Férfi kézi BL

Nyertes tippel zárhatjuk a Veszprém csoportkörét

megosztom

A Veszprém már biztos csoportmásodikként fogadja a francia ezüstérmes Nantes csapatát. A bukik szerint sima hazai várható.

Fotó: ehfcl.com

Az utolsó meccsét játssza a Bajnokok Ligája csoportkörében a magyar bajnok Telekom Veszprém, amely szerdán este a francia bajnokság legutóbbi ezüstérmesét, a Nantes-ot fogadja. A gallok biztosan a csoport ötödik helyen zárnak majd, így túl sok tétje ennek a találkozónak értelemszerűen már nem lesz. 

Az efféle helyzetek gyakran nehéz helyzetbe hozzák nemcsak a játékosokat és a szakmai stábot, hanem a sportfogadókat is. Mivel komoly tétje nincs ennek a meccsnek, így nem is nagyon lehet számítani olyan hőfokú küzdelemre, mint ha mondjuk egy vérre menő csatáról beszélnénk. A mérkőzés előtti nyilatkozatok alapján is inkább az az ember érzése, hogy a sérülések elkerülése és a játék csiszolása lesz a fókuszban. 

"Ez lesz a csoportkör utolsó meccse, és hazai pályán játszunk. Természetesen nyernünk kell, mert szeretnénk azt a dinamikus ritmust folytatni, mint az előző találkozókon, továbbá magabiztosságot akarunk szerezni a szezon utolsó részére. A Nantes egy remek csapat. Sok problémával küzdöttek, mint ahogyan a többi együttes is, de ahogyan az utóbbi szerepléseiket láttam, újra teljes kerettel rohamoznak. Nehéz mérkőzés lesz, nem is várok mást. Számunkra jó lesz látni, hogyan teljesítünk egy top csapat ellen" - fogalmazott David Davis vezetőedző a telekomveszprem.hu oldalnak.


A Veszprém egy ötmeccses győzelmi szériában van, ezen meccsek alatt legyőzte a Motort, a Celjét és a Zagrebet is a BL-ben. A Nantes-ot idegenben 28-24-re verte az ősszel, így értelemszerűen ennek a meccsnek is komoly favoritja. Ahogy a veszprémiek honlapja fogalmaz, a Nantes egy picit a várakozásokon alul teljesít az idei Bajnokok Ligája idényben. A lejátszott 13 meccséből hetet is elveszített, öt győzelmet tud felmutatni és egy döntetlent. Komoly meglepetés az, hogy a Celje és a Motor is oda-vissza le tudta győzni a franciákat. A legutóbbi BL találkozójukon remekül játszottak, és csak egy hajszál választotta el őket attól, hogy megverjék a Kielt. Végül azonban be kellett érniük egy 24-24-es döntetlennel.

Mire érdemes fogadni? 

Akárhogy is, ilyen szorzón szerintünk nem érdemes a hazait pakolni. Semmi tétje nincs ennek a meccsnek, így az eredmény másodlagos, ilyen szituációban pedig ilyen parányi szorzókkal felesleges kockáztatni. Adja magát egy gólszámos fogadás, de a fogadóirodák elég magasra lőtték be az egál határokat, így nem biztos, hogy komoly értéket találunk ezekben a piacokban. A Nantes részéről nem ritka az underes meccs, a Veszprém viszont inkább overes csapat, így ebből az ellentétből nem tudhatjuk, hogy mi sül ki. 

Összességében viszont azt gondoljuk, hogy a bukik túlzóak voltak a hendikepes piacokon. Az aktuális helyzetet figyelembe véve eleve a +/-4,5-ös határ magasnak tűnik.

Ha már a Nantes eljött Veszprémbe, biztosan nem fogja feladni a meccset, viszont a tétnélküliség miatt a Veszprém koncentrációja olykor akár ki is hagyhat. 

Ebből levezetve nálunk a vendégek pluszos hendikepjeiben van az érték. Ahogy Davis is kiemelte, a Nantes javuló formát mutat, így szerintünk ahogy a Kiel vagy a Barcelona ellen, úgy a Veszprémmel szemben is képes lehet egy szoros mérkőzést játszani. A Bet365 eltolt hendikepjei közül a +7-es határ 1.55-ös szorzón kifejezetten baráti tippnek tűnik. 

{"headTitle":"Veszprém - Nantes ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-03 18:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"3 esélyes hendikep - Nantes +7 ","odds":"1.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365

 

megosztom