Darts

Korán elvérzik Cross és Duzza? - tippek a World Matchplay-re

 • Cesc18
megosztom

Vasárnap délután három angol házirangadót és egy lengyel-északír csatát látunk a World Matchplay-en.

A második játéknapon már nem csak este, hanem délután is lesznek mérkőzések, főszerepben pedig azok a dartsosok, akik a második negyedben kaptak helyet. Ez a főtábla azon ága, amelynek nincs kiemelkedő favoritja és kis túlzással bárki az elődöntőig juthat. Lássuk, hogy kik milyen esélyekkel vágnak neki az első kanyarnak!

World Matchplay, 1. kör    
Kezdés Mérkőzések 1 2
14:10 Krzysztof Ratajski - Brendan Dolan  1.72 2.10
15:00 Glen Durrant - Callan Rydz 3.50 1.30
15:45 Rob Cross - Ross Smith 1.67 2.20
16:30 James Wade - Luke Humphries 1.60 2.30

A délután első meccsén Krzysztof Ratajski és Brendan Dolan feszül egymásnak, ami kapásból egy jó kis kétesélyes ütközet. Ugyan kettejük közül a lengyel a kiemelt, ám az idei szezonban a meggyőzőbb játékot inkább a rutinos északírtől láthattuk. Ratajski amennyire jól muzsikált az elmúlt években a floor versenyeken, idén annyira halvány volt eddig. Dolan viszont a legtöbb Super Series során remekül teljesített, így nagy várakozásokkal tekint a World Matchplay elé. Számunkra egyáltalán nem lenne meglepő, ha ezen a találkozón borulna a papírforma és az esélytelenebbnek tartott északír menne tovább.

 

Tudtad? A PDC Hungarian Fan Club Facebook-oldala már közel 50 ezer tagot számlál. Csatlakozz Te is hazánk legnagyobb dartsos közösségéhez!

 

Ratajski és Dolan után két angol, Glen Durrant és Callan Rydz érkezik a blackpooli színpadra. Az esélyek elég egyértelműek ezen a találkozón, ami elsősorban a háromszoros BDO-világbajnok formahanyatlásának köszönhető. Duzza valamikor tavaly télen veszítette el a fonalat és azóta sem tudta felépíteni magát. Láthattuk a Premier League-ben, hogy mennyire szenvedett és ugyanezt az arcát mutatta az elmúlt Players Championship versenyeken is. Nem véletlen tehát, hogy a kiemeltek közül egyedüliként hozták ki underdognak. Folyamatosan 90 alatti átlagokat dob, ami manapság már semmire nem elég a PDC-ben. Ilyen teljesítménnyel csak abban bízhat, hogy Rydz sem dob majd sokkal jobbat.

A fiatal angolnak azért meg kell majd küzdenie az esélyesség terhével, ami minimális nagyszínpados rutinnal nem lesz azért olyan egyszerű. Egyébként is elég hektikusan teljesít, amire talán az előző Super Series a legjobb példa, amikor is volt 104-es átlaggal 6-0-ra megnyert meccse, de olyan is, amikor 73-as átlaggal 0-6-ra kapott ki...

A két angolt újabb két hazai dartsos követi a színpadon, érkezik a 2019-es bajnok Rob Cross és a World Matchplay-újonc Ross Smith. A fogadóirodák oddsszabásából sejthető, hogy nem lesz ez a találkozó egyszerű menet a világbajnok angol számára. Smith a legutóbbi Super Series-en nagyon elemében volt, olyannyira, hogy az egyik napon nem talált legyőzőre és pályafutása első profi tornagyőzelmét aratta. Az elmúlt néhány évben folyamatos fejlődést mutat és ez a World Matchplay egy újabb mérföldkő a PDC-s karrierjében. Várhatóan kemény dió lesz Cross számára, aki továbbra is tudása alatt teljesít. A rutin természetesen "Voltage" mellett szól majd, aki nagyszínpadon, közönség előtt sokkal több meccset játszott. 

A vasárnap délutáni etap utolsó mérkőzésén James Wade és Luke Humphries feszül egymásnak, ami ennek a negyednek a legizgalmasabb összecsapása. A mezőnyből senki nem rendelkezik akkora tapasztalattal a Winter Gardens-ben, mint Wade, ugyanakkor a fiatal kihívója komoly teszt elé állíthatja. Humphries a márciusi UK Open döntőjével megmutatta, hogy most már a major tornákon is egyre komolyabban számolni kell vele. Akkor a fináléban egyébként éppen Wade-be tört bele a bicskája, de arra a meccsre fejben már egyértelműen elfáradt a fiatalabb angol, hiszen a döntő előtt élete legjobb teljesítményével búcsúztatta Michael van Gerwent.

A két angol nem is olyan régen, július 7-én a Players Championship 19-ik versenyén futott össze legutóbb és akkor Humphries 6-1 arányban tudott nyerni, igaz nem kellett ehhez szétszaggatnia magát, miután Wade 90-es átlag alatt maradt. 

Ezen a meccsen megrizikózzuk, hogy 16.5-nél több leg dönt majd a győztes kilétéről.

{"headTitle":"World Matchplay, 1. kör","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-07-18 14:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Dolan nyer","odds":"2.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Rydz nyer és több 180-at dob","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Wade - Humphries 16.5 leg felett","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}

Regisztrálj a Bwinre és markold fel a 20.000 HUF értékű üdvözlő bónuszt 

 

 • Lépj fel a Bwin oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a linken keresztül 
   
 • Fizess be akkor összeget, amelyet megengedhetsz magadnak 
   
 • A maximum 20.000 HUF értékű üdvözlő bónusz automatikusan jóváíródik a számládon 
   
 • A bónusz és az abból származó nyeremény csak a bónusz megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel 


Kérem a 20.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

megosztom