Sportfogadás

A Szombathellyel és a Boglári Akadémia meccseivel nyernénk - hétvégi magyar tippek

  • Tomihmv
megosztom

A hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit keresed? Itt találod!

A hétvégén temérdek magyar vonatkozású mérkőzés kerül terítékre a csapatsportok világában, amelyek közül vasárnap a Boglári Akadémia-Kisvárda és a Szombathely-Alba Fehérvár női kézilabda NB I-es meccsekre fogadunk egy kombi keretén belül.

Kezdjük az előbbi találkozóval. A 12. helyezett hazaiak óriásit hajráznak, mivel az utolsó négy meccsükből hármat is meg tudtak nyerni. Előbb az Érdet, majd az Alba Fehérvárt, míg végül a Vácot győzték le, szerdán viszont kikaptak Mosonmagyaróváron. Igaz, mindössze három góllal tették azt Kisalföldön, ami bőven a vállalható kategóriába tartozik.

Ugyanakkor a Boglári Akadémia még nem menekült meg, amennyiben ugyanis kikap, és a Szombathely nyerni tud, akkor bizony búcsúzni kényszerül az NB I-től. A sikerre, de minimum a pontszerzésre minden esélyük megvan, mivel a Kisvárda nem képvisel túl nagy játékerőt, még akkor sem, ha a nyolcadik helyen tanyázik a gárda. A szabolcsiak mindössze három egységgel gyűjtöttek többet, mint a fiatalok, továbbá az utolsó hat tétmeccsükön két döntetlen mellett négy vereség a mérlegük.

A vendégek számára ugyanakkor tét nélküli a találkozó, vagyis kijöhet a felek közti motivációsbeli különbség, vagyis nem volnánk meglepve, ha végül a hazaiak révbe érnének, vagy 1X-be megállna a meccs.


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


22bet

A kombink másik mérkőzése a Szombathely-Alba Fehérvár. A 11. pozícióban lévő hazaiak számára a lét a tét, mindenképp nyerniük kell, hogy meghosszabbítsák élvonalbeli tagságukat, és szurkolni a Kisvárdának, hogy nyerni tudjon Balatonbogláron. Mindkettőre van esély bőven, de az előbbire talán a nagyobb.

A szombathelyiek ugyanis remek formában vannak, a kisvárdai döntetlent követően legyőzték a Békéscsabát, majd az Érd együttesét. Ezzel szemben a Fehérvár az elmúlt hat találkozójából egy-egy győzelem és döntetlen mellett négy vereséget tud felmutatni.

A vendégek egyébként sem képviselnek sokkal nagyobb játékerőt, mint a házigazdák, négy egységgel többet szereztek ugyan, de ez is csak a 10. helyre jó. Mindemellett ahogy a fenti meccsen a Kisvárda, úgy ők is tét nélkül léphetnek pályára, egy rendkívül motivált, vélhetően telt házzal a háta mögött (a szurkolók díjmentesen tekinthetik meg a találkozót) pályára lépő szombathelyi alakulat ellen.

Úgy véljük, hogy a hazaiaknak áll a zászló, szerintünk meg is nyerhetik a találkozót, de, ha időközben a másik pályáról számukra rossz eredményről érkezik hír, nem volna meglepő, ha a végére kiengednének, ezért a szombathelyi sikert iksszel biztosítjuk.

{"headTitle":"Hétvégi magyar kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-30 16:00","footerTitle":"Eredő odds: 1.832","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","events":[{"eventTitle":"Boglári Akadémia - Kisvárda // 1X","odds":"1.29","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Szombathely - Alba Fehérvár // 1X","odds":"1.36","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
megosztom