Női kézilabda

Erre fogadunk Görbicz utolsó tétmeccsén

megosztom

Utolsó tétmérkőzését játssza Görbicz Anita, a győriek legendája a Mosonmagyaróvár ellen búcsúzik.

Utolsó tétmeccsét játssza Görbicz Anita pénteken. - Fotó: facebook.com/gyoriaudietoofficial

Pénteken megrendezésre kerül az idei utolsó női kézilabda NB I-es bajnoki mérkőzés, amely papíron rangadó lesz, hiszen az ezüstérmes Győr a harmadik helyen végző Mosonmagyaróvárt fogadja. Ugyanakkor nem erről, hanem arról marad emlékezetes majd ez a találkozó, hogy ez lesz Görbicz Anita utolsó tétmérkőzése játékosként.

A Bajnokok Ligája ezüstérmét követően szerdán Debrecenben volt jelenése az ETO-nak, ahol nagyon könnyedén, 12 találattal, 32-20-ra tudott nyerni. Vagyis jó passzban várhatják Ambros Martínék az utolsó bajnokijukat.

Az eredmény ugyanakkor nem számít már pénteken, hiszen maximum pontszámban érhetik be a Ferencvárost a hazaiak. Vagyis ez a meccs teljes egészében Görbicz Anitáról szól majd, aki utolsó tétmeccsén lép pályára. Görbe 24 évet (!) húzott le Győrben, világklasszisként vonul vissza, ötször nyert BL-t az ETO-val, 13-szor bajnokságot, 15-ször pedig Magyar Kupát.


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


22bet

Ami a vendégeket illeti, a mosonmagyaróváriak parádés szezont futottak, igen komoly meglepetésre beértek végül a harmadik pozícióba. A bronzérem megszerzése mellett pedig kijutottak az európai kupaporondra, jövőre az EHF-Kupában bizonyíthatnak.

Esélyük ugyanakkor nem sok lesz pénteken, még akkor sem, ha félig-meddig fieszta jellegű találkozóra lehet számítani. Egyébként is a megyei óriást ezidáig nem igazán tudták megszorítani tétmeccsen, legkisebb vereségük is minimum hatgólos volt.

A hazaiak győzelme borítékolható (amit a bukmékerek is érzékeltetnek szorzóikkal, mivel háromesélyben oddsot sem kínálnak a hazaiakra), azonban a búcsúmeccs révén hendikepes fogadásra sem adnánk fejünket, egyik irányban sem. Véleményünk szerint a hazaiak találatában lehet érték, borítékolható, hogy jó pár gólt szeretnének dobatni Görbicz Anitával, aminek köszönhetően kiszakadhat a gólzsák, avagy könnyedén lőhetnek 35 gólt a győriek.

{"headTitle":"Győr - Mosonmagyaróvár","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-04 17:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Győr góljainak száma 34,5 felett","odds":"1.916","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
megosztom