NBA

1,76-szorosért jó befektetésnek tűnik ez rövidtávú-tipp

megosztom

A kipihent, alapszakasz-győztes Utah Jazzre a nagy combacket véghezvivő Clippers vár a második körben.

A regular seasont a legjobb statisztikával záró Jazz a Memphist verte az első körben és kipihenve érkezhet a következő felvonásra. Ez már lényegesen nehezebbnek ígérkezik, hiszen a Dallast kiejtő Clipperst a Playoff előtt a bajnoki cím favoritjai közé sorolták a bukik.

Majdnem lett is nagy pofára esés, hiszen a Luka Doncic vezérelte Mavs 2-0-ra elhúzott, de végül drámai módon, 7 meccsen sikerült behúzni a csatát Doc Rivers fiainak. Ebben kulcsszerepe volt Kawhi Leonardnak, aki elképesztően hatékony volt - 

Leonard 67.5 százalékkal dobott a mezőnyből és 55 éve nem dobtak 30 pont feletti átlaggal ilyen jól egy rájátszási párharcban sem!

Ha valakiben tehát, akkor benne bízhatnak ismét a Clippers-fanok, ám szerintünk itt lesz a végállomás, hiszen hiányosságból is akadt bőven. Éppen ezért most nem egy meccsre, hanem a teljes második körös viadalra fogadunk.


5 érv a Bet365 mellett

  • A legnagyobb fogadási kínálattal rendelkezik mind a mérkőzés előtti, mind az élő piacon
  • Olyan speciális ajánlataik és bónuszaik vannak, ami sehol máshol (például korai kifizetés, kombi bónusz, satöbbi)
  • Akár 15 ezer forint kezdő fogadási kredit bónusz is elérhető az új játékosoknak
  • A fogadóirodák közül a legkifejlettebb a cashout-, illetve a Bet Builder-rendszere is
  • Évről évre a legnépszerűbb irodának választják mind olvasóink, mind a szakma rendkívül sok elismerésben részesíti


Regisztrálok a Bet365-re!


Tudtad? Védelmi szempontból a Utah és a Dallas aligha egy szint. Ezt jól szemlélteti, hogy az elmúlt két szezonban Leonard a Jazz ellen hozta össze a legrosszabb dobási mutatót - mindössze 35.5% volt a sikeressége a mezőnyből és 23 triplából csak 5-öt értékesített ezen a 4 meccsen. Vajon ezúttal is ennyire leveszik majd a pályáról?

Úgy véljük, hogy az alapszakaszt stabilan vezető helyen lehozó Jazz túl nagy falat lesz a Clippersnek. Ugyan az önbizalom az egekben lehet, de az erőnléttel ellenben lehetnek gondok a Los Angeles-i brigádnál. Mitchellel a pályán szinte foghatatlan a Utah és ugyan alsó hangon 6 meccset várunk, mindenesetre szerintünk a Jazz roboghat majd tovább.

{"headTitle":"LA Clippers-Utah Jazz - Ki nyeri a sorozatot?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-09 04:05","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Clippers","odds":"2.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Jazz","odds":"1.76","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom