NBA

Keleti ponthatárt húzunk jó pénzért - tippek az NBA-rájátszásra

 • gb1
megosztom

A Nets 2-0-ra elhúzott a Bucks elleni második körös Playoff-párharcon és még az is benne van, hogy söprés lesz a vége.

Kezdődik az Eb!
 

A Logibeten csak most napi 160 forintért megkaphatod a kiválasztott tippmesterek Eb-tippjeit! Erről nem érdemes lemaradni!


A Keleti konferencia elődöntőjének harmadik meccsén a Bucks otthon próbál meg visszakapaszkodni 2-0-s hátrányból. A Nets nagyot ment a második meccsen, amelyen a franchise történetének legfölényesebb playoff-sikerét aratta, de rekordot jegyzett az értékesített triplák számában is.

{"headTitle":"Brooklyn Nets-Milwaukee Bucks","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-04 01:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Nets","odds":"2.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Bucks","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}

A Milwaukee számára tehát aligha haladt terv szerint ez a párharc. 39 pontos vereséget szenvedni a szezon ezen szakaszában akár demoralizálóan is hathat, de a Görög Szörnyéknek nincs ideje a búsulásra, azonnal reagálni kell, ha bármit is akarnak kezdeni, hiszen 3-0-ról aligha lenne visszaút. Sürgős finomhangolásra lesz szükség mind támadásban, mind védekezésben,. Mondjuk az is eléggé félelmet keltő, hogy a két sikert Harden nélkül jegyezte a Nets. 

Igaz, hogy 2-0-ról is nagyon ritkán (nagyjából az esetek 7 százalékában) állnak fel a csapatok, de nem kell olyan messzire menni, hogy hasonlót találjunk, ugyanis az első körben a Clippers pont így verte ki a Mavst. 

A bukik szerint is megindul csütörtök éjjel a comeback - az első körben a Celtics ellen is bukta a 3. meccset a Nets - , bár ember legyen a talpán, aki biztosra mondja a kimenetelt a game 3-on. Éppen ezért inkább a pontszámot szemeltük ki és ugyan elég sok trend az under mellett szól, úgy véljük, hogy ezúttal mindkét oldalon kiszakad a pontzsák és azt a tűzijátékot kapjuk, amit előzetesen is vártunk. 

{"headTitle":"Brooklyn Nets-Milwaukee Bucks","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-04 01:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Pontszám 234,5 felett","odds":"1.91","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}

Regisztrálj a Bwinre és markold fel a 40.000 HUF értékű üdvözlő bónuszt 

 

 • Lépj fel a Bwin oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a linken keresztül 
   
 • Fizess be akkor összeget, amelyet megengedhetsz magadnak 
   
 • A maximum 40.000 HUF értékű üdvözlő bónusz automatikusan jóváíródik a számládon 
   
 • A bónusz és az abból származó nyeremény csak a bónusz megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel 


Kérem a 40.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

megosztom