Darts

Tízszerezhetünk ezzel a három tippel!

megosztom

Szerdán az alsó ági nyolcaddöntős összecsapásokra kerül sor Blackpoolban, avagy az est végére teljessé válik a legjobb nyolc mezőnye és fény derül az összes negyeddöntős párosításra.

Rettentően jól néz ki az ötödik játéknap menüje is, olyan rangadókat láthatunk majd, mint például Michael Smith és Jose de Sousa ütközete, de komoly izgalmakat tartogat Peter Wright és Joe Cullen, illetve Gary Anderson és Nathan Aspinall csörtéje is. Lássuk, hogy kik, milyen esélyekkel vágnak neki a szerda estének. 

World Matchplay, 2. kör    
Kezdés Mérkőzések 1 2
20:00 Michael Smith - Jose de Sousa 2.50 1.53
21:00 Gary Anderson - Nathan Aspinall 1.90 1.90
22:00 Michael van Gerwen - Ian White 1.20 4.50
23:00 Peter Wright - Joe Cullen 1.50 2.60

Az alsó ági nyolcaddöntők sorát rögtön egy nagyon jó ritmusú, pörgős meccs nyitja, hiszen Smith és De Sousa feszül egymásnak. Az elmúlt kilenc hónapban hat alkalommal is megmérkőztek, legutóbb a márciusi UK Openen, amit a portugál döntő legben, 10-9-re nyert meg. Nem ez volt az első szoros meccsük, tavaly a Grand Slam of Darts negyeddöntőjében 16-14 aranyban bizonyult jobbnak De Sousa, majd hat nappal később a PCF keretén belül Smith 10-7-tel vágott vissza. Általában jó kis adok-kapok jellemzi a meccseiket, bár a UK Openen pont nem tudták felhúzni egymást. Most viszont a régi, jól megszokott hangulatban minőségi darts várható. 

Noha a világranglistán Smith áll az előkelőbb helyen, ám De Sousa hihetetlen lazasággal dob nagyon komoly színvonalon, így pedig a fogadóirodáknál az angol az esélytelenebb. Az első körben is a portugál volt a meggyőzőbb, de azért természetesen "Bully Boy" az a kaliberű dartsos, akit soha nem szabad leírni. 

Fogadás szempontjából adná magát a 180 over, de vasárnap eléggé fukarkodtak a maximumokkal, Smith olyannyira, hogy egyet sem dobott...Éppen ezért a 12.5 overt kihagyjuk, arra viszont befizetünk, hogy lesz legalább 1 bullos kiszálló. 
 

Tudtad? A PDC Hungarian Fan Club Facebook-oldala már közel 50 ezer tagot számlál. Csatlakozz Te is hazánk legnagyobb dartsos közösségéhez!


A folytatásban Anderson és Aspinall érkezik a Winter Gardens publikuma elé, ami a fogadóirodák szerint egy teljesen kétesélyes meccs. Nehezen tudnánk ezzel vitatkozni, hiszen az első körben közel hasonló számokat produkáltak. Igazán nem szaladt egyikük keze sem, de ez nem azt jelenti, hogy egymás ellen ne játszhatnánk egy nagyon jó meccset. Izgalmasnak szinte biztosan izgalmas lesz, nehéz elképzelni, hogy bármelyikük játéka akkora fordulatot vegyen, hogy vagy simán nyer vagy simán kikap. Kiélezett csatára számítunk, így itt meg is rizikózzuk 2.65-ös szorzón a 19.5 leg felett tippet.

Kevésbé ígérkezik szorosnak Michael van Gerwen és Ian White nyolcaddöntője. Noha az angol rutinos öreg róka a PDC-ben, de pont azért nem nyert soha igazán rangos címet, mert az ilyen meccseket nem tudta megnyerni. Amiben azért bízhat, hogy Van Gerwennél a nagy akarás időnként nyögésbe fordul, ilyenkor pedig eléggé sebezhető. Ezt láthattuk az első körben Damon Heta ellen is, igaz a második szünetben helyre tudta tenni a gondolatait a háromszoros világbajnok és onnantól már nem sok esélyt adott. 

Az utolsó nyolcaddöntőben Wright és Cullen feszül egymásnak, ez a meccs pedig tipikusan olyannak ígérkezik, amely során egymást húzzák majd felfelé. Az angol esetében korábban már megénekeltük, hogy magánéleti problémákkal küszködött, ami miatt a legutolsó Super Series-en nem is tudott megfelelően teljesíteni. Ezúttal viszont a játéka már nagyon egyben volt és vélhetően rengeteget jelentett számára ez a győzelem, ezért is sírta el magát a végén. Az biztos, hogy Wright ellen is nagyon motivált lesz Cullen, mint ahogyan a skót is az, hiszen végre közönség előtt játszhatnak. "Snakebite" az esélyesebb, de az angol igen komoly teszt elé állíthatja.

{"headTitle":"World Matchplay","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-07-21 20:00","footerTitle":"Játszd meg kombiban a tippeket 9.55-szörös pénzért cserébe!","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bwin/go","events":[{"eventTitle":"Smith - De Sousa: 1 vagy több bullos kiszálló","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Anderson - Aspinall: 19.5 leg felett","odds":"2.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Wright - Cullen: Cullen 180-as dobásai 5.5 felett","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}

Regisztrálj a Bwinre és markold fel a 20.000 HUF értékű üdvözlő bónuszt 

 

  • Lépj fel a Bwin oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a linken keresztül 
     
  • Fizess be akkor összeget, amelyet megengedhetsz magadnak 
     
  • A maximum 20.000 HUF értékű üdvözlő bónusz automatikusan jóváíródik a számládon 
     
  • A bónusz és az abból származó nyeremény csak a bónusz megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel 


Kérem a 20.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

megosztom