Darts

Ajándékszagú ez a tipp a Price - Clayton csúcsrangadón

megosztom

Kialakult a legjobb 16 mezőnye Blackpoolban, de kedden már robog is tovább a World Matchplay, méghozzá a felső ági nyolcaddöntős összecsapásokkal.

Négy zseniális párosítást találunk a torna negyedik játéknapjának menüjében, amelyek mindegyike nagyon szoros és izgalmas csatát ígér. Egy azonban kiemelkedik mind közül, ez pedig a két walesi klasszis, Gerwyn Price és Jonny Clayton ütközete. Ezúttal ezzel a döntőnek is beillő meccsel foglalkozunk részletesebben, a többi nyolcaddöntőt pedig csak egy-egy mondat erejéig érintjük. 

World Matchplay, 2. kör    
Kezdés Mérkőzések 1 2
20:00 Rob Cross - Callan Rydz 1.53 2.50
21:00 Luke Humphries - Krzysztof Ratajski 1.90 1.90
22:00 Gerwyn Price - Jonny Clayton 1.53 2.50
23:00 Dimitri Van den Bergh - Dave Chisnall 1.53 2.50

Az est első mérkőzésén Rob Cross és Callan Rydz feszül egymásnak, amely találkozót a világbajnok angol várja favoritként. Tény, hogy Cross kifejezetten jó játékkal verte Ross Smith-t, míg Rydz igencsak küszködött, ugyanakkor a fiatalabb angolnak nem is volt egyszerű egy olyan Glen Durrant ellen, aki ismét nagyon szenvedett. Láthattuk a Premier League-ben is, hogy Duzza számtalanszor lehúzta az ellenfeleit, szóval nem tudhatjuk Rydz valójában milyen formában van. 

Lesz egy Luke Humphries - Krzysztof Ratajski nyolcaddöntő is, ami az első körös teljesítményük alapján rettentően jó meccsnek ígérkezik, hiszen egyaránt 101-es körátlaggal mutatkoztak be. Nem csoda, hogy a fogadóirodák nem is foglalnak állást egyik játékos mellett sem. Ezen a meccsen az lenne a meglepő, ha 20 leg alatt maradnának...

Tudtad? A PDC Hungarian Fan Club Facebook-oldala már közel 50 ezer tagot számlál. Csatlakozz Te is hazánk legnagyobb dartsos közösségéhez!

Szintén komoly izgalmakat tartogat a címvédő Dimitri Van den Bergh és Dave Chisnall ütközete is. Utóbbi kifejezetten biztatóan kezdte ezt a tornát, így várhatóan a belgának emelnie kell majd a játéka színvonalán az első naphoz képest, hiszen ami elegendő volt a gyengén dobó Devon Petersen ellen, az Chizzy ellen már kevés lehet. 

Most pedig lássuk, hogy mit tartogat számunkra a walesi rangadó!

Egy ilyen párosítást inkább a torna későbbi szakaszában képzelne el az ember, de hát ezt most így hozta a sorsolás. Hatalmas presztízse van ennek a meccsnek, a regnáló világbajnok Price a Premier League-címvédő Claytonnal csap össze - előbbi mondjuk meg van győződve arról, hogyha nem marad le a PL-ről, akkor azért övé lett volna a trófea.

Price extra motiváltan érkezett Blackpoolba, és bár az első két legben az öltözőben ragadt, de utána nagyon szépen építette fel a játékát és összességében különösebb gond nélkül verte el 10-4 arányban Jermaine Wattimenát. Bár Clayton szinte ugyanazt az átlagot hozta, mint honfitársa, de érzésre mégsem volt annyira meggyőző. Némileg szerencséje is volt Jonny-nak, hiszen Dirk van Duijvenbode-nak nyila volt a 6-4-es vezetés + kezdéshez, ám elpuskázta, majd innen került 5-8-as hátrányba a holland. Soha nem tudjuk meg, hogy mi lett volna a vége, ha ott nem hibázza el a Padlizsános fiú...
 

Lássuk azt az ajándékszagú tippet!


Ritkán kötünk rossz üzletet azzal, ha Price 100+ kiszállóira fogadunk, hiszen egészen zseniálisan dobja ezeket. Emlékezhetünk, hogy a világbajnokságon futószalagon termelte, Stephen Buntiggal karöltve pedig még rekordot is döntöttek. Az első meccse alapján nagyon úgy tűnik, hogy a World Matchplay-en sem fukarkodik majd ezekkel, hiszen Wattimena ellen kapásból három 100 felettit is megoldott (108, 127, 132). 

A Bwinnél hihetetlenül széles a repertoár a 100+ kiszállókra, innen pedig azt választottuk, hogy Price ismét dob legalább kettőt. Erre 2.10-es (!) oddsot kapunk, ami igen jó befektetésnek tűnik, vagy azt is írhatnánk, hogy ajándékszagú. De arra is fogadhatunk, hogy ketten együtt dobnak legalább hármat, ami egy fokkal biztonságibb, hiszen alapvetően Clayton is remek a játék ezen részében.
 

Szerintetek az alábbi tippek közül melyik a legjobb választás a walesi rangadóra?

 

{"headTitle":"Gerwyn Price - Jonny Clayton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-07-20 22:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Price 2 vagy több 100+ kiszállót dob","odds":"2.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Price 3 vagy több 100+ kiszállót dob","odds":"5.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Ketten 3 vagy több 100+ kiszállót dobnak","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Mindketten dobnak bullos kiszállót ","odds":"8.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}

Regisztrálj a Bwinre és markold fel a 20.000 HUF értékű üdvözlő bónuszt 

 

  • Lépj fel a Bwin oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a linken keresztül 
     
  • Fizess be akkor összeget, amelyet megengedhetsz magadnak 
     
  • A maximum 20.000 HUF értékű üdvözlő bónusz automatikusan jóváíródik a számládon 
     
  • A bónusz és az abból származó nyeremény csak a bónusz megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel 


Kérem a 20.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

megosztom