Női kézilabda

Nem kérdés, hogy mire fogadunk a Loki-Győrön

megosztom

Úgy véljük, hogy ez a legkézenfekvőbb tipp a Debrecen-Győr női kézilabda NB I-es találkozóra.

Utolsó előtti bajnokiját játssza szerdán az ETO. - Fotó: facebook.com/gyoriaudietoofficial

Az elmúlt hétvégi, Bajnokok Ligája Final Four miatt a Győrnek két bajnokija maradt erre a hétre, az ETO első ízben szerdán lép pályára, méghozzá Debrecenben.

A Loki vasárnap hazai pályán 30-28-ra kapott ki a Váctól, aminek köszönhetően eldőlt, hogy a csapat nem tudja megelőzni a váciakat. Sőt, az is eldőlt, hogy a debreceniek az ötödik helyen zárják a bajnokságot (EHF-Kupa selejtező), avagy tét nélkül, felszabadultan léphetnek pályára. Ugyanakkor így sem lesz sok esélyük hét közben, még akkor sem, ha a Győr számára is mindegy már a találkozó...


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


22bet

Az ETO az elmúlt hétvégén a BL-négyesdöntőjében volt érdekelt, ahol meglepetésre az elődöntőben alulmaradt a Bresttel szemben, viszont a bronzmeccsen átgázolt a CSZKA Moszkván. Az NB I-ben eggyel fényesebb éremmel gazdagodhatnak majd Ambros Martínék, mivel az elmúlt héten a Ferencváros valamennyi meccsét behúzta, így a fővárosiak nyerték a bajnokságot, a kisalföldieknek pedig maradt az ezüstérem.

A felek idén kétszer találkoztak, a bajnokságban ETO hazai pályán 41-23-ra tudott nyerni, majd bő két hete, a Magyar Kupa fináléjában 29-23-as győri siker született. Most még akkora téttel sem bír a találkozó, mint a május eleji bajnokijuk, a legfontosabb az lesz, hogy ne sérüljön meg senki, avagy borítékolható, hogy nem a védekezésről szól majd ez a mérkőzés.

Mindezek tükrében, illetve ismerve a feleket, nagy sansz van rá, hogy kiszakad a gólzsák szerdán, avagy nem volna meglepő, hogy ha minimum 55 találat születne a felek meccsén.

{"headTitle":"Debrecen - Győr","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-02 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"54,5 gól felett","odds":"1.77","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
megosztom