Darts

Két erős tippel nyitjuk a World Matchplay-t

megosztom

Szombaton este Blackpoolban megkezdődnek a World Matchplay küzdelmei, az első játéknapon pedig rögtön színpadra lép a világelső és a címvédő is.

Nézők előtt, a legendás blackpooli Winter Gardens-ben elrajtol a nyár legnagyobb presztízsű dartsversenye, a World Matchplay. Már a nyitónapon három olyan dartsos tábla elé áll, akik egyaránt reális eséllyel pályáznak a Phil Taylor-trófeára. Lássuk, hogy mi vár ránk szombaton!

World Matchplay, 1. kör    
Kezdés Mérkőzések 1 2
20:10 Dave Chisnall - Vincent van der Voort 1.44 2.75
21:00 Jonny Clayton - Dirk van Duijvenbode 1.53 2.55
21:50 Gerwyn Price - Jermaine Wattimena 1.17 5.00
22:40 Dimitri Van den Bergh - Devon Petersen 1.33 3.40

A 2021-es kiírás első mérkőzésén Dave Chisnall és Vincent van der Voort csap össze, ami a tavalyi ütközetük visszavágója lesz. Noha egy éve teljesen más körülmények között játszottak, de akkor is meg kell említeni, hogy a holland 10-6 arányban le tudta győzni az angolt. Nem csak a World Matchplay-en, de világbajnoki meccsen is nyerni tudott már Van der Voort Chisnall ellen, szóval ez egy meglehetősen kétesélyes összecsapás. Ami biztos, hogy a mérkőzés tempója mindkét félnek fekszik majd, illetve rutinból sem lesz hiány egyik oldalon sem, ugyanis sokadik alkalommal fordulnak már meg Blackpoolban. 

Győztesre nem mernénk tippelni, amiben viszont lehet fantázia, hogy 16.5-nél több leg dönt majd a továbbjutó kilétéről. Ez azt jelenti, hogy 10-7 vagy annál szorosabb találkozót látunk. 

A folytatásban az első kör egyik legizgalmasabb párharcára kerül sor, a Premier League-címvédő Jonny Clayton ugyanis a világbajnoki negyeddöntős Dirk van Duijvenbode-val méri össze a tudását. A holland a nem kiemelt játékosok közül az egyik legveszélyesebb, így Clayton rögtön egy nagyon komoly teszt elé néz. A walesi egyébként egészen varázslatos szezont fut és Blackpoolba is úgy érkezett, hogy a trófea egyik favoritja. 

Fogadás szempontjából nem is tehetnénk másra a tétünket, minthogy Clayton dob legalább egy 115.5-nél magasabb kiszállót. A játék ezen részében hihetetlenül hatékony és egy olyan ellenféllel találkozik, aki ellen bizony szükség lesz néhány bravúrmegoldásra. 

 

Tudtad? A PDC Hungarian Fan Club Facebook-oldala már közel 50 ezer tagot számlál. Csatlakozz Te is hazánk legnagyobb dartsos közösségéhez!

 

Clayton után a másik walesi klasszis, a világelső és világbajnok Gerwyn Price lép színpadra, ellenfele pedig a Mensur Suljovic helyére beugró Jermaine Wattimena lesz. A holland saját erőből nem tudta kvalifikálni magát, de az osztrák visszalépésének köszönhetően mégis lehetőséghez jut ezen a patinás viadalon. Sok sikerélménye eddig nem volt a Winter Gardens-ben, ugyanis az elmúlt három évben egyaránt az első körben elvérzett. Most is ez lenne a papírforma, bár a nyomás nem rajta lesz, de az utóbbi hetekben mutatott formája elég gyenge volt, Price ellen ráadásul 0-5-re áll. 

A walesi nagyon motivált és szeretne már világbajnokként egy újabb nagy címet besöpörni. Véleményünk szerint nem jelent majd gondot Price-nak a holland könnyed legyőzése, Wattimena ugyanis nem véletlenül nem tudta kvalifikálni magát. A melegben általában küszködik a holland, talán ezért nincs is még győzelme a Winter Gardens színpadáról, ahol a nézők és a reflektorok miatt akár a 38-40 fok sem ritka. 

A nyitónap utolsó mérkőzésén a címvédő Dimitri Van den Bergh és Devon Petersen méri össze a tudását. Ebből egy kifejezetten érdekes és izgalmas meccs kerekedhet, már amennyiben a dél-afrikai összekapja magát. Amilyen jól muzsikált ugyanis tavaly ősszel, annyira visszaesett a játéka az elmúlt hónapokban. Éppen ezért szerintünk ezen a találkozón nem borul majd a papírforma. Van den Bergh folyamatosan nagyon magas színvonalon játszik és ennyire hosszú meccsen sokkal jobban fent tudja tartani a koncentrációját. 

{"headTitle":"World Matchplay, 1. kör","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-07-17 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Clayton legmagasabb kiszállója 115.5 felett","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Price -3.5","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}

Regisztrálj a Bwinre és markold fel a 20.000 HUF értékű üdvözlő bónuszt 

 

  • Lépj fel a Bwin oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a linken keresztül 
     
  • Fizess be akkor összeget, amelyet megengedhetsz magadnak 
     
  • A maximum 20.000 HUF értékű üdvözlő bónusz automatikusan jóváíródik a számládon 
     
  • A bónusz és az abból származó nyeremény csak a bónusz megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel 


Kérem a 20.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

megosztom