NBA

Duplázó tippet húzunk a Suns-Bucks második felvonásra

megosztom

A nagydöntő első meccsét magabiztosan nyerte a CP3 vezette Phoenix, a folytatásban viszont nem a kimenetelre tippelünk.

A várakozásoknak - és tippünknek - megfelelően a Phoenix Suns nyerte a 2020/21-es NBA-szezon döntőjének első meccsét.  A 118-105-re behúzott meccs első fele elég szorosan alakult, és CP3 is lassan melegedett be, de aztán a harmadik negyedben sikerült 20-szal elhúzni és onnét már nem engedték vissza ellenfelüket.

A második game-re kiszabott oddsok kísértetiesen hasonlítanak az első meccsére, ami azért érdekes, mert már biztos, hogy Jannisz is bevethető a Bucksban.

{"headTitle":"Milwaukee Bucks-Phoenix Suns","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-07-09 03:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bucks","odds":"2.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Suns","odds":"1.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A Bucksnak nem ismeretlen ez a szituáció, hiszen az utóbbi két körben is 1-0-s hátránnyal indítottak. Érdekes, de pont a Görög Szörny visszatérése okozta a zavart, ahogyan azt a csapat irányítója, Jrue Holiday is elmondta. Túl önzetlenek voltak és sok helyzetben a dobás helyett inkább Janniszt keresték, ezen kell változtatniuk a második meccsre.

Tudtad? A Bucksnak nem ment valami jól underdogként az elmúlt években, ugyanis a csapat 13-28-1 ATS az utóbbi 42 playoff-meccsén, amelyen nem favoritként szerepelt.

Middleton is formán kívül volt és tippünkkel tőle várjuk a megtáltosodást. Ha képességeinek megfelelően játszik, akkor előbbi simán hozhatja a kiszabott line-t, hiszen 24 pontot átlagol a rájátszásban és a hátrány jellemzően jó hatással volt a hatékonyságára. A kimenetelt ezúttal nem bolygatnánk, de szorosabb meccsre számítunk, mint az első felvonás. 

{"headTitle":"Milwaukee Bucks-Phoenix Suns","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-07-09 03:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Khris Middleton pontjai - 25.5 felett","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Fogadj a Bucks - Sunsra és használd fel a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet! 

 • Lépj fel a bet365 oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. Használd a H3WIN bónuszkódot
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak.
   
 • Igényeld az ajánlatot a befizetés végrehajtását követően a 'Számlám/Ajánlataim' menüpont alatt.
   
 • Helyezz el egy fogadást bármilyen sporteseményre.
   
 • Amint kiértékelik az első fogadásodat, a fogadási kreditjeid aktiválódnak.
   
 • A fogadási kreditek készpénzben nem vehetők fel, de az abból származó nyeremények igen.

 

Kérem a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet

bet365

 

megosztom