Sportfogadás-suli

Segítség a brit szaki tippjeihez - lovis kisokos!

megosztom

Górcső alá vettük partnerirodánk lóversenyre kínált piacait.

A Hathárom-Logibet közös Discord-szerverén egyre nagyobb népszerűségnek örvend a lóverseny fogadás, köszönhetően annak, hogy MoneyMaker_Cesc18 mindennap megosztja egy komoly követő táborral rendelkező brit szaki legerősebb tippjeit. A visszajelzések alapján szükséges egy lovis kisokos, amelyben a fogadási típusok jelentését szedjük össze. 

Miután lovizásra elsősorban a nagy népszerűségnek örvendő bet365-öt ajánljuk, így partnerirodánk piacait mutatjuk be.

Vegyük példának a hétfői tippet, illetve futamot:

 

Fix szorzók

 • Ez a klasszikus győztesre fogadás.

 

Győzelem/helyre

 • A klasszikus győztes fogadás esetében a bet365 felkínálja, hogy helyre is megfogadhatjuk a választott lovunkat. Ha ezt bepipáljuk, akkor dupla téttel kerül megjátszásra a tipp, amelynek egyik fele megy a győzelemre, a másik fele pedig a helyezésre. 

  Tehát, ha Darvel nem nyer, de második helyen ér célba (2.), némi pénz akkor is ütheti a markunkat. Ezt különösen nagy oddsos lovaknál éri meg megjátszani, ahol a helyezés is jól hoz a konyhára. 

   

Választások helyre

 • A futamnál a további piacokra kattintva fogadhatunk külön arra, hogy a választottunk lovunk helyezést ér el. Az iroda itt feltünteti, hogy hányban kell lennie (1-2, 1-3, 1-4, 1-5) ahhoz, hogy nyerjünk. 

  Értelemszerűen, ha például az 1-2-re fogadunk, akkor az első kettőben kell lennie. 

 

Biztonsági fogadás

 • Ez egy kifejezetten népszerű piac, hiszen alacsonyabb oddsért biztosíthatjuk a tippünket. A mezőny nagyságától függően a bet365 kínál 2 helyezéses, 3 helyezéses vagy éppen 5 helyezéses biztonsági piacokat.

  Ez azt jelenti, hogyha a választott lovunk nem nyeri meg a futamot, de például az első 2-ben végez, akkor visszakapjuk a tétünket. Természetesen minél több helyezéses biztonságit választunk, annál alacsonyabb oddsot kapunk. 

 

 

Miért érdemes lovizásra a bet365-öt választani?

Partnerirodánk mellett leginkább a "Garantált legjobb nyereményszorzó" ajánlatuk szól. 

Ennek lényege, hogyha a választott tippünk szorzója a kezdésre feljebb megy, akkor az iroda a magasabb oddson számolja el a nyereményt.

Ehhez ráadásul semmit nem kell tennünk, automatikusan működik, mi csak azt vesszük észre, hogy a várt nyereménynél többet írtak jóvá. 

 

>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A H3WIN bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat. A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18

 

Hogyan tudok csatlakozni a Discordhoz?


1. Regisztrálj ingyenesen a Discordra ide kattintva

2. Csatlakozz ide kattintva a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerveréhez!

3. Ha akarod, le is töltheted az alkalmazást a gépedre ide kattintva.

4. Ha akarod, le is töltheted a Discordot a telefonodra is az Apps Store-ból vagy a Play Áruházból.

megosztom