Sportfogadás

Egy üzletember közel 1 milliárdot pakolt fel 11-es oddsra - szerinted bejön a tippje?

megosztom

A gigatétjeiről elhíresült Jim "Mattress Mack" McIngvale, a Gallery Furniture tulajdonosa ezúttal egy baseball-tippbe fektetett be óriási összeget, egészen pontosan 3.35 millió dollárt, ami forintra átszámolva közel 1 milliárdnak felel meg. Megőrült vagy tud valamit?

A 70 éves houstoni üzletember legutóbb a Super Bowlon pakolt fel hasonlóan nagy tétet, akkor 3.46 millió dollárral fogadta meg a Tampa Bay Buccaneers győzelmét. Miután Tom Bradyék 31-9-re legyőzték a Kansas City-t, így McIngvale 2.75 millió dollárt nyert. 

A Bucs elég simán nyerte az 55. Super Bowlt, most viszont egy jóval rizikósabb fogadásba fektetett.

Néhány nappal ezelőtt, McIngvale 11-es oddson 2 millió dollárt pakolt fel arra, hogy idén a Houston Astros nyeri a World Series-t. De ezen kívül van még egy 1 milliós, egy 250 ezres és egy 100 ezres fogadása is az Astrosra. Összesen tehát 3.35 millió dollárt küldött játékba, azaz közel 1 milliárd forintot!

McIngvale a bútorüzletében egy promóciót hirdetett meg, miszerint ha az Astros megnyeri a bajnokságot, akkor mindenki visszakapja a pénzét, aki 3000 dollár felett vásárolt nála. 

A houstoni üzletember markát pedig 35.6 millió dolláros nyeremény üti, ami több, mint 10 milliárd forint. Ez Amerika sportfogadási történetének egyik, hanem a legnagyobb nyereménye lenne.

A Houston remekül szerepel az idei szezonban, cikkünk írásának pillanatában 47-28-as mérleggel vezeti a divízióját, ami összességében a második legjobb mutató a ligában. 

"Az Astrosnak van hat kiváló dobója és sok jó ütője. Úgy gondolom, hogy a 17-es és a 11-es odds is túlzó volt erre a csapatra, szóval biztos vagyok benne, hogy megnyerem. Irány a bolt!" - mondta McIngvale, akinek gigatétje azért lejjebb is verte a Houston szorzóját. 

"Ez a fogadás minden bizonnyal egy kicsit érdekesebbé teszi számunkra az idei baseball szezont, és alig várjuk, hogy lássuk, hogyan alakul majd." - mondta Eric Hession, a Caesars Entertainment társelnöke.

McIngvale egyébként elárulta, hogy valószínűleg további téteket tesz majd fel az Astrosra, ha a csapat bejut a rájátszásba. 
 

Ki tart a 70 éves üzletemberrel és száll be a Houston nyeretésébe?


Megnéztük partnerirodáink szorzóit az Astrosra, az Unibet vágta meg legkevésbé a houstoni gárda szorzóját, ott ugyanis még kerek 10-szeres pénzt fizet. Ezzel szemben például a bet365-ön és a BetClic-en már egészen 6.50-ig csökkent. 

{"headTitle":"Baseball, MLB, Végső győztes","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-30 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Houston Astros","odds":"10.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Hogyan használhatod ki a 10.000 HUF értékű, 100%-os üdvözlő bónuszt?

 • Lépj fel az Unibet oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül.
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak (minimum 3.500 HUF).
   
 • Aktiváld az ajánlatot a 'Számlám/Bónuszaim' menüpont alatt.
   
 • Játssz a 100%-kal megnövelt egyenlegeddel, maximum 10.000 HUF értékben. 
   
 • A bónuszpénz a megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel.

 

Regisztrálok az Unibetre
és kérem a 10. 000 HUF értékű, 100%-os üdvözlő bónuszt!

unibet

 

megosztom