NBA

LeBron vs Curry - bomba párosításhoz bomba tipp dukál

megosztom

A vigaszág nyugati oldalán Lakers-Warriors párharcot rendeznek, amelyen ugyan a címvédő a favorit, de bármi megeshet.

Miután hetekig cserélgette a helyet a Memphis Grizzliesszel, a Warriors végül megszerezte a 8. helyet a Nyugati Konferenciában, így a nagy rivális Lakersszel csaphat össze magyar idő szerint csütörtökön hajnalban, az osztályozó keretében. Az oddsok alapján AD-ék viszonylag nagy favoritok, ám a GSW hatalmas hajráját látva a 6.5 pontos line kicsit magasnak tűnhet.

{"headTitle":"Los Angeles Lakers-Golden State Warriors","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-20 04:10","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lakers","odds":"1.48","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Warriors","odds":"2.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

A Warriors zsinórban öt NBA-nagydöntő után tavaly szégyenszemre a Playoffba sem jutott be, de idén is elég rögös út vezet a rájátszásba. Mondjuk legalább ezúttal esélyük megvan és a hangulat, valamint az önbizalom is az egekben lehet mostanság.

Curry 32 pontos átlagával karrierje során másodszor zárt az élen ebben a mutatóban az alapszakaszban

, a keret kémiája pedig szépen összeállt az alapszakasz végére. Az LA-vel háromszor csaptak össze a regular seasonben és ebből egyet el is hoztak, pont idegenben, erre is lehet építeni.

Az alapszakasz utolsó 30/26 meccsét kiülő LeBron James is Curryt méltatta, aki szerinte az MVP-cím legfőbb várományosa. AD pedig arról beszélt, hogy mindegy, hogy osztályozót kell játszaniuk, a lényeg, hogy továbbra is megvan az esélyük, hogy valami speciálisat érjenek el az idény során, ezzel a címvédésre célozva.

  Legfontosabb mutatók a 72 meccses alapszakaszból
  GSW LAL
győzelem/vereség 39-33 42-30
helyezés nyugaton 8 7
pont/meccs 113.7 (12.) 109.5 (22.)
lepattanó/meccs 43.0 (22.) 44.2 (16.)
assziszt/meccs 27.7 (1.) 24.7 (15.)


Trendek
 

  • A Warriors 6-0 ATS az utóbbi 6 meccsén
  • A Warriors 4-0 ATS az utóbbi 4 olyan meccsén, amikor az előzőn 100 pontot engedett
  • A Warriors 6-0 ATS az utóbbi 6 meccsén, amikor az előzőn legalább 100 pontot szórt
  • A Warriors 5-0 ATS az utóbbi 5 győzelme után
  • A Warriors 5-1 ATS az utóbbi 6 meccsén, amin underdog volt
  • A Lakers 4-10-1 ATS az utóbbi 15 meccsén
  • A Lakers 3-8 ATS az utóbbi 11 meccsén, amikor előzőn legalább 100 pontot szórt
  • A Lakers 3-8 ATS az utóbbi 11 hazai meccsen
  • A Lakers 1-5 ATS az utóbbi 6 olyan meccsén, amelyre ATS-winről érkezett

A trendeket vizsgálva annyira adja magát a Warriors, hogy az szinte már kiszúrja az ember szemét. Ugyanakkor nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy LeBron és AD is újra egészséges - a szezon utolsó meccsén simán verték a Pelicanst úgy, hogy minden kezdő kétszámjegyűt dobott. Mindent összevetve ugyanakkor szerintünk a line-nál szorosabb meccs várható, így úgy véljük, hogy a Warriorsban van az érték, persze a hendibe a Lakers 'W' is bőven belefér.

{"headTitle":"Los Angeles Lakers-Golden State Warriors","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-20 04:10","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Warriors +6.5","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

 

megosztom