Darts

Csúnya verést oszt ki Wright? - tippek a World Matchplay-re

 • Cesc18
megosztom

Vasárnap este a főtábla alsó felén is megkezdődnek a küzdelmek a World Matchplay-en, a menüben pedig ismét négy mérkőzést találunk.

Újabb top 10-es dartsosok mutatkoznak be, vasárnap este Peter Wright, Michael Smith és Jose de Sousa is megkezdi a harcot a Phil Taylor-trófeáért. Mindhárom játékos favoritként várja az első meccsét, de könnyű dolguk aligha lesz. 

World Matchplay, 1. kör    
Kezdés Mérkőzések 1 2
20:30 Joe Cullen - Chris Dobey 1.72 2.10
21:15 Michael Smith - Ryan Searle 1.67 2.20
22:00 Peter Wright - Danny Noppert 1.33 3.30
22:45 Jose de Sousa - Gabriel Clemens 1.25 4.00

A második játéknap esti felvonását Joe Cullen és Chris Dobey összecsapása nyitja. A két angol közül előbbi számít rutinosabb World Matchplay-menőnek, hiszen a "Rockstar" zsinórban a hatodik szezonjában kvalifikálta magát, míg Dobey-nak ez mindössze második alkalommal sikerült. Eléggé rezgett a léc "Hollywood" számára, hiszen csak az utolsó Super Series során tudta kiharcolni a részvételt, köszönhetően egy tornagyőzelemnek. 

Mindkét játékos 31 éves, ott mozgolódnak a tűz közelében, de az igazi áttörést még nem sikerült elérniük. Cullennek lett volna lehetősége az elmúlt 8-9 hónapban, hiszen egészen varázslatos formának örvendett, ugyanakkor ennek a World Matchplay-nek nem túl nagy önbizalommal vághat neki, miután a hónap elején az ötödik Super Series-en három nap alatt háromszor kapott ki az első meccsén, a negyedik versenytől pedig személyes okokra hivatkozva inkább visszalépett. 

Nem tudni, hogy sikerült-e rendeznie a dolgait Cullennek, mindenesetre, ahogyan írta, ha a gondolatai máshol vannak, akkor képtelenség jó szinten teljesíteni. Ez meg is látszódott a számain, a három nap során nem tudott 90-es átlag fölé kerülni. 

Ezek után fogadás szempontjából mi inkább Dobey felé húzunk, aki viszont első profi címét követően nagy önbizalommal és jó formában érkezhetett Blackpoolba. 

 

Tudtad? A PDC Hungarian Fan Club Facebook-oldala már közel 50 ezer tagot számlál. Csatlakozz Te is hazánk legnagyobb dartsos közösségéhez!

 

Cullenék után ismét két angol, Michael Smith és Ryan Searle érkezik a Winter Gardens küzdőterére. Ez a meccs is remek izgalmakat tartogat, akár még az első kör egyik legjobb meccsét is hozhatja. Smith az elmúlt két évben döntőt és elődöntőt játszott ezen a tornám, azonban ha ezt meg akarja ismételni, akkor igazán jól kell játszania, hiszen pokolian nehéz a sorsolása. Már Searle legyőzése sem lesz egyszerű feladat, a "Heavy Metal" ugyanis a hónap elején kifejezetten sziporkázó játékot nyújtott. 

Ebben a meccsben benne van egy látványos adok-kapok, ami végletekig kiélezett csatában dőlhet el. Egy igazán hosszú találkozón mindig benne van a pakliban, hogy Smith-nél kiszakad a 180 zsák, így 1.80-ért megrizikózzuk, hogy dob legalább hatot. 

A folytatásban a 2017-es World Matchplay-döntős Peter Wright és Danny Noppert méri össze a tudását. Ez sem lesz éppen egy unalmas meccs, a holland srác már olyan szintre fejlődött, hogy senki ellen nem lehet leírni, igaz a papírformát most nagyon nem lesz egyszerű dolga borítani, ugyanis a skótok világbajnoka a gyenge Premier League-szereplés után az elmúlt hetekben már életjeleket kezdett mutatni.

Wright egy hónapon belül két Players Championship versenyt is behúzott, amelyeknek döntőjében egyaránt 108-as körátlagot dobott. 

"Snakebite" tehát elkezdett igazán jó formát mutatni, a nézők visszatérésének köszönhetően pedig még motiváltabb lehet. Nehéz elképzelni, hogy ilyen körülmények között Noppert meglepetést tud majd okozni.

Hasonlóan nehéz feladat vár Gabriel Clemensre is, aki az év egyik legforróbb játékosával, Jose de Sousával került össze. Persze meg is fordíthatnánk, miszerint a portugál elég veszélyes ellenfelet kapott a német személyében. Clemens képes csodás átlagokra, igaz sokszor a nagyszínpad terhével nem tud megbirkózni. Mi egyébként kíváncsian várjuk a portugál bemutatkozását, hiszen a Winter Gardens-ben első fellépésére készül, hasonló hangulatban ráadásul nem sokszor játszott eddig karrierje során. 

{"headTitle":"World Matchplay, 1. kör","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-07-18 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Dobey nyer","odds":"2.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Smith 180-ak száma 5.5 felett","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Wright -2.5","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}

Regisztrálj a Bwinre és markold fel a 20.000 HUF értékű üdvözlő bónuszt 

 

 • Lépj fel a Bwin oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a linken keresztül 
   
 • Fizess be akkor összeget, amelyet megengedhetsz magadnak 
   
 • A maximum 20.000 HUF értékű üdvözlő bónusz automatikusan jóváíródik a számládon 
   
 • A bónusz és az abból származó nyeremény csak a bónusz megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel 


Kérem a 20.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

megosztom