Szerencsejáték-ipar

Rekordforgalom a vírust követően, feltámad a szektor!

megosztom

A bukmékerek több esetben is emelt nyereményszorzókkal próbálják visszacsábítani az ügyfeleket.

Igazán izgalmas időszakot élhetnek az amerikai sportbarátok, néhány nap leforgása alatt újraindul az MLB, az NHL és az NBA is, majd néhány héten belül NFL-mérkőzéseket is rendeznek az Egyesült Államokban. Különböző elemzések szerint a következő időszak rekordbevételt hozhat, köszönhetően a kiéhezett sportfogadóknak.

Tudtad?
Az amerikai sportokra a legjobb szorzókkal a    -nél fogadhatsz, ahol a heti MLB-meccseken például akár 98%-os is lehet a kifizetés!

A Morgan Stanley elemzője, Tom Allen arról számolt be, hogy a rövidített szezonok miatt sokkal magasabbak lehetnek az egy eseményre beérkező összegek, ráadásul a fogadók "éhsége" tovább növelheti a számokat. Az első jelentések már így is elég magas számokról szólnak, ami az MLB-t illeti, ám várhatóan az NBA még jobb adatokat produkál majd.

A különböző bukmékerek ráadásul magasabb kifizetésekkel és alacsonyabb marginnal várják a fogadókat, több esetben is 96% körüli volt a payout az első MLB-meccseken az Egyesült Államokban.

Mit jelent a margin és a payout?
A margin a fogadóiroda haszna, a payout pedig az az összeg, amelyet átlagosan egy fogadás alkalmával kifizetnek a játékosoknak a teljes befolyt tétből. Tehát a margin+payout egyenlő a fogadóirodához beérkező téttel. Minél alacsonyabb a margin, annál jobban megéri adott fogadóirodánál játszani!

"Ezek az alacsony marginok azt eredményezik, hogy a fogadóirodáknak magasabb fogadási volument kell elérniük ahhoz, hogy a szokásos profitot bezsebelhessék. Az ügyfeleknek viszont igencsak jó lehetőséget kínálnak az emelt nyereményszorzók" - mondta Allen.

Nem kell már tehát sokat várni a major ligák teljes újraindulására, magyar idő szerint az NBA-ben péntek hajnalban folytatódnak az ütközetek, míg az NHL-ben először szombaton délután ejtik majd le a pakkot.

pinnacle
FocusGN
megosztom