5 perc SF

Nem vagyok elég jó sportfogadó, ki segíthet? - napi lecke

megosztom

Ha nyerni szeretnél a sportfogadással, de magadtól ezt nem tudod megtenni, ez a cikk neked szól.

 

Mit tanultunk eddig?

Az eddigi leckéinkben átvettük a sportfogadás alapjait, vagyis többek közt megtanultuk azt, hogyan vágjunk bele a sportfogadásba, hogyan menedzseljük a bankunkat, vagy például, hogy milyen téttel játszunk.

Képbe kerültünk a leggyakoribb fogadási típusokkal, megtanultuk, hogy mi is az kombi fogadás, és már fény derült arra, hogy mi a különbség a +0-s ázsiai hendikep és a DNB között. Szó esett az ázsiai hendikepről, megnéztük, mit jelent például a 2.25 gól felett vagy a -0.75-ös ázsiai hendikep.

Mostanra már tudjuk, hogy mit is jelentenek az oddsok, miből keresik meg a napi betevőt a fogadóirodák és megtanultuk, mit jelent az a szó, hogy margin. Megtanultuk azt is, hogyan győzhetjük le a fogadóirodákat és azt is, hogy mit jelent a pozitív várható értékű fogadás.

Tudjuk már, hogyan kell befizetni a kiválasztott fogadóirodába, a legtöbb esetben üdvözlő bónuszokat is igényelhetünk, amelyeknek felhasználását is kijátszását ebben a cikkben tanultuk meg! 

Kiveséztük már a fogadóirodák különleges ajánlatait, mint például a cashout-ot ám ennek van egy speciális fajtája is, mégpedig a korai kifizetés 2 gólos vezetés. Átvettük már a 0-0-s pénz visszafizetési garanciát, és az oddsnövelést is, de a kombi fogadás típusairól is meséltünk.

Mindezeken felül átvettünk néhány speciális fogadási típust, kezdésként a gólszerzőkre való fogadásról értekeztünk, majd jött a bet builder, azt követően pedig a lapokra való fogadás, illetve megtanultuk, hogy számoljuk ki a fogadásunk értékét.

Az utolsó héten pedig érintettük a longterm fogadásokat és bőségesen foglalkoztunk azzal is, hogy hány tipp jelenti a fogadásban a hosszútávot és mennyi idő alatt is lehet valaki nyerő sportfogadó.

A mostani etapot a tippvásárlással és a máshonnan megszerzett információk jelentőségével kezdtük, most pedig megnézzük, melyek a legfontosabb szempontok, ha más kezébe adjuk pénzünket.

 

Hogyan szerezzek más forrásból tippeket?

Ahogyan azt a tegnapi leckében is bőségesen kiveséztük, a nyerő sportfogadóvá váláshoz nem csak az adott sportág ismerete szükséges, de töménytelen mennyiségű tapasztalat és idő is kell. Nem véletlen, hogy manapság a fogadók 95-98%-a hosszútávon nem képes profitot elérni, akik viszont igen, ők masszívan plusszosak a tippelésből. Akik csak hobbiként tekintenek a fogadásra, szeretnének némi extra izgalmat "vásárolni" maguknak az esti meccshez, de nem tekintenek a játékra potenciális bevételi lehetőségként, nekik valószínűleg nincs szükségük segítségre, ám akik magasztosabb célokért küzdenek, azoknak nem árt jól megfontolni, hogyan is jussanak egyről a kettőre.

Az egyik út tehát az, hogy hosszú évek kemény munkájával sportfogadót nevelsz magadból, amelyhez leckéinkkel igyekszünk segítséget adni, a másik út a bankrollod hízlalásához viszont az, ha tippeket szerzel, tippeket vásárolsz. 

Miért ad el valaki tippeket ahelyett, hogy még többet nyerne a saját tippjeivel?
1: A fogadóirodák limitálják a nyerő játékosokat, így különösen a kisebb piacok esetében nem beszélhetünk arról, hogy bármekkora összegekkel meg lehet játszani a tippeket, korlátozás nélkül.
 
2: A tippadás egy stabil pénzkereseti lehetőség, ahol ha valaki hosszútávon jó munkát végez, jó pénzt kereshet, a sportfogadásban viszont természetesen vannak rosszabb időszakok is.
 
3: Miért ne adhatná tovább valaki a saját tippjeit kockázat nélkül, miután ő már megjátszotta? Ez neki rendkívül gyors pénzkereseti lehetőség, hiszen a jó tippet már megtalálta.
 
4: Fontos lehet a tippmestereknek a kívülről jövő visszajelzés, az elismerés, megbecsültség és az, hogy másoknak örömet szerez, izgalmat ad.

Milyen tényezőket vegyek figyelembe, ha tippeket vennék?

Nagyon fontos, hogy megbízható forrásból, megbízható felületről kapjam ezeket a tippeket. Mielőtt bárkinek is kifizetek egy centet is, pontosan tudjam, hogy miért fizetek, hogyan fizetek és mennyit is fizetek. Ha nincs közérthetően leírva, hogy mennyi pénzért mit is kapok, gyorsan más alternatívát kell keresni.

A másik, szintén létfontosságú dolog a hitelesség. Akár egy tippadó szolgáltatásra, akár egy tippmestereket összegyűjtő oldalra fizetek elő, alapvető feltétel a hitelesség és lekövethetőség. A legtöbb ilyen szolgáltatás egyszerűen csak nem használ tipptörténetet, amely lehetőséget ad számukra, hogy csaljanak a saját számaikkal. 

Bármilyen statisztikát kiírhatnak bárhova, ha nincs semmilyen lehetőség ellenőrizni azokat. Soha ne vegyél tippet olyan felületről, amelynél nem tudsz meggyőződni a számok valódiságáról!

Rengeteg olyan felület van akár magyar nyelven, akár külföldön, amely valid tipptörténet nélkül, hatalmas nyeremények ígéretével, kamu szelvényfotókkal, nem létező visszajelzésekkel és egyéb módon próbál sok tízezer forintot kicsalni az előfizetőktől. Ha viszont nincsenek nyilvános statisztikák és nem a transzparencia az egyik legfontosabb elv az oldal számára, semmiképpen se higgy neki.


Első lépésként fontos tehát realizálni, hogy nem minden fogadónak van esélye és lehetősége magától nyerővé válni. Ha ez megtörténik, akkor már egy nagyot léptél abba az irányba, hogy a nap végén több pénzed legyen, mint az elején.

Ha pedig elfogadod, hogy a tippvásárlás ma már egy bevett dolog, nem árt tisztában lenned azzal, hogy sajnos rengetegen próbálnak majd átverni és megkárosítani, de igenis vannak korrekt és megbízható felületek, ahol pontosan azt kapod a pénzedért, amit reálisan elvárhatsz. Holnap partneroldalunkat, a Logibetet mutatjuk be bővebben, ahol az egyedülállóan alacsony ár mellett megkapod a korrektséget és a hitelességet is.

Donation

 

megosztom