NBA

19-re lapot húzunk - tipp az NBA-döntőre

megosztom

A Bucks 50 év után lehet bajnok, ha hazai pályán legyőzi a Sunst, amely az életben maradásért küzd majd.

Amikor a Bucks utoljára bajnok lett, akkor egy bizonyos Kareem Abdul-Jabbar-Oscar Robertson duó vezette diadalra a csapatot. Jelenlegi trénerük, a sokat kritizált Mike Budenholzer ekkor 4 éves volt és a mai keret játékosainak szülei közül sokan meg sem születtek még. Igen, kereken 50 esztendeje vár a sikerre Milwaukee városa, hőn szeretett csapatuk pedig az 5. meccsen aratott parádés, 123-119-es győzelem után mindössze egy sikerre van a végső diadaltól.

{"headTitle":"Phoenix Suns-Milwaukee Bucks","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-07-21 03:05","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Suns","odds":"2.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Bucks","odds":"1.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Az tudtuk, hogy a lélektani előny a Bucksnál van, de egészen az utóbbi összecsapásig úgy tűnt, hogy képtelenek otthon veszíteni a párharc résztvevői. Ennek megfelelően kezdett a Suns, amely az első negyedben 16 pontos előnyre tett szert - ez a 3. legnagyobb a döntők történelmében -, ám pont emiatt talán kicsit belekényelmesedtek a meccsbe és a félidőben már a Bucks vezetett. 

A találkozót eldöntő momentum ismét az utolsó pillanatokban jött és a 4. meccsen bemutatott blokk után újfent Jannisz volt a főszereplő. Pontosabban ő került a poszterre, de a csapat irányítója, az egész meccsen parádézó Jrue Holiday volt, aki kilopta a zsinórban második meccsén 40 pontot szerző Booker kezéből a labdát és a kontra végén adta fel kínaira a Görög Szörnynek. Ikonikus pillanat volt, annyi biztos.

Tudtad? A Bucks a 4. csapat az NBA-döntők történelmében, amely 2-0-s hátrány után zsinórban 3 meccset nyert - legutóbb a Heat tette meg ezt 2006-ban és be is húzta a trófeát a 6. meccsen!

Sok rekord és rekordközeli, meglepetést szolgáltató történés volt már ezidáig is a döntő kapcsán, ami a fogadók életét sem könnyítette meg. Nem tagadjuk, nekünk sem úgy jött össze ez a finálé, ahogy azt terveztük. Bonyolultabb elemzésbe most már nem is bocsátkoznánk, a végére pedig 19-re lapot húzunk és Bucks helyett újfent a Sunsra fogadunk - persze bőven belefér a Bucks-győzelem is-, egy óriási hendivel, mellé csapva egy magas undert és a két sztár pontszámát. 

A tipp nem azért született, hogy döntős balanszunkat megfordítsuk és nem is az érzelmek vezérelték - szimplán minden ötletünket belesűrítettük a fogadáskészítőbe.

{"headTitle":"Phoenix Suns-Milwaukee Bucks","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-07-21 03:05","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő - Suns +8.5, Booker több, mint 26.5 pont, Andetokumbo több, mint 26.5 pont, összesített: 229.5 pont alatt","odds":"4.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Fogadj a Bucks - Sunsra és használd fel a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet! 

 • Lépj fel a bet365 oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. Használd a H3WIN bónuszkódot
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak.
   
 • Igényeld az ajánlatot a befizetés végrehajtását követően a 'Számlám/Ajánlataim' menüpont alatt.
   
 • Helyezz el egy fogadást bármilyen sporteseményre.
   
 • Amint kiértékelik az első fogadásodat, a fogadási kreditjeid aktiválódnak.
   
 • A fogadási kreditek készpénzben nem vehetők fel, de az abból származó nyeremények igen.

 

Kérem a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet

bet365
megosztom