Férfi kézi NB I

Egy gondolatmenet, két tippötlet a Szeged-Veszprém fináléra

megosztom

A férfi kézilabda NB I döntőjének első mérkőzésén a Szeged fogadja a címvédő Veszprémet.

A héten befejeződik a férfiak idei bajnoksága, a bajnoki döntő kétfelvonásos párharcával. Az első randevúra szerdán Szegeden kerül sor, a visszavágóra pedig majd hétvégén Veszprémben. A kiírás értelmében a két mérkőzés összesített eredménye dönt az aranyérem sorsáról.

{"headTitle":"Szeged - Veszprém ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-02 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szeged ","odds":"2.48","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen ","odds":"9.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Veszprém ","odds":"1.78","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Ahogy a táblázatból is látható, már az odavágón is a Veszprémet favorizálják a fogadóirodák, ami talán azzal magyarázható, hogy a két csapat szezonbeli három egymás elleni meccsén rendre a Veszprém hagyta el győztesen a pályát. Az igazsághoz ugyanakkor hozzátartozik, azoknak a mérkőzéseknek az idején a Szeged meglehetősen szétszórt volt, a koronavírus miatt egyszer sem léphettek úgy pályára, hogy az egész keret topon lett volna. Legutóbb a Magyar Kupa döntőjében meccseltek a felek április közepén, akkor egy szoros mérkőzésen 28-26-os veszprémi győzelem született.

Edzői nyilatkozatok
"Mint ahogyan a szezonok nagyrészében, most is a Szegeddel találkozunk a döntőben. Ez a legfontosabb sorozat számunkra, hiszen a magyar bajnoki címmel kaphatjuk meg a jogot a Bajnokok Ligája indulásra a következő idényben. A következő 120 percben rendkívül koncentráltnak kell lennünk, minden másodpercben, hogy megszerezzük a címet Veszprémnek. Szeretnénk jó szájízzel befejezni a szezont".
- David Davis-
 
"Minden találkozóból lehet tanulni. Az igaz, hogy igazán egyszer sem voltunk a topon, de sok mindent lehet használni ezekből a meccsekből, és tanulni a hibákból. A legnagyobb plusz a szurkolótáborunk lehet. Ők nagyon fontosak nekünk, nagyon hiányoztak. Biztos vagyok benne, hogy hatalmas erőt adnak nekünk, velük sikerül olyan eredményt elérni, amely biztató lesz a szombati visszavágóra. Győzelemre, előnyre hajtunk, mert 2021-ben ismét szeretnénk bajnoki címet ünnepelni."
- Juan Carlos Pastor -

Mire érdemes fogadni?

Ami most más lehet a korábbi meccsekhez képest, hogy a két együttes lelkileg most máshogy néz ki. A Veszprémet nagyon megütötte, hogy nem sikerült bejutnia a BL-FinalFour-ba, pedig a Nantes ellen papíron komoly sansza volt erre a gárdának. A korai búcsú a pletykák szerint David Davis állásába is kerülhet, de elképzelhető, hogy további változások is történnek majd a keretben. A Veszprém tehát most mentené a mentené a menthetőt, de a nyomás szokottnál is nagyobb lehet.

A Szeged szezonját nehéz szakmailag értékelni, hiszen teljes kerettel alig tudott készülni. A tavaszra azonban összeállt a csapat, az április BL-búcsút követően fél szemmel már a bajnoki döntőre készült a csapat. Ez mindenképpen a javukra szolgálhatott.

Fontos tényező lehet, hogy ezúttal telt ház előtt játszhat a Szeged, ez pedig adhat extra erőket a játékosoknak.

Mindent összevetve mi úgy látjuk, hogy lelkileg a Szeged most jobb passzban lehet, többet is tudott készülni a fináléra és hát hazai pályán is játszhat.

Éppen emiatt úgy gondoljuk, hogy a hazai oldalban van az érték, amit egy biztonságosabb és meglehetősen ritka hendikepes fogadással használnánk ki. A 22bet opciójának értelmében a teljes tétünket három vagy annál nagyobb gólos vendégsiker esetén veszítjük el teljesen. Bátrabb fogadóknak egy 1-3 gólos különbségű hazai siker is beleférhet - szigorúan kis téttel.

{"headTitle":"Szeged - Veszprém ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-02 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ázsiai hendikep - Szeged +1,75 ","odds":"1.58","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Csapat 1 nyer 1-3 ponttal ","odds":"4.24","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Próbáld ki a 22betet Te is!

  • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
     
  • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
     
  • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

22bet
veszpremhandball.hu / pickhandball.hu
megosztom