EURO 2020

Ezt várjuk mi - tippek az olasz-angol döntőre

megosztom

Jön az Európa-bajnokság fináléja Olaszország és Anglia között. Lássuk, hogyan látják az esélyeseket a Hathárom szerkesztői!

mr.blonde

Nagyon nem tetszett, ahogy a játékvezető megtolta a szekerét Angliának az elődöntőben, függetlenül attól, hogy az angolok többet tettek a továbbjutásért. A Wembley közönsége ismét óriási erőt adhat a hazaiaknak és ezzel együtt komoly nyomást helyezhet a játékvezetőre is. 

Az olaszok szenvedélyes játékáról nem kell beszélni és bár eddig ügyesen lehozták a meccseket viszonylag kevés lappal, ezen a döntőn azért benne van a pakliban, hogy begyűjtenek pár kártyát. 

Tipp: Olaszország lapok felett 1.5 @1.83    


>>>Használd a Bet365 bónuszkódot<<<
>>>Szerezd meg a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet <<<


varin

Az elfogulatlanság legkisebb jele nélkül fogok tippelni és megnézni a meccset. Hálistennek nem spanyol-angol döntő lesz, mert akkor tűzzel-vassal sem vett volna rá senki arra, hogy egy karaktert is írjak ide, így viszont a legőszintébben lehet kiáltani, hogy Forza Azzurri!

Az elődöntőben látott gusztustalan bíráskodás, az angol szurkolók végtelen pökhendisége, a lényegesen szerethetőbb olasz csapat, az eddig jobb teljesítményt is nyújtó "vendégek" és az underdog odds is azt mondatják velem, hogy itt az érték az olaszokban van. Persze a fene tudja, hogy nem kapnak-e még egyszer olyan tizenegyest, mint amit a dánok ellen, de a taljánok annyival jobbak Kjaeréknél, hogy egy ilyen gyenge angol válogatott ellen még ez is bele kell férjen.

Jelenleg nemigen látok posztot, ahol az angolok jobbak lennének, nagy jóindulattal a támadósor egál, de például a kapusok és az edző személyénél is zongorázni lehet a különbséget.

Mindezek fényében őszintén azt kívánom, legyen ez egy 5-0, aztán az angolok sztéjingeljenek szépen hóm a maguk ezüstjével.

Tipp: Olaszország nyeri az Eb-t @2.00    

gb1

Az nyilván vitatható, hogy miért kellett egy nevetséges büntetővel segíteni Angliát, az már kevésbé, hogy a Southgate-legénység megérdemelten van ott a fináléban. Az 55 éve nem látott menetelésben talán pont a büntetőt kiharcoló Raheem Sterlingnek volt a legnagyobb szerepe. A City-ász 4. gólját Kjaer "vette el", aki hősiesen próbált szerelni, de öngól lett a vége. Az angolok szélsője így is joggal áll pole pozícióban a torna legjobb játékosa-címért folyó harcban, hiszen az Eb-n 3-nál jár, az utóbbi 22 meccsen 15 gólt szerzett a háromoroszlános mezben.

Játékába folyamatos veszélyt jelent az ellenfelek kapujára - az elmúlt 4/3 meccsen legalább 2 pontos kapura lövése volt - így ha nem Kane lövi a győztes gólt, akkor jó eséllyel nála landol az alább is említett elismerés. Persze ehhez valószínű nyernie kéne a hazaiaknak, de láttunk már olyat is, hogy a vesztes csapatból került ki a legjobb...

Tipp: A torna legjobb játékosa - Raheem Sterling @ 2.63     

Cipolla

A két ág között zongorázni lehet a különbséget, hiszen az angolok gyakorlatilag besétáltak a döntőbe, míg az olaszok két végső győzelemre esélyest is hazaküldtek. Bár nem az olasz együttes a tornán a legerősebb csapat (a spanyolok is jobbak voltak), ennek ellenére az az egységesség, szervezettség illetve végtelen motiváció Eb-sikerre segítheti az együttest. 

Az angolok játéka egyértelműen nem a látványos játékra épül, a dánok ellen pedig hátrányban megmutatták, hogy képesek emelni a játékuk színvonalán, ha szükséges. Ennek ellenére a döntőben nem vagyok benne biztos, hogy ez elég lesz és Donnarumma a kapuban szó szerint aranyat érhet az olaszoknak.

Ahogy a torna előtt is olasz sikert sejtettem, most is hasonló véleménnyel várom a vasárnapi finálét. Az olaszok csapategysége, morálja elég lehet még arra is, hogy hazai pályán levő angolokat is legyőzzék.

Tipp: Olaszország nyeri az Eb-t @ 2.00     

Tomihmv

Az eddig látottak alapján az olaszok tűnnek egy hajszállal esélyesebbnek, nehezebb ágon jutottak a fináléba, egy nappal többet pihenhettek a döntőre, nincs veszítenivalójuk, de ugye Anglia játszik hazai pályán, így totálisan háromesélyes a találkozó.

Döntetlen körüli eredményt várok (1-1), és nem volna meglepő, ha tizenegyesekkel dőlne el a trófea sorsa, amiben bármi benne van. A torna előtt Anglia végső sikerére voksoltam, ami mellett kitartok és nem változtatok a tippemen, avagy szerintem új győztese lesz az Eb-nek.

Tipp: Anglia nyeri az Eb-t @ 1.80    


Ti mire fogadnátok a Eb döntőjén?

[2767869] 2021-07-11 21:00:00 Olaszország - Angliax;
megosztom