NBA

Erősnek tűnik ez a tipp a nagydöntő első meccsére

megosztom

Barkley óta, lassan 30 éve nem járt ilyen magasságban a Suns, amely már az első meccsen megalapozna a bajnoki címnek.

Méltó döntője lesz a csillaghullással tarkított, valaha volt egyik legerősebb rájátszásnak, amely magyar idő szerint szerda hajnali 3 órakor veszi kezdetét. Két hosszú évtizedek óta szenvedő franchise nézhet farkasszemet - a Suns még soha nem nyerte el a Larry O'Brien-trófeát (a konferenciát is csak kétszer, legutóbb 1993-ban), a Bucks pedig 1971-ben zsebelte be egyetlen bajnoki elsőségét.

A személyes érdekességekkel is Dunát lehetne rekeszteni. Itt van például Chris Paul, akit gyakran emlegetnek a liga valaha volt top 5 legjobb irányítója közt, de 16. szezonjában első Finalsére készül csupán. Persze a Görög Szörny sztorija is érdekes, aki 2013 óta erősíti csapatát és végre feljuttathatja azt a csúcsra...

{"headTitle":"Milwaukee Bucks-Phoenix Suns","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-07-07 03:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bucks","odds":"2.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Suns","odds":"1.42","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Jannisz azonban továbbra is a kérdéses listán van, ugyanis térdsérülése miatt elvileg még mindig nem 100 százalékos az állapota, ez pedig könnyen rányomhatja bélyegét a párharcra.

"Továbbra is agresszívnak kell maradnunk." - mondta a csapat PG-je, Jrue Holiday, aki szintén aggódik legnagyobb sztárjuk elvesztése miatt. Főleg, hogy a rájátszásban még vele sem brillíroztak a papíron nehezebb ellenfelek ellen.

Tudtad? A Bucksnak nem ment valami jól underdogként az elmúlt években, ugyanis a csapat 13-27-1 ATS az utóbbi 41 playoff-meccsén, amelyen nem favoritként szerepelt.

A Suns újjáépítése már egy ideje megkezdődött, anno még Booker és Ayton draftolásával, de a térképre igazán CP3 leigazolása után kerültek fel. A siker nem is váratott sokáig, hiszen az újabb virágkorát élő veterán irányítóval a fedélzeten 28 év után újra bejutottak a döntőbe. Nem is kérdés, hogy ki a legdetermináltabb - a legutóbbi meccsen úgy vágott 41 pontot Paul, hogy nem is volt 100 százalékos állapotban, de a role playerek is remekül teszik a dolgukat.

Ugyan a Finals nem hinném, hogy kevesebb, mint 6 meccset hoz majd, de az első felvonáson egyértelmű favoritnak látom én is a legnagyobb csapatokat végigverő Sunst. Az arizonai csapat kipihentebben érkezik és jellemzően csak úgy sziporkázik hazai környezetben, ebből kifolyólag a kiszabott line-t játszhatónak vélem.

{"headTitle":"Milwaukee Bucks-Phoenix Suns","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-07-07 03:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Suns - 5.5","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Fogadj a Bucks - Sunsra és használd fel a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet! 

 • Lépj fel a bet365 oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. Használd a H3WIN bónuszkódot
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak.
   
 • Igényeld az ajánlatot a befizetés végrehajtását követően a 'Számlám/Ajánlataim' menüpont alatt.
   
 • Helyezz el egy fogadást bármilyen sporteseményre.
   
 • Amint kiértékelik az első fogadásodat, a fogadási kreditjeid aktiválódnak.
   
 • A fogadási kreditek készpénzben nem vehetők fel, de az abból származó nyeremények igen.

 

Kérem a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet

bet365

 

megosztom