Sportfogadás

Létezik olyan fogadóiroda, ami a fogadókat segíti? Igen!

Létezhet olyan fogadóiroda, ami a fogadókat segíti? Igen! Rejtett kincsekre bukkanhatsz a Pinnacle oldalán, részletes statisztikák és élő eredménykövetés mellett olyan hasznos eszközöket is találsz, mint az arbitrázs- vagy marginkalkulátor, hendikeptábla vagy nyereményszámoló.

Bár Magyarországon kisebb a népszerűsége a Pinnacle fogadóirodának, valójában egyike a világ legnagyobb ügyfélszámmal rendelkező játékszervezőjének, népszerűségét pedig elsősorban annak köszönheti, hogy itt nem limitálják és zárják ki a nyerő játékosokat.

A Pinnacle szlogenje úgy szól, 'winners are welcome', emiatt a üzletpolitika miatt pedig a profi és haladó szintű játékosok egyik legkedveltebb termének számít.

A Pinnacle kínálatának szélessége ugyan elmarad mondjuk a bet365-étől, de ez elsősorban az underground piacok hiányával magyarázható, a tiszta játék szellemében az iroda nem foglalkozik kétes hírnevű vagy alacsonyabb besorolású és osztályú sportversenyekkel.

Labdarúgásban, kosárlabdában, jégkorongban, amerikai sportokban és e-sportokban viszont a világ élvonalába tartozó kínálatot biztosítja a játékosainak.

 

>>> Részletes terembemutató <<<

 

A legjobb szorzókat Pinnacle-ön találod!

Nem csalás és nem ámítás, hogy a Pinnacle-ön találkozol a legmagasabb szorzókkal a világon. Általánosságban a Pinnacle ~2,4%-os marginnal (a bukméker által megállapított szorzó és a valós bekövetkezési esély közötti különbség, kvázi a haszon) dolgozik, összehasonlításképpen a már fentebb is hivatkozott bet365-nél ez a szám 5,5% körüli.

Az Európában népszerű sportágak mellett nagyon erős az amerikai major sportok kínálata is, a mainstream fogadási piacokon pedig olyan magasak a tétlimitek, hogy amennyiben milliókat akarsz felrakni egy-egy tippre, akkor sem fogsz korlátokba ütközni.

A Pinnacle közel 20 éve tartozik a világ élvonalába, az egyik legnagyobb márkanévnek számít a szerencsejáték-iparban. 

A magas szakmai minőség mellett a megbízhatósága és a játékos-központúsága miatt emelkedik a több fogadóiroda fölé.

 

Segédeszközök a fogadásokhoz

A Pinnacle valóban komolyan gondolja, hogy a sportfogadók érdekeit tartja szem előtt. Erre bizonyíték, hogy a fogadóiroda honlapján rengeteg olyan kiegészítő alkalmazást és segédszoftvert használhatunk, amelyek segítségünkre lehetnek a jó döntések meghozatalához.

 

 • Statisztikai adatbázis gólokra, lapokra, formákra

A labdarúgó mérkőzésekhez egészen részletes és hasznos statisztikai adatbázis áll a játékosok rendelkezésére. A csapatok sorsolása és helyezése mellett a formák, a rúgott és kapott gólok átlagát is megtaláljuk az oldalon, a büntetőlapos fogadások szerelmeseinek pedig kötelező a büntetőlapokra vonatkozó statisztikai bontások használata. A Pinnacle-ről megtudhatjuk, hogy például a Ferencváros mérkőzésenként hány büntetőlapot gyűjt be, de ugyanilyen alapossággal utánajárhatunk a futballisták és a játékvezetők mérkőzésenkénti lapos statisztikáinak is.

 

 • Arbitrázs-, margin- és tippkalkulátor

A Pinnacle oldalán olyan segédszoftvereket is segítségül hívhatunk, amelyeket ritkán találunk megy egy-egy fogadóiroda oldalán, sőt ebben abszolút egyedülálló a világon.

Az arbitrázs kalkulátor segítségével kiszámolhatjuk, hogy mekkora profitra tehetünk szert, ha arbitrázsolni szeretnénk. Nincs másik fogadóiroda a világon, amely engedné az arbitrázs fogadást, itt pedig még segítenek is benne.

A margin-kalkulátor a beírt szorzóink után megmutatja, hogy mekkora hasznot csíp le magának a fogadóiroda, a tippkalkulátor pedig kiszámolja nekünk, hogy a feltett tétünk után nyertes fogadás esetén pontosan mekkora profitra is számíthatunk.

 

 • Premier League hendikep táblázat

Az Egyesült Államokban nagy hagyománya van annak, hogy a major sportok csapatairól olyan statisztikákat vezetnek, amelyek azt mutatják meg, hogy a csapatok hogyan teljesítenek  a bukmékerek által meghúzott hendikephatárokkal szemben.

A Pinnacle teljesen egyedi kimutatásának köszönhetően az angol Premier League-ről is hozzájuthatunk ilyen adatokhoz, láthatjuk a csapatok hendikep elleni formáját, százalékosan lebontva azok teljesítését és persze magát a kezdés előtt az utolsó pillanatban elérhető hendikephatárt is.

 

Innováció és jövő

A Pinnacle sikereinek egyik kulcsa, hogy folyamatosan reagál a piac és a szerencsejáték-ipar rezgéseire és ennek megfelelően komoly hangsúlyt helyez az innovációra és a fejlesztésekre.A Pinnacle decemberben a Sport Betting Community (SBC) díjkiosztóján a 2020-as év legjobb e-sport adatszolgáltatója díjat zsebelte be, ami mutatja, hogy milyen gyorsan reagált arra a tényre, hogy a globális piacon az e-sport mostanra az egyik vezető sportággá vált.

Miért érdemes a Pinnacle-t választanod?

 • 20 éve a világ élvonalába tartozó fogadóiroda
 • a legmagasabb value oddsok
 • legmagasabb fogadási limitek
 • nem tiltanak le és korlátoznak ki játékosokat
 • gyors ki- és befizetések (bankkártya, online tárcák, BTC)
 • az egyetlen fogadóiroda, amely elfogadja az arbitrázs fogadásokat is
 • stratégiai mélyelemzések és oktatóanyagok a sportfogadásról
 • segédeszközök és szoftverek a fogadások kiválasztásához
 • részletes statisztikai adatbázis a labdarúgáshoz
 • live score applikáció
 • könnyen kezelhető mobilverzió

Mikor nem érdemes a Pinnacle-t választanod?

 • ha zavar az angol nyelvű felület
 • ha csak a bónuszok érdekelnek
 • ha még csak most ismerkedsz a sportfogadással
 • ha nem tudod, mi az az ázsiai hendikep
 • ha nem érdekel, hogy 1.85-ön vagy 1.94-es szorzón rakhatod-e meg a tipped

 

 

>>> Számlát nyitok a Pinnacle-nél <<<