Darts

Van Gerwen lesimázza, Aspinall bajba kerül?

 • Cesc18
megosztom

Hétfőn este az első kör utolsó négy összecsapására kerül sor Blackpoolban, a 2021-es World Matchplay-en.

Eddig nem a meglepetésekről szól a torna, hiszen a hétvégén lejátszott 12 mérkőzésből 11-en a favoritnak kikiáltott dartsos jutott tovább, egyedül James Wade volt, aki az alacsonyabb szorzóval maradt alul. Kíváncsian várjuk, hogy a hétfői kiemeltek hogyan teljesítenek majd.

World Matchplay, 1. kör    
Kezdés Mérkőzések 1 2
20:00 Daryl Gurney - Ian White 1.90 1.90
20:35 Nathan Aspinall - Mervyn King 1.67 2.20
21:20 Michael van Gerwen - Damon Heta 1.28 3.70
22:00 Gary Anderson - Stephen Bunting 1.67 2.20

Az est egy teljesen kétesélyes meccsel veszi kezdetét, amelyen Daryl Gurney és Ian White feszül egymásnak. Kissé mindkét játékos beleszürkült a PDC mezőnyébe, bár White soha nem is volt igazán kiemelkedő figurája a profiknak, Gurney viszont kétszeres major győztes játékos, aki immáron már csak a 14. világranglistán. Szoros csata elé nézünk, amelyen talán a 16.5 leg felett tipp a legjobb választás. 

Tudtad? A PDC Hungarian Fan Club Facebook-oldala már közel 50 ezer tagot számlál. Csatlakozz Te is hazánk legnagyobb dartsos közösségéhez!

A folytatásban Nathan Aspinall és Mervyn King érkezik a Winter Gardens publikuma elé. Nagyon izgalmasnak ígérkezik ez a párharc, hiszen hiába Aspinall napjaink egyik legjobb dartsosa, a rutinos honfitársa még 55 évesen is versenyképes. Csupán két egymás elleni meccsük van, abból az egyiket viszont éppen a World Matchplay-en vívták. Két éve ugyanígy az első körben futottak össze és akkor King egy nagyon magas színvonalú meccsen 10-5-ös eredménnyel borította a papírformát. A másik meccsüket pedig idén a Mastersen játszották, amit 10-3-mal ugyancsak a rutinosabb angol húzott be. 

Aspinallnak tehát finoman szólva sem tartozik a kedvenc ellenfelei közé King, ráadásul a stockporti srácnak az elmúlt két hónapban akadtak problémái a hátával, így például a júniusi Super Series-t ki is hagyta. Bár lehet túl van már ezen a sérülésen, de igazán kiemelkedőt nem láthattunk tőle a július elején megrendezett Players Championship versenyeken. Nem lennénk tehát meglepve, ha a párharcukból ismét King kerülne ki győztesen...

Papíron a játéknap legsimább meccsét Michael van Gerwen és Damon Heta játszhatja, amelynek természetesen a háromszoros világbajnok holland a toronymagas favoritja. Bár Heta az elmúlt egy év során komoly szintre fejlődött fel, ám amióta egyre nagyobb figyelem övezi, kevésbé tud igazán jó eredményeket elérni. Meglehetősen kevés a nagyszínpados rutinja is, talán emiatt nem jött ki neki a lépés a világbajnokságon és a UK Openen sem. A Winter Gardens egyedi hangulatát először tapasztalhatja majd meg, míg Van Gerwen 13. alkalommal vesz részt a tornán, az idei viadalnak ráadásul extra motiváltan vág neki. Nehéz elképzelni, hogy Heta egy major tornán, nézők előtt egy ennyire hosszú meccsen borítani tudja a papírformát a holland ellen.

A 2018-as bajnok Gary Andersont már inkább féltjük, hiszen Stephen Bunting személyében egy nagyon veszélyes ellenfelet kapott. Három éve a skót elsőként emelhette fel a Phil Taylor-trófeát és akkor a menetelését éppen Bunting ellen kezdte meg. Azon a meccsen az angol nem játszott igazán jól, az idei évben viszont sokkal biztatóbb a teljesítménye. Kerekedhet ebből egy nagyon jó meccs, de elég sok a kérdőjel. Ami biztos, hogy Anderson hozzáállásának és motivációjának jót tesz majd, hogy ismét nézők előtt játszhatnak. 

{"headTitle":"World Matchplay, 1. kör","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-07-19 20:00","footerTitle":"Játszd meg kombiban a tippeket 2.19-szeres pénzért cserébe!","footerLink":"www.hatharom.com/fogadoirodak/bwin/go","events":[{"eventTitle":"King +3.5","odds":"1.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Van Gerwen -2.5","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}

Regisztrálj a Bwinre és markold fel a 20.000 HUF értékű üdvözlő bónuszt 

 

 • Lépj fel a Bwin oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a linken keresztül 
   
 • Fizess be akkor összeget, amelyet megengedhetsz magadnak 
   
 • A maximum 20.000 HUF értékű üdvözlő bónusz automatikusan jóváíródik a számládon 
   
 • A bónusz és az abból származó nyeremény csak a bónusz megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel 


Kérem a 20.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

megosztom