Bajnokok Ligája

Szerintünk ez az egyik legjobb tipp a Fradi - Zalgirisre

megosztom

Óriási meglepetésnek számítana, ha a Ferencváros nem tudná legyőzni hazai pályán a Zalgirist.

A vártnál talán simábban, 6-1-es összesítéssel ejtette ki a koszovói Pristina együttesét a Ferencváros a Bajnokok Ligája selejtezőjének első fordulójában, így a zöld-fehérek kellő önbizalommal várhatják a Zalgiris elleni második körös ütközetet. A fogadóirodák számai egyértelműek, a Ferencváros továbbjutása 1.15 körüli szorzón mozog, vagyis a magyar bajnok toronymagas esélyese ennek a párharcnak is. 

"Úgy gondolom, hogy a Prishtina elleni meccshez hasonlóan a Zalgiris ellen is nekünk kell dominálni, nekünk kell megszabni a játék ritmusát" - fogalmazott a fradi.hu-nak Sigér Dávid. - "A Prishtina ellen mind a két összecsapáson voltak olyan periódusok, amikor meg tudtak lepni minket és kimondottan jó játékkal tudtak előrukkolni. Nekünk arra kell figyelni, hogy ezúttal ne adjuk meg az esélyt ellenfélnek, hogy éljen az ilyen lehetőségekkel, ehhez pedig az kell, hogy sokkal jobban koncentráljunk. Nagy türelemre lesz szükség, az elsőtől az utolsó percig fókuszálnunk kell, gyorsan kell járatni a labdát, hogy helyzeteket tudjunk kialakítani, amelyekből biztosan tudunk értékesíteni annyit, hogy a mi javunkra dőljön el a párharc."

Mire érdemes fogadni? 

A Zalgiris kapcsán túl sok érdemi információt nem lehet felfedezni, de arra emlékezhetünk, hogy 2019-ben a Budapest Honvéd 4-2-es összesítéssel ejtette ki a litván csapatot. A balti alakulat képességek terén jócskán elmarad a Fraditól, így elsősorban az lehet a céljuk, hogy elrontsák a magyar bajnok játékát, majd kontrákból, illetve pontrúgásokból megpróbáljanak veszélyt okozni a magyar kapu előtt. 

Véleményünk szerint azonban a két keret közötti minőségbeli különbség ki fog ütközni. A Fradi hazai közönség előtt komoly támogatást élvez, ez pedig tovább növeli az amúgy sem csekély esélyeit. 

Akárhogy csűrtük-csavartuk a dolgot, a végén mindig oda lyukadtunk ki, hogy ezt a meccset a Fradinak kötelező hoznia, így az ázsiai hendikepes opciók közül válogatnánk elsősorban. A -1,25-ös verzió értelmében egygólos hazai siker esetén a tétünk felét visszakapjuk, kettő vagy többgólos győzelem esetén a tippünk nyer. Döntetlen vagy vendég siker után a tipp vesztes. 

{"headTitle":"Ferencváros - Zalgiris ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-07-20 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ázsiai hendikep - Ferencváros -1,25","odds":"1.77","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Csapat 1 összes gól 2 felett (AH) ","odds":"1.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
22bet

 

[3610337] 2021-07-20 20:00:00 Ferencváros - Zalgiris Vilniusx;
megosztom