Átigazolás

Újabb csavar a Haaland-ügyben, az oddsok alapján itt köthet ki

megosztom

Sokáig úgy tűnt, hogy Erling Haaland Barcelonába teszi át a székhelyét, de lehet, hogy helyette Angliában köt ki.

A pletykák Haaland következő csapatával kapcsolatban szinte azóta mennek, hogy 2020-ban üstökösként tarolta le a Bundesligát. Az ifjú sztárcsatár a Borussia Dortmundban eddig 59 tétmeccsen lépett pályára, ám ezalatt már 57 gólt termelt, plusz kiosztott 15 gólpasszt is. 

Nem csoda, hogy a világ legnagyobb klubjai sorban állnak az aláírásáért, ám komoly pálfordulás történt ez ügyben. Ahogyan mi is beszámoltunk róla, áprilisban a játékos ügynöke, a hírhedt Mino Raniola még Barcelonában tárgyalt, ám a legfrissebb hírek arról szólnak, hogy mégsem Spanyolországba teszi át a székhelyét.

Jelenleg a legreálisabb továbbra is az, hogy Darazsaknál folytatja ősztől, de egyre több információ érkezik arról, hogy a Chelsea minden követ megmozgat azért, hogy Londonba csábítsa. A friss BL-győztes alakulat Haalanddal kiegészülve akár a címvédésre is favorit lehetne, márpedig a klubtulaj Roman Abramovic állítólag készen áll 150 millió fontot felajánlani szolgálataiért.

Maga a játékos is célozgatott a lehetséges váltásra az utóbbi időben, mivel azt nyilatkozta, hogy nem akar elkényelmesedni és új kihívásokat szeretne.

Amennyiben Haaland a Tuchel-legénységhez csatlakozik, akkor jelenleg 2.50-szeres pénzt nyerhetünk az Unibet transzfer piacán, míg az, hogy nem vált csapatot, 1.20-szorost fizet.

Szerinted hol folytatja karrierjét a 20 éves norvég zseni?

{"headTitle":"Erling Haaland következő csapata","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-01 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Borussia Dortmund","odds":"1.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Chelsea","odds":"2.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Manchester City","odds":"4.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Real Madrid","odds":"5.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Barcelona","odds":"15.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 10.000 HUF KOCKÁZATMENTES FOGADÁST!<<<

unibet
megosztom