokkal, megtanultuk, hogy mi is az kombi fogadás, és már fény derült arra, hogy mi a különbség a +0-s ázsiai hendikep és a DNB között. Szó esett az ázsiai hendikepről, megnéztük, mit jelent például a 2.25 gól felett vagy a -0.75-ös ázsiai hendikep.

Mostanra már tudjuk, hogy mit is jelentenek az oddsok, miből keresik meg a napi betevőt a fogadóirodák és megtanultuk, mit jelent az a szó, hogy margin. Megtanultuk azt is, hogyan győzhetjük le a fogadóirodákat és azt is, hogy mit jelent a pozitív várható értékű fogadás.

Tudjuk már, hogyan kell befizetni a kiválasztott fogadóirodába, a legtöbb esetben üdvözlő bónuszokat is igényelhetünk, amelyeknek felhasználását is kijátszását ebben a cikkben tanultuk meg! 

Ha tetszett írásunk, és szeretnél további hasonló tartalmakat olvasni, most Te is segíthetsz!
Donation

Az elmúlt heti etapunk speciális ajánlatokat tartalmazott, melyek csak néhány fogadóirodában érhetők el. Az első és egyik legfontosabb ilyen a cashout volt, ám ennek van egy speciális fajtája is, mégpedig a korai kifizetés 2 gólos vezetés. Átvettük már a 0-0-s pénz visszafizetési garanciát, és az oddsnövelést, ahogyan a kombi fogadás típusairól is szó esett, ahogy a gólszerzős fogadásokról is szót ejtettünk már.

Mai leckénkben a Bet Builder funkciót vizsgáljuk meg közelebbről.


 

 

Mi az a Bet Builder azaz Fogadáskészítő?


Bet Builder, fogadáskészítő vagy fogadásépítő, sokaknak biztosan ismerősen cseng ez a fogalom, amely viszonylag új keletű, de futótűzként terjedt a fogadói közösségekben és már a mindennapjaink részévé vált. Nem csoda, hiszen - szinte érthetetlen módon - hosszú évekig csak álmodozni lehetett arról, hogy egy adott mérkőzésre több tételből álló tippsort alkothassunk. Már persze ha nem az alvilági illegális bulikról, hanem az online irodákról beszélünk.

Az innovátor a     volt - partnerirodánk volt az első, amelynél kedvünk szerint, a különböző kimenetelek összekattintását követően egyetlen oddson fogadhattunk a választott találkozóra. 

Tudtad? Partneriridánknál már teniszre és kosárlabdára is kibővítették a Bet Buildert.

Azok a fogadások számítanak Fogadáskészítő fogadásnak, amelyeket a Fogadáskészítő funkcióval adtak le, és hagyományos fogadási típusként nem lehetett volna leadni őket, mivel azok összefüggő választásokat tartalmaznak. Elhelyezhetsz egyszeri és hagyományos többszörös fogadásokat is a Fogadáskészítő segítségével, de ezek az elhelyezést követően hagyományos fogadási típusnak számítanak majd.

Az ezzel a funkcióval létrehozott fogadások szerepelhetnek fogadáskészítő fogadásokat vagy fogadáskészítő és nem fogadáskészítő választások kombinációját tartalmazó többszörös fogadásokban is.

Például létrehozhatsz egy fogadást a Man Utd v Chelsea és a Tottenham v Arsenal mérkőzésekre és leadhatod őket egy fogadáskészítő 2-es gyűjtőként. Akár hozzáadhatsz még további választás(oka)t is más labdarúgó-mérkőzésekből vagy bármely más sportból, hogy egyetlen többszörös fogadást hozzon belőlük létre.

 

Melyik fogadóirodákban érhető el?
 

Amint azt említettük, a funkció 'feltalálása' a    -hoz fűződik, a szigetországi buki volt a 'Bet Builder' név kitalálója is, melyet magyarul szimplán 'Fogadáskészítőnek' hívunk. Persze a dolog népszerűségén felbuzdulva hamarosan többen átvették a nagy találmányt. Nagyjából egy éve az olvasóink számára szintén kedves     is megjelent saját verziójával, amit rendkívül kreatív módon 'Fogadásépítőnek' nevezett el.

 

Milyen típusú fogadásokat kombinálhatunk a Bet Builderrel?
 

Ez irodától és mérkőzéstől is függ. Fontos kiemelni, hogy a    -nél például maximum hat választást használhatsz az egyedi fogadás létrehozásakor. Ehhez a piacok széles választékából szemezgethetsz, beleértve (ha elérhető a kiválasztott eseményen):

  • Mérkőzés eredménye (Játékidő vagy félidő)
  • Dupla esély
  • Mindkét csapat gólt szerez
  • Gólok száma
  • Gólt szerez (bármikor, elsőként, utolsóként, 2 vagy több, 3 vagy több)
  • Szögletek
  • Büntetőlapok (Összesített, Játékos büntetőlap vagy Piros lap a mérkőzésen)
  • Továbbjut vagy Megnyeri a trófeát

 

 

Loading...

megosztom