5 perc SF

Mennyi idő alatt válhatsz nyerő fogadóvá? - napi lecke

megosztom

Akit komolyan foglalkoztat a sportfogadás, azok számára a fenti kérdés alighanem megkerülheteten.

Mit tanultunk eddig?

Az eddigi leckéinkben átvettük a sportfogadás alapjait, vagyis többek közt megtanultuk azt, hogyan vágjunk bele a sportfogadásba, hogyan menedzseljük a bankunkat, vagy például, hogy milyen téttel játszunk.

Képbe kerültünk a leggyakoribb fogadási típusokkal, megtanultuk, hogy mi is az kombi fogadás, és már fény derült arra, hogy mi a különbség a +0-s ázsiai hendikep és a DNB között. Szó esett az ázsiai hendikepről, megnéztük, mit jelent például a 2.25 gól felett vagy a -0.75-ös ázsiai hendikep.

Mostanra már tudjuk, hogy mit is jelentenek az oddsok, miből keresik meg a napi betevőt a fogadóirodák és megtanultuk, mit jelent az a szó, hogy margin. Megtanultuk azt is, hogyan győzhetjük le a fogadóirodákat és azt is, hogy mit jelent a pozitív várható értékű fogadás.

Tudjuk már, hogyan kell befizetni a kiválasztott fogadóirodába, a legtöbb esetben üdvözlő bónuszokat is igényelhetünk, amelyeknek felhasználását is kijátszását ebben a cikkben tanultuk meg! 

Kiveséztük már a fogadóirodák különleges ajánlatait, mint például a cashout-ot ám ennek van egy speciális fajtája is, mégpedig a korai kifizetés 2 gólos vezetés. Átvettük már a 0-0-s pénz visszafizetési garanciát, és az oddsnövelést is, de a kombi fogadás típusairól is meséltünk.

Mindezeken felül átvettünk néhány speciális fogadási típust, kezdésként a gólszerzőkre való fogadásról értekeztünk, majd jött a bet builder, azt követően pedig a lapokra való fogadás, illetve megtanultuk, hogy számoljuk ki a fogadásunk értékét.

A mostani hetet a hosszútávú fogadásokkal kezdtük, míg ezt követően egy kicsit megismerhettünk önmagunkat, mint fogadókat, majd megvizsgáltuk mit is nevezhetünk hosszútávnak a fogadásban és azt is megnéztük, mekkora esélye van egy átlagos fogadónak arra, hogy legyőzze a fogadóirodákat. Mai leckénkben annak próbálunk utánajárni, mennyi idő alatt válhat valakiből nyerő játékos. 

Hogy pontosan mennyi idő szükséges ahhoz, valakiből profi sportfogadó váljon, az nyilván nagyon összetett kérdés, ezért egzakt számot nem is lehet erre a kérdésre mondani. 

Az viszont biztos, hogy a profitábilis fogadók nem a szerencse szülöttei, vagyis a nyerés  tanulható! A profi sportfogadók ugyanis egyáltalán nem szerencsésebbek a kevésbé sikeresek társaiknál, egyszerűen képzettebbek a jövőbeni eredmények valószínűségének kiszámításakor.

A sikerük kulcsa abban rejlik, hogy eredményesebben lövik be az esélyeket a fogadóirodáknál - és persze a vesztes játékostársaiknál is.

Fogadóként meg kell értenünk a tanulás folyamatát is, fel kell tudni dolgozni a kiválasztási folyamatainkat és leszűrni a tanulságokat, és mindenek felett a legfontosabb: fel kell tudni ismernünk a pozitív várható értékkel kecsegtető tippeket! 

Hogy ez kinek mennyi idő alatt sikerült elsajátítani - ha sikerül egyáltalán - az teljesen egyénfüggő. Vannak, akik kevesebb idő alatt is szakértőkké vagy profivá tudnak válni és vannak olyanok is, akiknek ennyi idő sem elegendő mindehhez.

A véletlenszerűséget és a szerencsét nem is fogod soha megtanulni, mivel ezek nem elsajátítható képességek, azon viszont tudsz dolgozni, hogy a sportesemények végeredményének kalkulálásában jobbá válj.

Függetlenül attól, hogy milyen fogadási stratégiát, tippelési metodikát vagy statisztikai elemzéseket használunk a tippek kiválasztásánál, számos különböző készség van, amelyet a fogadók meg tudnak tanulni, hogy növeljék nyereségességük esélyeit.

Mert bizony vannak olyan dolgok, amelyek a szerencsén és a készségen túl is meghatározzák, hogy hosszú távon sikeres sportfogadó vagy-e vagy sem - ezek leginkább a technikai szempontokra  (például a bankroll-menedzsment megfelelő alkalmazása), a tanulásra valamint kemény munkára való hajlandóságra terjednek ki.

Összegezve: hogy milyen gyorsan válthat belőled nyerő vagy profi sportfogadó, az csak is rajtad áll. Ha hajlandó vagy megérteni és elfogadni bizonyos szabályokat és a kemény munka sem riaszt vissza, akkor elérheted a céljaidat, talán hamarabb is, mint gondolnád. Egy dolgot azonban nem árt észben tartani: 

a fogadóirodák legyőzése egy szüntelen tanulási folyamat.

Donation

 

megosztom