5 perc SF

Nyerő tippek, olcsón, hiteles forrásból? Van megoldás! - napi lecke

megosztom

Ha hiteles, lekövethető forrásból akarsz tippeket kapni, a Logibet a legjobb választás!

Mi az a Logibet?

Rengeteg fogadó, aki a tippvásárlás mellett dönt, úgy gondolja, hogy jó módszer az, ha egy oldalnak fizet, amelytől anonim módon tippeket kap. Ezek a felületek hatalmasat nyerő szelvényfotókkal, hangzatos ígéretekkel hirdetik magukat, amely mögött semmilyen valóságtartalom nincsen. Fontos tudni, hogy rengeteg olyan tippadó oldal van, amely azért manipulálja a statisztikáit és azért csal a tippekkel, hogy az emberek elhiggyék, hogy ide megéri befizetni.

Előfizetői vélemények a Logibetről
"Több, mint 6 hónapja elégedett előfizető vagyok. A legjobban azt szeretem, hogy bármennyi tippmesterre feliratkozhatok 20 euróért, ráadásul könnyen kezelhető, érthető felület a Logibet" - Tirith
"Nagyon sokat tanultam a tippmesterektől és most már pontosan látom, melyik tippeket is érdemes megjátszani." - 41balage
"Rendkívül egyedi a Logibet rendszere, de a legjobban talán azt szeretem, hogy minden tippmesterhez letölthető és visszakövethető tipptörténet tartozik" - nagelb

Alapvető probléma tehát az, ha például olyan személy végzi a tippadást, aki nem csak közvetlenül anyagilag érdekelt a bevételben, de még akár manipulálni is tudja a statisztikákat, már ha egyáltalán vannak. A magyar piacon számtalan ilyen felület van.

A Logibet nem egy ilyen oldal, a Logibet nem egy tippmester és nem is tippadó szolgáltatás. Ezért kuriózum a magyar nyelven is elérhető szolgáltatások között.

Testvéroldalunk csupán tippmestereket gyűjt össze, akiket egyedi mutató szerint értékel és hiteles, teljesen visszakövethető statisztikák alapján ajánl a fogadóknak. A Logibet tipsterei nem az oldal tulajdonosai vagy érdekeltjei, csupán olyan tippmesterek, akik szeretnének bevételt a tippadásból és nem attól függően szeretnének bevételt szerezni, hogy éppen a csaló szolgáltatás tulajdonosának milyen kedve van fizetni nekik.

Az 5 legfontosabb érv a Logibet mellett
A Logibeten az előfizetés ára sokkal olcsóbb, mint a legtöbb magyar és külföldi konkurenciánál.
Ingyenesen letölthető, hiteles statisztikák vannak minden tippmesterhez.
Az előfizetők több különböző csomagból is választhatnak, kaphatnak profitgaranciával ellátott tippeket és élő tippeket is.
Megjátszható tippek és megjátszható oddsok a két legnagyobb irodából.
A tippmesterek érdeke itt valóban az, hogy magas szinten kiszolgálják az előfizetőket.

Minden tippmesterhez bőséges statisztikai adatsor áll rendelkezésre és legyen akár 300, akár 15 ezer tippje valakinek, a teljes történet, minden tipp ingyenesen megtekinthető.

Így az érdeklődők még azelőtt tökéletes és teljes képet kaphatnak egy tippmesterről, hogy egy forintot is fizetnének érte.

Mennyibe kerül egy ilyen szolgáltatás?

Nagyon széles skálán mozog, hogy egy tippmester mennyi pénzt is kér a szolgáltatásért cserébe, ráadásul ha adott tipster egy független felület (mint például a Logibet) alkalmazásában áll, nem is feltétlenül teljesen maga szabja meg az árat. Akadnak olyan felületek, ahol egy nagymenő tippmesterért akár 100-150€-t is elkérnek egy hónapra, ami igen borsos összeg.

A Logibet havi díjas előfizetéses modellben működik, ahol egyetlen előfizetés áráért bármennyi tippmesterre fel lehet iratkozni. Oldalunkon több csomag is elérhető, de azt nem árt rögtön leszögezni, hogy egyetlen előfizetés sem közelíti meg a fenti összeget még csak távolról sem.

Miért a Logibetet válaszd?

Lehet, hogy lesznek a piacon szebb ígéretek, nagyobb ROI-k és csábítóbb, retusált szelvényfotók, de ha olyan oldalnak fizetsz, amely nem tökéletesen leellenőrizhető és megbízható, nagyon nagyot bukhatsz.

A Logibeten nagyon sok nyerő tippmesterből válogathatsz és akár 1, akár 5 tipstert szeretnél követni, az ár nem nő. 

A Logi mindig is alapvető kritériumának tekintette az átláthatóságot és az ügyfélközpontúságot, amelyet magyar nyelvű ügyfélszolgálattal és állandó kedvezményekkel, ajándékokkal próbál még magasabb szintre emelni.

 

>>> Érdekel, hogy dolgoznak a profik, kipróbálom a Logibetet! <<<

 

A transzparencia és a hitelesség mellett rengeteg kiváló tippmester van az oldalon, akik fizetésüket akkor kapják, ha képesek kiszolgálni az előfizetőket és az ő érdekeiket tartják szem előtt.


Ha te is szeretnéd kipróbálni, milyen egy korrekt és olcsó szolgáltatás, ahol nyerő tippeket is kaphatsz, Magyarországon a Logibet az egyik legjobb választás.


Tudj meg többet a Logibetről

 

megosztom