Férfi kézi

Meglepetés van készülőben a bajnoki döntőben?

megosztom

Háromgólos hátrányt kéne ledolgoznia a címvédő Telekom Veszprémnek a Szeged ellen a bajnoki aranyhoz.

31-28-as szegedi győzelemmel ért véget a szerdán megrendezett bajnoki finálé első felvonása, ami azt jelenti, hogy a címvédő Veszprémnek legalább négygólos győzelmet kell aratnia a címvédéshez, vagy úgy kell nyernie minimum három góllal, hogy 28 gól alatt tartja a Szegedet. 

{"headTitle":"Veszprém - Szeged ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-05 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Veszprém ","odds":"1.295","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen ","odds":"12.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Szeged","odds":"4.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

A visszavágó esélyeit illetően a fogadóirodák erősen letették a voksukat a Veszprém mellett, hiszen a bakonyi sztárcsapat sikere nagyon pici oddsot kapott, míg a Szeged győzelme közel ötszörös pénzzel kecsegtet. 

Kétségtelen, hogy a Veszprém Arénában kevés sót esznek meg az ellenfelek, de az első meccsen látottak alapján nem biztos, hogy korrekt ez az oddsszabás. 

Mire érdemes fogadni? 

Az első meccs előtt nem sokkal derült ki, hogy a Veszprém jobbkezes átlövő nélkül nélkül volt kénytelen kiállni, miután Borozan és Markussen is megsérült. A posztra egyedül maradó Ligetvári Patrik így extra teher alatt játszott, az irányító pedig nem igazán tudta megoldani az így keletkező feladatot. Hogy sikerül-e bővíteni a keretet vagy ugyanezzel a garnitúrával áll ki a Veszprém, azt most nehéz megmondani. 

Az első meccs előtt amiatt tettük le a voksunkat a Szeged mellett, mert a Veszprémnél uralkodó hangulat közel sem pozitív. A korai BL-búcsú után a bajnoki döntő első meccsén elszenvedett vereség tovább terheli az öltözőt, hiszen így olyan nyomás nehezedik a csapatra, amelyet csak akkor lehet elbírni, ha mentális mindenki rendben van, a csapat pedig egységes. 

A másik oldalon a Szeged értelemszerűen megérezhette a vérszagot, hiszen egy fogható Veszprémmel találták magukat szembe. Juan Carlos Pastor előtt óriási lehetőség áll, és ismerve a spanyolt, alighanem taktikailag nem fog alulmaradni. 

Ha a Szeged képes lesz folyamatosan a Veszprém nyomában járni és a 3-4 gólos távolságon belül maradni, az a hajrára fordulva nekik lehet kedvező. A Veszprém a Nantes ellen hasonló szituációt élhetett át, akkor viszont nem tudták megcsinálni a fordítást. 
Véleményünk szerint most is nehéz lesz ez, ezért mi inkább ezúttal is a Szegeddel tartanánk. A Tisza-partiak bajnoki címre 2.10-es szorzón fogadható a 22betnél, amiben látunk értéket. 

Egy másik tippötletünk az első félidő gólszámaira vonatkozik. Az első meccsen 28 gólt láthattunk 30 perc alatt, most is ehhez lőtték be a határokat. A Veszprémnek nagyon kell figyelnie a kapott gólok számára, a Szeged pedig nem siet sehova, így szerintünk egy under most is elképzelhető. Az U28.75-ös opció értelmében 29 gólnál a tétünk felét visszakapjuk. 

{"headTitle":"Veszprém - Szeged ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-05 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Továbbjut - Szeged ","odds":"2.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"1 félidő gólok száma - 28,75 alatt ","odds":"1.78","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Próbáld ki a 22betet Te is!

  • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
     
  • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
     
  • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

22bet
megosztom