NBA

Irvinggel dupláznánk, de veretjük a Brooklynt

 • gb1
megosztom

Keleti rangadót kapunk vasárnap az NBA-ben, ráadásul magyar szempontból emberi időben. Íme tippjeink a Bucks-Netsre.

Az NBA rajongói nyálcsorgatva várhatják a Milwaukee Bucks-Brooklyn Nets összecsapást, amelyen két bajnokaspiráns csap össze a Fiserv Forumban, nagy örömünkre magyar idő szerint vasárnap este 21:30-kor. A szezon során ez lesz csupán a második alakalom, hogy a két remekelő csapat szembekerül egymással, az oddsok alapján pedig láthatjuk, hogy ezúttal a tabellán harmadik Bucksnak áll a zászló.

{"headTitle":"Milwaukee Bucks-Brooklyn Nets","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-02 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bucks","odds":"1.62","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Nets","odds":"2.29","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Januári meccsükön is ez volt a képlet, ám akkor a Görög Szörny 34 pontos, 12 lepattanós dupla-duplája sem volt elég és a fordulatos meccset a New York-i együttes nyerte 125-123-ra. A pontzáporra persze most is remek esély van, bár Harden - aki akkor szintén 34-ig jutott - ezúttal kiüli a meccset és ez lehet az egyik döntő faktor.

KD is 30-at szórt első összecsapásukon, akit a legutóbbi, Portland elleni vereség alkalmával pihentetett Nash. Erre simán van lehetőség, hiszen a csapat keleten elsőként biztosította be a helyét a rájátszásban és továbbra is az élen áll, bár a Sixers ott lohol a nyakában. A hajrában további pihentetések várhatók, hiszen alsó hangon a konferenciagyőzelem a cél, ehhez pedig nem ártanak a frissebb lábak. 

 

 

Ne felejtsük azt sem, hogy a Görög Szörny is sérüléssel küszködik és egyelőre kérdésesként van feltüntetve a meccsre. Mondjuk a Chicago ellen ismét remek csapategységről tett tanúbizonyságot a Bucks, amelyben 10 játékos ért el kétszámjegyű pontot.

A Nets idegenben amúgy sem sziporkázik annyira, hiszen az utóbbi 10/5 meccsét elbukta. Nagy kérdés, hogy Irving milyen formát fog ki - utóbbi 4/2 találkozón csak 25%-kal szórt a mezőnyből -, hiszen elég hullámzóan teljesít mostanság és a liga egyik legmasszívabb védelmével találja most szemben magát.

Szerintünk az adott oddsokon érdemes lehet bepróbálni a ‘H’-t, mégpedig a rendes játékidőben, plusz akár az alábbi játékos speciális fogadás is megfontolandó lehet.

{"headTitle":"Milwaukee Bucks-Brooklyn Nets","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-02 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bucks nyer a rendes játékidőben","odds":"1.71","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Irving 25.5 pont alatt","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Próbáld ki a 22betet Te is!

 • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
   
 • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
   
 • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

22bet

 

megosztom