Bajnokok Ligája

8,50-es tippötletünk is van a Fradi koszovói vendégjátékára

megosztom

Magabiztos előnyből várhatja a Bajnokok Ligája selejtezőjének visszavágóját a Ferencváros.

Fotó: MTI

Több, mint kellemes helyzetből várhatja a keddi mérkőzést a magyar bajnok Ferencváros, hiszen a zöld-fehérek a múlt heti odavágón 3-0-ra verték hazai pályán a koszovói Pristinát. Bár a vendég alakulat sokáig jól tartotta magát, a második félidő második felében a Fradi bedarálta az ellenfelét és gyors egymásutánban rúgott góljainak köszönhetően eldöntötte a továbbjutást. 

Ahogy arról múlt héten beszámoltunk, az első fogadóirodák 1.60 feletti szorzóval hozták ki a Fradi idegenbeli győzelmét, amit akkor meglehetősen kedvező oddsnak gondoltunk. Nos, nem tévedtünk nagyot, hiszen a cikkünk írásának pillanatában a Ferencváros győzelmének szorzója sehol nem fizet többet 1,50-nél. 

Tudtad?
Ha legalább 1,50-es szorzón és legalább 3500 HUF értékben fogadsz a Bajnokok Ligája, Európa Liga vagy Európa Konferencia Liga selejtezőre az Unibet fogadásépítőjével, akkor az iroda megajándékoz egy 1500 HUF értékű ingyenes ÉLŐ fogadással, amit arra használhatsz fel, amire csak akarod! 

Mire érdemes fogadni?

Sok minden nem történt az elmúlt egy hét alatt a csapatokkal, így nem nagyon kell másra számítani, mint amit a Groupama Arénában láttunk. A koszovói alakulat jóval szerényebb képességű labdarúgókból áll, így a Ferencváros továbbjutása nem lehet kérdéses. Az már sokkal inkább, hogy vajon idegenben is képes lesz-e a Fradi többgólos győzelmet aratni, vagy esetleg a biztos előny tudatában takaréklángon elfocizik, őrizve a fórt. 

Peter Stöger viszont még nagyon a munka elején jár, ilyen esetekben pedig az edzők nem nagyon szoktak finomkodni vagy tartalékolni. Alighanem ezúttal is legalább 3-4 támadó kaphat helyet a kezdőcsapatban, a Fradi pedig idegenben is képes lesz 55-60% labdabirtoklásra. 

Az első meccsen ugyan későn esett meg az első magyar gól, de a helyzetek alapján jóval korábban megszerezhette volna a vezetést a Fradi. Ezúttal annyiból talán még könnyebb dolga lehet a népligeti együttesnek, hogy a hazaiaknak elvileg jóval nyíltabb játékot kéne felvállalniuk, még akkor is, ha tisztában lehetnek vele, hogy számukra a továbbjutás nem igazán opció. 


>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 10.000 HUF KOCKÁZATMENTES FOGADÁST!<<<


Konkrét tippötletünk nem sok van erre a meccsre, de egyértelmű, hogy élőben érdemes lesz követni az eseményeket és bogarászni a kínálatot. Pre-match fogadásként a Ferencváros ázsiai hendikepes sikerét ki mernénk azért most is venni, erre pedig az egyik legjobb szorzót az Unibet kínálja. 

És ha már Unibet, a piacon egyedüli irodaként itt fogadhatunk a gólszerzőkre is. Akadnak érdekes szorzók - Szánthó Regő szorzója hogyan lehet kisebb, mint Robert Maké? -, így mindenkinek érdemes elnézni erre a piacra. Mi két játékost szemeltünk ki, akiknek oddsaiban látunk értéket. 

Az egyik Igor Haratin, aki büntető-végrehajtóként lehet eredményes, már ha a Fradi kiharcolna egy büntetőt. Nem kizárt ez az opció, hiszen vélhetően a hazai kapuk előtt lesz többet a labda. 

A másik játékos a nyáron érkező Ryan Mmaae, aki az első meccsen csereként lépett pályára, de a bő 20 perces játékideje alatt is összehozott egy komoly helyzetet és egy gólt is. Az sem tartjuk kizártnak, hogy kedden akár kezdhet is a belga támadó, de abban biztosak vagyunk, hogy Stöger ezen a meccsen is - ha csak csereként is - adni fog neki lehetőséget a bizonyításra. 

{"headTitle":"Pristina - Ferencváros ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-07-13 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ázsiai hendikep - Ferencváros -1 ","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Góllövő - Igor Haratin ","odds":"4.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Góllövő - Ryan Mmaae","odds":"8.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3608471] 2021-07-13 20:00:00 FC Prishtina - Ferencvárosx;
megosztom