NBA

Ha Doncic újra beindul, sima lesz ez a fogadás - tippek az NBA-rájátszásra

megosztom

A Clippers hatalmas meglepetésre elhasalt a Dallas elleni első meccsen, de a folytatásban is óriási favorit.

A hétvégén elrajtolt az NBA-Playoff, a Mavs pedig magyar idő szerint kedd hajnalban a Staples Centerben lép pályára. A Clippers elleni első körös párosításban 1-0-ra vezet a dallasi brigád, ám a bukik továbbra is a végső győzelemre is komoly eséllyel pályázó LAC-t favorizálják, ezúttal 6.5 pontos line-t belőve.

{"headTitle":"Dallas Mavericks-Los Angeles Clippers","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-25 04:40","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mavericks","odds":"3.380","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Clippers","odds":"1.363","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Az első összecsapáson Luka Doncic vette a hátára a csapatot, aki brutális estét zárt 31 pontos tripla-duplát elérve. A szlovén fenomén az élen zárt a pontok, lepattanók, asszisztok és játékpercek mutatójában is, ám kisebb intőjel, hogy a hajrára leeresztett, hiszen a végső 12 perc alatt 1 pontot jegyzett csak. Porzingis sem volt annyira éles, ám a 10 emberes rotációban csillogott például Tim Hardaway Jr. és Dorian Finney-Smith, akik együtt 39 pontot értek el.

A Clippers mestere, Ty Lue mondjuk egyáltalán nem aggódott a vereség miatt. "Nem úgy hajtottuk végre a dolgokat, amiket elterveztünk. Sokszor figyelmünket veszítettük, rengeteget hibáztunk a védekezésben is, amelyben egységesnek kéne lennünk." Doncicot ugyan szépen duplázták a negyedik negyedben, de ennek komoly ára volt, hiszen a role playerek remekeltek. 

Trendek

  • A Mavs 5-0 ATS az utóbbi 5 olyan idegenbeli meccsén, amelyen pluszos hazai mutatójú ellenféllel játszott
  • A Mavs 6-1 ATS az utóbbi 7 meccsén plusszos mutatójú ellenfelek ellen
  • A Mavs 21-5 ATS az utóbbi 26 meccsén, amelyen underdog volt
  • A Clippers 5-0 ATS az utóbbi 5 meccsén, amikor előzőleg kétszámjegyű ponttal kapott ki a Staples Centerben
  • A Clippers 2-6 ATS az utóbbi 8 meccsén, amikor előtte ATS-vereséget szenvedett
  • A Clippers 3-8 ATS az utóbbi 12 meccsén, amelyen favorit volt
  • A Clippers 0-4 ATS az utóbbi 4 Playoff-meccsén, amelyen favorit volt

Ugyan nehéz vitatkozni azzal, hogy a Clippers egyenlítése a reális forgatókönyv, de a kínált spread igen is kecsegtető. A Mavs underdgoként elég jól futott az utóbbi időszakban és ha Doncic mellé Porzingis is feljavul, akkor bőven belül maradhatnak a kiszabott line-on.

{"headTitle":"Dallas Mavericks-Los Angeles Clippers","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-25 04:40","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mavericks +6.5","odds":"1.944","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
pinnacle
megosztom